מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםאבי06/01/2010
אשמח לעזרה אני נשוי 3 שנים ומוצא את עצמי נכנס לצ'טים ומשוחח עם בחורות
ומרגיש שלא יכול להפסיק אני רוצה להשאר נשוי אבל אישתי לא מקבלת את זה וזה פוגע בה למרות שהסברתי לה שזה לא ישפיע על הנשואים.
מה עלי לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עליך לעשות
טל10/01/2010קודם כל, אם אתה רוצה להישאר נשוי, ואשתך הסבירה לך שזה לא יקרה אם לא תפסיק, אז די ברור מה עליך לעשות: להפסיק לעשות את זה!!!!
השלב הבא הוא להסתכל פנימה אל תוך עצמך (וזו חוויה לא נעימה בהכרח ולפעמים מפחידה) ולהבין מדוע אתה עושה את זה מלכתחילה. בחן את הרצון שלך להישאר נשוי ונסה להבין למה אתה רוצה להישאר נשוי (האם מהפחד להיות לבד?) או האם אתה בכלל באמת רוצה בכך.
אחרי שתבין מדוע אתה מתנהג כפי שאתה מתנהג, תוכל לקבל החלטות מושכלות לגבי המשך דרכך. אבל עד אז, חזור אל תחילת ההודעה שלי וקרא את המשפט הראשון שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"לא מקבלת את זה?"
איל10/01/2010תגיד תודה, כי לא מעט נשים במקומה, היו מראות לך את הדלת, כבר עכשיו.
בגידה וירטואלית לא שונה מבגידה במציאות, מה עוד שרוב הבגידות במציאות התחילו להן אי שם בעולם הוירטואלי, ואם נדמה לך שזה לא ישפיע על הנישואים שלך, אז אתה ממש תמים, במקרה הטוב, או ממש אידיוט, במקרה הרע, כי זה כבר משפיע, ואתה יכול בקלות להסחף.
הדבר הכי מדאיג, שאתה מחפש ריגושים כבר אחרי שלוש שנות נישואים, מה יהיה אחרי עשר, ועשרים שנה?
ועוד משהו, אם אתה גבר, בוא נראה אותך מאפשר לאשתך לצ'וטט עם גברים זרים, ולהחליף איתם חוויות מבלי לשתף אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה וירטואלית
דליה שוורץ10/01/2010אבי שלום,
אין זה משה אם אתה מגדיר את זה בגידה או לא ואין זה משנה מה אתה עושה או לא עושה בצ'יטוט שלך. מה שחשוב הוא שההתעסקות שלך בצ'טים האלה גורמים לבעיה בזוגיות שלך ולכן עליך להפסיק את זה אם אתה רוצה להשאר נשוי לאישה הזאת.
כדי להפסיק את הצ'יטוטים אני ממליצה להעזר באיש מקצוע (קואצ'ר )שיעזור לך להבין מה אתה מוצא שם שאתה לא מוצא במקום אחר, יעזור לך להבין מדוע אתה כ"כ צריך את הריגוש הזה למרות שהוא הרסני לזוגיות שלך.
אשמח לסייע יותר,
דליה שוורץ -מאמנת אישית וזוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?