כשפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשפים
    עינב
    11/01/2010

אני נשואה מזה כ-7 שנים ויש לי 2 בנות. בעלי מעוניין להתגרש ואילו אני כואבת מאוד ולא מבינה למה, היו אומנם וויכוחים כמו לכל זוג נורמטיבי אבל גירושין????!!!!!!!!!!
    בנתיים אנו בהליכים ואני חסרת אונים, חברה העלתה בפני את האפשרות לפנות לאיזו "מכשפה" שתוכל אולי לגרום לשינוי בגישתו, אני שאובדת עצות מוכנה לבזבז מעט כסף (200-500 ש"ח) בתקווה שזה יעזור אך מצד שני קצת מפחדת, לא יודעת האם לגשת, לא מכירה את התחום הזה ובכלל, האם יועיל?? הרי נשמע מגוחך........
    מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כשפים

הוספת תגובה

• כשפים

מיכל פאטל
    13/01/2010

שלום לך עינב,
    אני מבינה מדברייך שאת לגמרי מופתעת מדרך פעולתו של בעלך, מה שנראה בעינייך התנהלות נורמטיבית בין בני זוג ,בעיני בעלך המצב ללא פיתרון.נראה ששניכם קצת קיצוניים בראייתכם את המציאות.אני מניחה שמצבכם איפושהוא באמצע, וסביר להניח כי אין בידיכם הכלים המתאימים/ היכולת להתמודד עם הקונפליקטים והקשיים שאותם אתם חווים.
    אני באופן אישי אינני מאמינה ב'כשפים' ו/או במציאת פתרונות בדרך קסם לבעיות שורשיות.
    אני כן מאמינה שאתם זקוקים להנחייה וייעוץ של איש/ת מיקצוע שתעזור לכם לזהות את מוקדי הקושי
    והתיסכול ביחסים, ותתן בידיכם כלים להתמודדות נוכחית ועתידית עם בעיות בקשר ובתיקשורת ביניכם, כך שתלמדו לשוחח על הקשיים ביחסים באופן פתוח ואפקטיבי ולהגיע לבד לפיתרונות.
    עינב, אתם זוג צעיר, חסר ניסיון ומיומנויות -כמו רובינו-ובמקום ובזבז זמן וכסף על כשפים חסרי תועלת, השקיעי זאת בתהליכי למידה ושינוי מהר ככל האפשר.
    חישבו גם על הנזק -שאולי מיותר- שעלול להגרם לבנותיכם אם תיפרדו, לפני שניסיתם ממש להתמודד עם המשבר הנוכחי בעצמכם.נסי לשכנע את בעלך שלטובת רווחתן של בנותיכם חשוב שתעשו מאמץ מרוכז יחדיו וכל אחד יוכל ללמוד היכן טעה, ויעשה את השינוי המתבקש.
    בהצלחה! מיכל פאטל- יועצת זוגית ומשפחתית.נייד:050-5475155.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צר לי, אבל כנראה יש לו מישהי.

איל
    13/01/2010

גבר לא קם בוקר בהיר אחד ומבקש להתגרש כך סתם, אין מצב, אלא אם יש לו אשה אחרת, והיא ביקשה ממנו לבחור בינה לבינך.
    הלוואי ואני טועה, אבל תנסי לגשש ולבדוק, ואם זה כך, אני ממש לא רואה שום טעם, בנסיון להחזיק בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה, כמעט שכחתי.

איל
    13/01/2010

תשכחי ומהר מכל המכשפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייל, תודה.

עינב
    13/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שכואב כנראה יש מישהי

מירית
    14/01/2010

כנראה שיש לו מישהי כמה שזה כואב, גברים הם פחדנים ורק כאשר הם מוצאים תמיכה ממישהי אחרת הם קמים ועוזבים. הוא יתפכח רק אחרי שהכל ייגמר ויעבור זמן מה ואז יצטער על מעשיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשפים לא עוזרים

לי
    14/01/2010

יקירתי מניסיון אני אומרת לך שכשפים גם אם עוזרים זה לתק' מוגבלת כך שאם הוא לא אוהב אותך יותר כשפים לא יעזרו, אולי תחזיקי אותו עוד כמה חודשים, אבל איך תרגישי כשאת יודעת שהוא נמצא איתך ולא מרצון. עיזבי אותו, אל תתחנני, להיפך זה מרחיק עוד יותר, תהיה אדישה לחלוטין ( לפחות תתנהגי כך) תני לו להבין שאת לא מתכוונת להתנזר ולבכות עליו, תתגנדרי, תתחילי לצאת ואולי אפילו תכירי איזה בחור ותוודאי שהוא ידע שיש לך מישהו,שיבין שכשהוא מחליט לעזוב אותך את בבוא היום תחיה עם מישהו שיחיה עם הבנות שלו באותו הבית יראה אותן מדי יום והוא זה שיזכה לבלות איתך ואיתן את רוב הזמן בזמן שמר בחור שעוזב אותך יזכה לראות אותן פעמיים בשבוע.
    הוא כנראה עדיין לא מבין מה המשמעות של הגירושים, גבר כל עוד לא מרגיש שהוא מאבד אותך ושיהיו לך גברים אחרים בחייך יכול להיות שיתעוררו בו רגשות חרטה, ויכול להיות שכבר לא תרצי אותו עד שהוא יתעורר..
    אבל שתדעי שהוא באמת לא הגבר היחיד, יש עוד הרבה וטובים ממנו,
    עד שלא עזבתי את בעלי הוא לא פחד לאבד אותי, ככה זה הם מבינים מאוחר מדי,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשום פנים ואופן

אורית
    14/01/2010

תקשיבי אני בדיוק כמוך כואבת ומבינה את גודל הסבל שאת חווה. הכאב הוא עצום ונראה שאין אויר לנשימה. הדמעות לא מפסיקות לרדת. את עייפה, לא מבינה, מתוסכלת, פגועה ומה לא. אבל זה לא יעביר את הכאב. גם אם הוא יחזור, את לא יכולה לדעת איך תגיבי ואיזו מערכת יחסים תהיה לכם. האמון נפגע ובמיוחד אם תחזירי אותו במרמה. לשאלת הכישופים אני יודעת בוודאות שחוק ההחזרה פועל כאן, כלומר אם תטילי כישוף על מישהו את תיענשי על כך וה"מכשפות" לא טורחות ליידע את לקוחותיהן ומה גם שזה לא אמיתי ולא פועל לנצח. תני ל"אמת" לנצח ואל תתעסקי בשולי. עד כמה שקשה לראות את האור בקצה מנהרה. אני מתחננת אלייך, תחזיקי את הראש למעלה ואל תזיקי לעצמך. את גם ככה פגועה וזיכרי שההיגיון עכשיו לא עובד וחשוב לא לקבל החלטות כשאנחנו לא מאוזנים. אנחנו מתמודדות גם ככה בשתי חזיתות חווית הפרידה וחווית הבגידה. הידיעה הברורה לא ממעיטה מהכאב, אבל כמו שכבר נאמר בפורום אם הוא החליט שזהו אל תילחמי, תהיי אדישה ואל תהיי סמרטוט אם ירצה לחזור יעשה זאת מרצונו ואם לא אז גם זה לטובה. תרגישי טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכולכן, אתן מקסימות

עינב
    14/01/2010

מי ייתן והכל יסתדר לכולנו - אמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו