למומחית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למומחית
    האני
    16/01/2010

שלום.יש לי חבר שגר איתי ועם אמי החולה מזה שלוש שנים.הוא פוטר מעבודתו,אחיו במצב של מחלה קשה ,מאז שפוטר ואינו עובד ,חלו סדקים בקשר,הוא נמצא כל היום עם אמי והמטפלת,אני מאד אוהבת אותו ,אבל הוא החל להתרחק פיזית ונפשית לאחרונה הודיע לי שהוא חושב לחזור לדירתו שכרגע מושכרת.אבל הוא רוצה שנמשיך את הקשר,אמרתי לו שאם הוא עוזב אני אחפש בן זוג אחר ,למרות שליבי נשבר,אינני יודעת איך פותרים את המשבר הזה ומה עלי לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למומחית

הוספת תגובה

• קשר במשבר

דליה שוורץ
    16/01/2010

האני שלום,
    את מתארת מצב שאינו בשיגרה של מערכת היחסים שלכם, הוא פוטר מעבודתו ואחיו חולה והמצב החדש הזה יצר בעיה בזוגיות שלכם, זו הזדמנות לבדוק איך אתם מנהלים את הקשר שלכם בתקופות קשות ושיש בהן בעיות, האם הדרך שלך לפתור את הבעיה היא לאיים שמייד תמצאי מישהו אחר? נכון גם הוא לא ממש מתמודד עם הבעיה בכך שהוא אומר שיעזוב אך אני חושבת שיש באמירה הזו גם סוג של מסר, יכול להיות שהוא מנסה להגיד לך שקשה לו המצב הזה שהוא בבית עם אמך והמטפלת, וללא עבודה ולכן מעדיף לעזוב, יכול להיות שהוא מעביר מסר שבו הוא פשוט מנסה להגיד שקשה לו, אז תיהיה קשובה ונסי לברר מדוע רוצה לעזוב במקום לאיים שתמצאי מישהו אחר...

בהצלחה,
    דליה שוורץ יועצת אישית וזוגית - 054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו