בעלי לשעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי לשעבר
    לימור
    17/01/2010

אני גרושה מזה כשנה ובעלי לשעבר, זמן לא רב לאחר הגירושים התחתן בשנית עם רווקה בת 32. לפני כחודש קבלתי הודעה ממנו במייל שאומרת, כי הוא גילה שאישתו בגדה בו עם חבר מהעבודה (רומן קצר) כחודשיים לפני נישואיהם. ברגע שנודע לו הוא לא עצמו. זה מאוד פגע בו. האגו שלו נפגע. הוא לא מפסיק לחשוב עליהם ועל העובדה שהיא הסתירה את העניין ממנו כמה חודשים טובים לפני החתונה ואחריה עד שהוא הצליח להוציא זאת ממנה (חברים מהעבודה שידעו על הרומן גילו לו).
    קשה לו להגיע להחלטה מה הצעד הבא שעליו לעשות: לפני הגילוי בסך הכל היה לו טוב איתה יחד, הוא אהב אותה אבל אחרי הגילוי הוא מנסה כמה שפחות להיות במחיצתה, יחסי המין פסקו והוא לא מפסיק לחשוב עליה עם צד ג'.

האם אנשים מתאוששים אחרי זה ויכולים להמשיך לחיות יחד עם הידיעה?
    האם יש טיפול אישי/זוגי שהוא יכול להשתתף בו?

אני מאוד אמפתית למקרה מאחר ואחרי גירושים ויחסים לא טובים עם בן זוג ראשון אתה מצפה שהיחסים הבאים יהיו אחרים והרבה יותר טובים וכשאתה נקלע למצב כזה זה לא נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי לשעבר

הוספת תגובה

• בחירת הדרך הנכונה

דליה שוורץ
    23/01/2010

לימור שלום,
    לא לגמרי ברור לי עבור מי את שואלת את השאלה ומה המניע שלך בשאלה הזו? האם את נשארת בקשר חברי עם הגרוש שלך? האם את מעונינת לחזור אליו ולכן הבגידה של החברה לו כ"כ מעסיקה אותך? האם את במערכת יחסים ופוחדת שיקרה לך דבר דומה? קודם כל אני מציעה לך שתגדירי לעצמך מדוע את כ"כ מעוניינת לעזור כי יכול להיות שאת רוצה לשאול שאלה אחרת ולא יודעת איך.
    לשאלה עצמה: מה הצעד הבא שהוא צריך לעשות רק הוא יודע, לא תוכלי לייעץ לו כי מה שמתאים לדרך שלך ותפיסה שלך ומה שמתאים לרגשות שלך לא בהכרח מתאים לו ולכן עליו להגיע להחלטות שלו עם עצמו. לגבי ייעוץ בוודאי שיש ייעוץ שהוא יכול לפנות אליו, אני ממליצה על ייעוץ אישי (קואצ'ינג) שבו יוכל לקבל את הכלים הנכונים לקבלת ההחלטה מה עליו לעשות ובכלל למצוא את הדרך הנכונה והמתאימה לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו