מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה עם קולגה בעבודהרן24/01/2010
אשתי בגדה בי לאחר 6 שנות נישואים עם חבר לעבודה שלה גם הוא נשוי, לפני 6 חודשים, משך הזמן בו התנהל הרומן בינהם היה כחודשיים, הם היו נפגשים מידי יום משוחחים שולחים מיילים, מסמסים גילויי אהבה אחד לשני (לא היה בינהם קשר אינטימי מעבר לאחיזת ידיים לצורך הריגוש).
אשתי מצטערת על הדבר וטוענת שהיא פשוט לא יכלה לשים גבול בין החברות ארוכת השנים בינהם לגילויי האהבה שפתאום צצו ועלו והיא מתחרטת ומעוניינת לשקם את מערכת היחסים ביננו.
כיום, שניהם עדיין ממשיכים לעבוד באותו מקום עבודה אולם אינם בקשר אישי רק יחסי עבודה קורקטיים ומינימליים, והיא מעוניינת שלא לאבד את מקום העבודה ואת החברות לעבודה עם אותו עובד.
האם זה נכון לאפשר להם להמשיך ולעבוד באותו מקום?
האם דרישה להתפטרות הינה לגיטימית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמון אחרי בגידה
דליה שוורץ24/01/2010רן שלום,
אני קוראת את דבריך ומבינה את הקושי בו אתה נמצא, מצד אחד אתה מסכים לשקם את היחסים ולסלוח ומצד שני פוחד שהרומן יחזור על עצמו מאחר והם עדיין נפגשים בעבודה.
השאלה אם זה לגיטימי היא שאלה שלא אוכל לענות עליה כי כל דבר הוא ליגטימי אך צריך לבדוק האם יש בו צורך ואם הוא משרת את הצורך שלך.
האם לאחר שהיא תתפטר ממקום העבודה אתה תיהיה רגוע? האם במקום העבודה החדש שלה אתה לא תחשוד שהיא מייצרת קשר עם גבר אחר. האם אתה תוכל לישון בשקט ולדעת שהיא מעדה פעם אחת ויותר זה לא יקרה? תן לעצמך תשובות לשאלות אלה ותחליט אם יש צורך בכך שהיא תתפטר.
יש לי חשש שגם אם תעזוב את מקום העבודה שלה אתה לא תמצא את השקט שלך והחשדות ימשיכו להטריד אותך ולכן אני מציעה לך לבחון האם אתה מסוגל לתת בה אמון מחדש. האם אתה באמת רוצה לסלוח? האם אתה מבין שיכול להיות מצב של מעידה חד פעמית שלא יחזור בשנית. אם לא תיתן בה אמון אז לא בטוח שכדי שהיא תפסיד את מקום העבודה. אתה צריך להבין שהעניין הוא האם אתה בשל להתחיל מהתחלה או לא.
ענה לעצמך על השאלות ואם התשובות מראות על כך שלא תוכל להאמין בה אז אני ממליצה על תהליך זוגי אתל יועץ נישואין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדליה
מתביישת28/06/2010אמי אשה קשישה ,עברה המון סבל בחייה ולא הייתי רוצה להוסיף .אני פוחדת שיקרה לה משהו אם אומר לה שהחלטתי להפרד.בשבילה בעלי הוא הכי בעולם. אנחנו נשואים 43 שנים.מה עושים????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר נכון לבדוק מה חסר
מירית24/01/2010בהנחה שאם באמת לא היה ביניהם מגע גופני אז תפסתם את זה בזמן אבל עכשיו לדעתי אתם צריכים למצוא את מקור הבעיה ומה חסר לשניכם בקשר שגרם לה לחפש ריגוש בחוץ... אולי חסר חום ביניכם אולי הקשבה תמיכה, מה שזה לא יהיה, הרי שאם היא תתפטר מהעבודה ועדיין יש לה חוסר במשהו אז היא תמצא אותו במקום אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקרעתי מצחוק, אתה גדול.
איל25/01/2010"נפגשו חודשים, יומיום ,ורק החזיקו ידיים".
מאיפה אתה יודע? כי זה מה שהיא סיפרה?
אתה באמת מאמין למה שאתה כותב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לצחוק
טל25/01/2010גם אני האמנתי בהתחלה כשסיפרה לי ש"רק שתו קפה יחד" ואח"כ ש"רק התנשקו".
יותר נכון לומר: סירבתי להאמין באמת כולה. זהו מנגנון הכחשה שתפקידו להגן על הנפש. יום יבוא וגם הוא יכיר באמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני שהחזיקו יד ביד רקדו יש לנו תיש
הרמן25/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בכלל לא מאמינה במונוגמיה
נושי02/02/2010זאת צרה תרבותית חברתיית ,שמעורבת בערכי דת ולא מתאימה לכל אחד
אני די בטוחה שעם כל הגירושין שמהווים מראה די ברורה והפתיחות והמודעות שהחברה שואפת אליה כפרט
הדור הבא אולי יאמין אחרת
כולם סביבי בוגדים
המילה הזאת מעוותת יש כאן משהו לא פתור בעצם הגדרת הבגידה בתרבות שלנו
אשמח לקבל תגובות
בנתיים שימחו בחלקיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום חובה להיות מונוגמים,
איל02/02/2010אנשים שאינם מרגישים צורך במונוגמיות, אינם צריכים להיות בזוגיות, ואז הם יכולים להחליף בני זוג כאוות נפשם, הבעיה שכל אלה שבטוחים שהם אינם מונוגמיים, מתעקשים בכל זאת להנשא או להיות בזוגיות.
צריך פשוט לבחור ,ככה זה בחיים, אי אפשר לקבל הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגלל זה
מילי29/06/2010בגלל זה אני לא אוהבת שבעלי גולש באתרי הכרויות. הוא אומר שזה סתם, אבל אני יודעת שהוא מחפש הכרויות כדי לבגוד בי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?