מפורקת לרסיסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפורקת לרסיסים
    נוי
    24/01/2010

היי אני בת 42 בעלי בן 48 נשואים 19 שנה+2 ילדים.במהלך השנים היו לי מספר חשדות לגבי כך שבעלי בוגד בי מספר פעמים גם תפסתי קשרים שרק התחילו (ע"י הקלטות)כל הזמן הוא ביקש סליחה ואמר שזה רק דיבורים ויש לו פה גדול וכיו' בסה"כ לא תפסתי אותו פיזית וניסיתי לעבוד על עצמי שזה באמת פעם אחרונה וזהו.
    רציתי לציין שהזוגיות שלנו יפה בעל טוב ואבא מקסים אבל.......אי אפשר להאמין לאף מילה שלו
    מהפיצוץ האחרון עברה שנה הובטחו הבטחות נישבע שאם יקרה שוב הוא ישאיר הכול וילך מהבית שלא שווה לפרק את הנישואים וכגו' בשבועות האחרונים התחילה לי שוב התחושה בבטן......שמשהו קורה פתאום הוא נעשה עייף (ליחסי מין)הגיל עושה את שלו וכדו
    לאחר שהתחלתי לחשוד הקלטתי את מה שקורה בחדר הטיפולים שלו ושמעתי את בעלי מזיין מישהיא מאוד מוכרת שבעלי טיפל גם בילדיה ובעלה לא יכולה לספר את מה שקורה בלב ........פוצצתי את העניין ושוב תחנונים ובכי ונדר נדר על קבר אביו שרק לא הפרק את הבית.
    מצד אחד אני אוהבת אותו מצד שני אני פוחדת להישאר לבד מצד שלישי לא רוצה לפגוע בילדים מצד רביעי שבורה לגמרי נפשית ואין לי כוח למאבקים אבל איך ממשיכים לחיות כשאין לימקום למסמרים נוספים בלב איך להתגבר על רצון הנקמה ולא לרוץ לבעלה כי זה יכול להיגמר רע איךלהמשיך לתפקד יום יום כאילו שום דבר לא קרה או לחילופין לוותר ולשבור את זוגיות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפורקת לרסיסים

הוספת תגובה

• מצב לא קל

מירית
    24/01/2010

קראתי המון הודעות בפורום ואנשים חווים תקופות איומות בעקבות בגידות וגירושין.
    קודם כל, תקראי הרבה הודעות בפורום זה עוזר, במיוחד את ההודעות של טל הוא עבר מצב לא פשוט בכלל ושיתף את כולנו בכאב שלו ובהתמודדות.
    דבר שני, לכי לטיפול, זה מאד עוזר לפגוש מישהו שטיפל בעשרות כמוך ויכול לעזור לך למצוא את הדרך הטובה בשבילך.
    דבר שלישי תשקלי טיפול תרופתי.
    יכולה מאד להשתתף בצערך ואני בטוחה שאת עוברת טראומה לא פשוטה.
    את צריכה לשאול את עצמך הרבה שאלות בנוגע למה את מוכנה לספוג בשביל הקשר שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ונקמה, לדעתי לא תתן לך כלום מלבד

מירית
    24/01/2010

להרגיש יותר מגעיל עם עצמך... אל תכנסי לזה. הדבר האחרון שאת רוצה זה לבחוש בגועל ובצדדים הרעים של המצב שלך. את צריכה להתמקד באיך לצאת מזה בצורה הטובה ביותר, לכאן או לכאן ולא להתבוסס בגועל. ראיתי את חברתי מתגרשת אחרי שבגד בה והם עם 3 ילדים והיא תוך 3 חודשים של טיפול נפשי ותרופתי חזרה לתפקד באופן סביר, אמנם היום, שנה אחרי כן היא עדיין חווה קושי אבל היא במקום אחר לגמרה כי היא החליטה מיידית לחתוך ולא הסתכלה לאחור.
    אני לעומת זאת סחבתי פרידה בנסיבות הרבה יותר פשוטות מהרב כאן בפורום אבל עצם זה שלא הצלחתי לחתוך ולא להסתכל לאחור סתם פגע בי יותר ופצע אותי יותר וגרר אותי על הרצפה יותר זמן.
    נשמע שבעלך לא רק בוגד אלא גם חסר אתיקה מקצועית ועושה זאת בחדר הטיפולים. את אמנם חיה איתו כבר הרבה שנים אז לא אופתע לשמוע אם היו מקרים נוספים בהם חוסר הרגישות וחוסר הערכים שלו בלטו.
    תשאלי את עצמך כמה את מוכנה לספוג ולהמשיך לספוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוצפן. הבנאדם חולה הוא צריך טיפול

רון
    25/01/2010

הוא צריך טיפול, לא את.
    מה הוא חושב לעצמו, אם כל כך חשובים לו את והמשפחה שפשוט יתגבר על ההפרעה שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפורקת לרסיסים

תמי אורן
    26/01/2010

נוי שלום,
    מאחר והסיפור חוזר על עצמו ולדברייך את בתחושה של קושי להכיל שוב ושוב את מקרי הבגידה בוודאי שיש מקום לפנות לטיפול זוגי ע"מ לבחון את הדפוס החוזר על עצמו . כמו כן לא ברור באיזה מקצוע טיפולי מדובר אבל בכל מקרה נראה על פניו שיש הפרה של כללי אתיקה ביחסי מטפל מטופלת וגם אם זה מהווה שיקול שמונע ממך לפוצץ את העניין עלייך בנוסף להתנות את המשך הקשר בטיפול פרטני של בעלך.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפורקת לרסיסים

תמי אורן
    26/01/2010

נוי שלום,
    ראיתי שלא נקלטה תוספת חשובה והיא ברמה האישית שלך רצוי שתבחני בצד העייפות הפחד הרצון לסלוח מה מניע אותך לחזור גם על אותו דפוס ממה את נמנעת ו/או מונעת.
    בהצלחה
    תמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמי שלום

נוי
    27/01/2010

תמי שלום
    תודה על תשובתך.הכן התנאי שעמד כרגע על הפרק הוא טיפול זוגי (על אף שאני לא בטוחה שיעזור משום שהוא ייילך מתוך כפייה ולא מרצונו)כמו כןביקש והתחנן להזדמנות אחרונה וזאת בנימוק שיש לי חומר "מפוצץ ביד" ובמידה "וימעד"שוב אני יכולה להשתמש בזה נגדו ולהרוס אותו מקצועית.
    אולם הדבר שהכי מפריע לי זה שאני פשוט חסרת חוט שידרהומוכנה לסלוח ולהבליג להתנהג כאילו כלום לא קרה העיקר שהילדים לא ירגישו בכלום העיקר לא להישאר לבד (הורי גרושים )מפחיד אותי להישאר לבד מפחיד אותי להתחיל פרק שני (שלא בטוח שיהיה מוצלח מהראשון )מפחיד אותי הלא נודע .האם הכאב נעלם באיזה שהוא שלב?.................

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה העיקרית היא,

איל
    28/01/2010

שבעלך מזהה את הפחד שלך להיפרד, שהוא אגב פחד חסר בסיס והוא נובע מהרקע האישי שלך. בעלך ימשיך להיות מחוייב כלכלית ונפשית לילדיו, ולמה את בטוחה שפרק ב' יהיה כמו א'?
    אם את פוחדת מפרידה, ובעלך הולך רק כדי להשקיט אותך, והוא יודע שלא תעזבי, אז מה הטעם בטיפול?
    רק אם בעלך יבין, שיש מצב שהוא יפסיד את משפחתו, והוא עלול להשאר לבד, ואל תחשבי שלו זה יותר קל ופשוט, גם הוא פוחד למרות שהוא לא מפגין זאת, רק אם הוא יפנים את חומרת העניין יש מצב שהוא יעשה שינוי, גם זה לא בטוח, אבל בנתונים האלה, לא מציע לך לבנות על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו