מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרק ב...בגידה.מגי26/01/2010
שלום לך, אני זקוקה לעצה דחופה בבקשה, איך לשחרר כעסים על בגידה ולא להגיב ולהמשיך ??? (אנחנו לא יחד)
בקצרה : התגרשתי ובפרק א לא הייתה בגידה. הכרתי בחור לפני כ5 הקשר עבר בירידות ועליות אבל הבחור לא היה מוכן לוותר עלינו. עוזב בעצבים וחוזר אחרי כמה ימים אני אוהב אותך מת עליך נועדנו להיות ביחד (מרגישה מטומטמת). תפסתי אותו בשנה הראשונה באתר J.DATE לפני כמה ימים נכנסה הודעה מבחורה "מתגעגעת מחכה לראותך.....", והוא טוען שזה טעות.
למחרת לקחת יאת הדברים וזרקתי אותם אצל אימו. (בן 40)
אני ממש כועסת והוא היסטוריה מבחינתי !!!
אך ולא מפסיקה לשלוח לו הודעות כעס כדי לפגוע בו כמו שהוא פגע בי, איך אני מניחה לסיפור ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרק ב בגידה
תמי אורן26/01/2010מגי שלום,
אין תרופת קסם שבעזרתה ניתן להפרד מהכעסים מהפגיעה. אכן נפגעת ויש לכך סיבה מוצדקת תני מקום לכעס, תני זמן לאבל על הקשר שנגדע בנסיבות אלו. לדעתי הדרך שלך לשלוח הודעות טקסט על כעס מעידות על הקושי להפרד בטח באופן שעשית זאת כנראה לא מספיק אמרת או דיברת בפניו את הפגיעה שלך . יתכן שיש מקום לדבר על הפגיעות שלך בפניו אבל אם הנך חוששת ששוב ישכנע אותך לחזור אני ממליצה לך למצוא דרכים חלופיות להתמודד עם כעס. בוודאי היית במצבים כאלו וסיגלת לעצמך שיטות להרגע. ותמיד טיפול היא אופציה להתמודד עם הכאב והאבל.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצא גבר
מגי27/01/2010תודה לך על תגובתך והתיחסותך להודעה, אני יודעת שאני כול כל כועסת על המצב בו אני נמצאת, כי היו נורות אדומות לאורך כול הדרך, אבל הכעס הוא שהוא כול כך מרוצה ומרגיש טוב עם עצמו עכשיו כאילו הוא הפגוע בסיפור, כול ההוכחות היו מולי, טלפונים.. הודעות ןנכנס לשירותים עם פאלפון. כרגע אני מרגישה רעה עם עצמי כי כך הוא נותן לי להרגיש שאני הלא נורמלית בסיפור. שוב אני יודעת שזו הרבה עבודה עצמית, אבל הכעס נמצא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?