בעיות עם בעלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עם בעלי
    אוהבת ופגועה
    28/01/2010

אנחנו בני 42 ו 35. יחד 5 שנים. נשואים שלוש. ללא ילדים.
    בעלי בגד בי בנסיעת עבודה בחו"ל וזאת מתוך צורך לדבריו בריגושים שלא אפשרתי לדבריו בבית. לאחר שיחות רבות והבנה עמוקה אחד של השני וכמובן אהבה גדולה הצלחנו לגשר על הדברים האמורים ולהמשיך את חיינו הלאה.
    מאז בעלי מבקש מפגש עם עוד זוג שירגיש בטוח ואירוטי.
    לפני חודש ימים הסכמתי לכך ונוצר מפגש עם זוג נוסף של חיכוך ואירוטיקה קלה שהיה נעים לשנינו.
    לי זה הספיק לעת עתה.והוא כבר בעיסוק של חיפוש מפגש נוסף.
    חשוב לי לציין - המיניות ביננו גדולה.פתוחה. עושים כיף,צעצועי מין, אין בושה ודיבור אמיתי ופתוח על הכל. שנינו סקרנים- הוא הרבה יותר. לי אין כעת צורך בריגושים ולו כן.
    אנחנו רוצים להכנס להריון בקיץ כשאסיים את לימודי התואר השני. לפני מספר ימים הוא אמר שהוא רוצה להספיק לפחות 15 מפגשים כי אז נכנס להריון וזה לא יהיה אפשרי במשך כמעט שנה ויותר.
    אני היתי בשוק. הוא מנסה ליצור הספק של ריגושים למלא את הארגז. הוא לא מסופק. ואני, מלאה וכבר נוזלת מהצדדים עוד שניה.
    כעת הוא מדבר על מפגש נוסף בעוד חודש. ואני מלאה. מה עושים? הוא מאוד כועס כשאני אומרת לו שאני מלאה ושיש לי קצב אחר. הוא טוען שזה "בסדר" אבל אולי יום אחד זה פשוט יתפוצץ לי בפנים ושהוא רוצה שנהנה לפני שיהיו ילדים ואם לא אז ההריון ידחה.
    מה אני עושה איתו? הוא לא מוכן ללכת ליעוץ בשום אופן. לדבריו הוא שינה את חיי בכך שהפך למונוגמי איתי. אני שניתי את חיי בכך שאני מוכנה ונפתחת לסוגי מפגשים כאלו. אל אני זקוקה לזמן. והוא , חודש כנראה בשבילו זה מספיק זמן. הוא גם אומר שאנחנו מאז הבגידה שלו גם מדברים על זה (כלומר מעל שנה) ורק מפגש אחד קרה בנתיים.
    אני באמת לא יודעת איך לנהוג איתו. כשמדברים על זה שיש לי חשש ופחדים, נמאס לו כבר לשמוע את זה והוא מתעצבן ואומר שכל מה שיש לי זה רק "לא" ואין לי "כן"
    לדעתי, להרחיב גבולות יותר קשה ולכן אני אומרת יותר לא לפני הכן. ואילו הוא מצמצם גבולות אז אולי יותר קל לו לומר כן לזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עם בעלי

הוספת תגובה

• ממיכל

ממיכל
    29/01/2010

יקירתי, הסוף במקרה שלכם כבר ידוע.... הוא ימשיך לבגוד בך ואת תמשיכי להיות מתוסכלת

כרגע, את רק נשואים תחשבי על ההשלכות כשיהיו ילדים. תחשבי כמה פעמים הוא יבגוד בך במהלך ההריון כשאת לא תוכלי לקחת חלק בהרפתקאות המיניות שלו. תפסת אותו פעם אחת "בוגד" אני בטוחה שזה קרה עשרות פעמים קודם לכן.

האם זה הגבר שאת רוצה להמשיך לחיות איתו את חייך....?

בי הוא עורר חלחלה... מצטערת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פערים בסקס מגוון

דליה שוורץ
    30/01/2010

אוהבת ופגועה שלום,
    את מתארת מצב של פערים בצרכים המיניים ופערים במה שגורם לריגושים.
    מצד אחד את רוצה לרצות את הצרכים שלו ומצד שני הקצב שלו לא מתאים לך.
    אני לא בטוחה שיש כאן קשר להרחבה וצמצום של גבולות, אני חושבת שיש הבדל בין מה שאת מוכנה לעשות בשביל סקס ומה שהוא מוכן לעשות בשביל זה. אני מציעה לך לעצור רגע ולהחליט מה את רוצה ואיך את רואה את חיי המין שלך בהמשך חייך. אם את לא בטוחה שאת רואה את עצמך לוקחת חלק במפגשי הסקס עם זוגות נוספים בעתיד אז אני חוששת שתצטרכי לקבל החלטה מה את עושה עם זה. יכול להיות שלמרות הפתיחות שלך חסרים לו ריגושים שאולי את כן יכולה לספק לו וכדאי לנסות לברר את זה איתו. יכול להיות מצב שמה שגורם לו ריגוש לא יכול לבוא ממך כי הוא צריך זוג נוסף או נשים נוספות כדי להתרגש בכל פעם מחדש. בררי לעומק מה הצרכים שלו ואם תקבלי תשובה ברורה שאת חיי המין שלו הוא רואה תמיד עם זוגות נוספים, תעשי עם עצמך החלטה אם מתאים לך או לא ובהתאם לזה תפעלי. דבר אחד חשוב לקחת בחשבון, את תחשבי לרגע שאחרי הלידה הוא ישתנה או שאם תתני לו זמן זה ישתנה או יפסק כי אם זה הצורך שלו אז סביר לא יפסק גם אחרי הוספת ילדים למשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צר לי ,נפלת חזק עם הבחור.

איל
    31/01/2010

גם בגידות, גם חילופי זוגות ועדיין הוא זה שמתלונן ,דוחק בך, ולא מוכן לקבל "לא"?
    וכל זה אחרי שלוש שנות נישואים וחמש שנים סה"כ? גם אחרי עשרים שנות נישואים, הוא רץ מהר מדי.
    התיאבון שלו, נראה לי, גובר יחד עם האוכל, וזה פחות או יותר מה שמצפה לך איתו, כל הזמן רף גבוה יותר ויותר שהוא יציב בפנייך, עד שגם את תשברי בשלב מסויים, והשאלה למה לחכות ,לסבול, ואז להפרד?
    אני מבין שאת בשלב בו את כמהה לילדים ומשפחה, ואולי את פגיעה וחלשה עקב כך, ולדעתי הוא מודע לכך, ומנצל זאת בצורה צינית, אבל כדאי שתחשבי בינך לבין עצמך, איזה עתיד מצפה לך איתו, אם בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו