מיואשת מהזוגיות......

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת מהזוגיות......
    חלי
    31/01/2010

שלום
    אנסה בקיצור לנסח את הטקס.
    אני נשואה 36 שנה 4 ילדים בוגרים, בעלי בא ממשפחה הרוסה הורים אחות גרושים בקיצור
    ללא ערכים כלל. חשבתי שעם הזמן אצליח לחנך אותו , אך לא לגמרי הצלחתי.
    לא מפנק, לא עוזר ולא ונותן תשומת לב " אבל בן אדם טוב" רואה את ה אשה כמובנת מאליו.
    אציין את ילדי שהם בוגרי אוניבראסיטה תואר ראשון, והבית ניתן לללטף לי על השכם שבהרבה כוחות הגעתי לזה ולכל פרט קטן בבית
    הבעיה שהוא משנת 1991 מהמר והיום הוא מהמר כפיתי, כ20 שנה מובילה מהלך זה של מעקב אחרי החשבונות הוצאות כספים הלואות והיום הגרוע יותר שהוא לא אמין , משקר. ולא משתף אותי בשום דבר עושה דברים בשקט והגיע למצב שלקח הלואות מהבנק כרטיסי אשראי, ולא יודעת למי חייב כי לא מספר בקיצור זה האדם שהיכרתי לא שקרן
    הילדים עזבו את הבית ואנו כמו שני זרים אני מלאה כעס אינו מוכן ללכת לגמילה
    ואיני יודעת מה לעשות עם החיים היום הוא בהכחשה מלאה
    הנושא גירושין מפחיד אותי אני בת 57 עובדת אבל לי ביטוח פניסיוני והדבר היחידי שמחזיק אותי בנושא שאני לא מוכנה לוותר על הדירה וילה קטנה שחלמתי כל חיי וכל פרט בבית שילמתי בדמעה, אציין שהילדים איתי תומכים בי
    לכן אני כה מחוברת. אך מצד שני אני סובלת
    לא נהנית מהחיים האלה אין לי פרטנר ואני מטבעי בן אדם שמח שאוהב חברה לבלות לצחוק לצא
    לא לחיים ציפתי

אך אני לא מספיק חזקה לעשות שינוי - אני פוחדת ממשיהיה איך אסתדר לבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת מהזוגיות......

הוספת תגובה

• בעל מהמר

דליה שוורץ
    01/02/2010

חלי שלום,
    אני קוראת את דברייך ומבינה שאת חיה כבר 20 עם בעל מהמר שזה מאוד לא פשוט אבל אני גם קוראת את החששות שלך ולא כ"כ מבינה מה שונה המצב שלך היום מהמצב שאת מפחדת ממנו? האם היום יש לך בטחון כלכלי? האם היום את חיה חיים זוגיים כמו שתכננת אותם?
    יש לך בעצם שתי אפשרויות האחת לעשות שינוי והשניה להשאר עם המצב כמו שהוא היום.
    את בוודאי היית שמחה שהוא ילך לגמילה ותוכלו להתחיל מחדש אך את בעצמך אומרת שהוא אינו מוכן לכך ולכן את תיהיי חייבת להבין ששינוי אפשר לעשות רק אם רוצים בכך. אם הוא לא רוצה שינוי לא תוכלי לגרום לו בכח לעשות אותו ומכאן שהכח לשנות עובר אלייך ועלייך להחליט איך את רוצה לחיות.

אני ממליצה על תהליך של אימון אישי כדי שתוכלי לבחור בדרך בה את רוצה ללכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו