מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מין אחרי בגידהתמר03/02/2010
אנחנו ביחד למעלה מעשר שנים ויש לנו שני ילדים. לפני כשבועיים נחשף רומן שבעלי ניהל במשך שלושה - ארבעה חודשים. הימים הראשונים היו קשים ביותר, עברנו סערה גדולה, לאחר כשבוע ה"ווליום" קצת ירד, אם כי הנושא מלווה אותנו כל הזמן. ברור לשנינו שנלך לטיפול זוגי וננסה להתגבר על המשבר הגדול הזה. למרבה ההפתעה גילוי הרומן גרם לסוג של התקרבות ביננו. לו יש הקלה מאוד גדולה, הוא מתייסר בשקר הגדול ששיקר ובמה שעשה. אני מרגישה שקיבלתי אותו בחזרה, ומבינה שהרבה מהמתח שהיה בינינו בחודשים האחרונים היה כתוצאה מהבגידה. יש לנו עוד דרך מאוד ארוכה, הפגיעה כמובן גדולה מאוד.
נושא שמטריד אותי הוא עניין יחסי המין. אני ממש לא רוצה, לא מעוניינת ומרגישה שאני לא יכולה בשלב זה לקיים איתו יחסי מין. מצד שני אצלו מתפתח "לחץ". דיברנו על זה, הסברתי לו את המצב ואני חושבת שהוא די הבין. אמרתי לו שאין לי בעיה שיאונן כדי לשחרר את הלחץ, אבל נראה שבינתיים הוא לא עושה את זה. אני חוששת שאנחנו נכנסים למלכוד בנושא הזה, כי כאמור אצלו יש דחף, ואצלי יש רתיעה מאוד גדולה, שבתחושת הבטן - יקח לי עוד זמן להתגבר על כך ולהיות מוכנה מחדש ליחסי מין איתו.
חשוב לציין שבימים האחרונים יש בינינו קרבה פיזית; חיבוקים, ליטופים וכו'. כלומר, המצב הוא לא של ריחוק פיזי מוחלט. ואז נוצר מצב שאנחנו נגיד מתחבקים, והוא מנסה קצת יותר, ואני ממש לא רוצה. איך מגדירים את הגבולות? איך עושים את זה בלי להכנס לקונפליקט? איך לא נופלים למלכודת של המצב? כמה זמן הגיוני שזה יקח? באופן טבעי במצב שאחרי בגידה, למרות שאני יודעת שהוא נזהר שבעתיים, אני גם חוששת שהוא ילך למצוא את המענה במקומות אחרים...
תודה
מיכלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסירי דאגה מלבך.
איל04/02/2010ברור לגמרי שאינך יכולה לקיים איתו יחסי מין, וגם אם זה יקח חודשים ארוכים, עליו בתור מי שבגד, החובה להכיל את קשייך הטבעיים לגמרי, ובתור גבר, אני יכול להבטיחך, אנחנו לא בבונים שחייבים סקס, אחרת נתחיל להשתולל ולהשתגע, בעלך יכול וחייב להבין אותך, ואם את יכולה להתנזר, הוא הבוגד השפל בוודאי יכול, עד שתצליחו לחבר מחדש את השברים שהוא בטימטומו גרם, ואם את חוששת שהוא עלול לא "להתאפק" ולבגוד שוב, עדיף כבר עכשיו שתבעטי אותו מחייך, וחבל על כל היעוץ הזוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין אחרי בגידה
תמי אורן04/02/2010מיכלי שלום,
קשה מאוד לענות על חלק משאלותייך זה מאוד אינדבידואלי ביחס לזמן שלוקח כדי להתגבר על ההמנעות מיחסי מין. אני שמחה לשמוע ששניכם מסכימים שיש מקום לטיפול ע"מ לעבד את המשבר ולהבין מה הוביל לבגידה. לא ברור איך היו יחסי המין לפני אבל חשוב שתבדקי עם עצמך האם יש פער בתוכך בין הרצון לסלוח ולהמשיך הלאה לבין הרצון להעניש אותו וכרגע זה מתבטא בהמנעות שלך מיחסי מין.או לחילופין האם זה נובע מהרצון לבחון האם מוכן לקבל אותך גם ללא מין ולמתוח את הקו . מין זה חלק משמעותי מיחסים זוגיים קשה להעמידו במבחן יש קרבה עד גבול מסויים ואח"כ תסכול גדול כי את דוחה אותו מסיבותייך. חשוב מאוד לטפל בהקדם בנושא.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוחה אותו מסיבותייך,
איל04/02/2010אסור להעמיד את עניין המין במבחן, כי יש תסכול גדול,את רוצה להעניש, לבדוק אם יסכים לקבלך ללא מין, בלה, בלה,בלה..
הלו, גיברת אורן, מדובר באשה שבעלה זיין אשה אחרת עד לפני חמש דקות, הגוף שלה מסרב לגעת בגוף שלו, איך אפשר להתעלם ממה שהגוף אומר ורוצה? מה שכל כך ברור ומובן מאליו, בנסיבות כאלו.
מי המטומטמים שמשלמים לך כסף בשביל "יעוץ" כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?