מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת מה לעשות....קרין05/02/2010
היי
יש לי בן זוג כבר שנתיים וחצי אני בת 30 והוא בן 31, אנחנו זוג מדהים, שבאמת כולם אומרים שגם אחרי שנתיים וחצי כשרואים אותנו מבחוץ חושבים שרק התחלנו קשר.
לפני כחודשיים עבדתי במקום עבודה מסויים (כרגע אני במקום חדש לחלוטין) והיחסים ביני לבין הזוג שלי לא היו משהו, כל שני וחמישי ריב אחר ואין לי מושג למה? במקום העבודה הקודם היה מישהו שניסה להתחיל איתי והצליח, לא שכבנו רק התנשקנו וכמובן לא ניפגשנו מחוץ לעבודה, ביינו מתראים רק בעבודה או בפייסבוק (שאגב אני שמחה מאוד שסגרתי אותו) לפני כמה ימים ניתקתי איתו קשר לחלוטין כי הבנתי מה יש לי בידיים למרות שלא עשיתי איתו שום דבר (להזכיר רק התנשקנו).
אתמול חבר שלי עלה על זה, מסתבר שחברה טובה שלי שעבדה איתי באותו מקום עבודה שלחה לחבר שלי מכתב בדואר וסיפרה לו על כך, במשך חודשיים חבר שלי התנהג בצורה עצבנית (כאילו הוא עובר תקופה לא טובה) ואתמול זה התפוצץ, אחרי שהוא בדק ועשה הכל כדי לראות מי הבן אדם, והוא הצליח אגב.
אתמול הכל התפוצץ, הודיתי כמובן ואמרתי שלא עשיתי כלום חוץ מהנשיקה שהייתה וההתכתבות בפייסבוק, הוא סלח ואני יודעת שקשה לו, והחלטנו שאנחנו מתחילים מחדש אחרי שדיברנו.
הבעיה היא שאני מרגישה בשבילו פגועה מאוד, אני מפחדת שזה לא יעבור לו, ופתאום בעוד שבוע הוא יגיד לי זה לא עובד אני הולך, אנחנו זוג מאוד מאוהבים, הסקס מצויין משתדלים לפחות פעמיים שלוש בשבוע, אנחנו מתפנקים ביחד המון, אנחנו זוג שעברנו המון בשנתיים וחצי האחרונות אני חושבת שזוג שיוצא 5 שנים לא עבר כמונו, וזה מחשל אותנו כל פעם מחדש, והאהבה שלנו הולכת וגוברת, אתמול אחרי הפיצוץ ואחרי שהחלטנו שאנחנו פותחים דף חדש, התחלתי לפחד ועדיין אני באותה הרגשה שהוא לא יקום ויילך כי אנחנו באמת מאוהבים ואוהבים מאוד, ומתכננים עתיד ביחד.
איך אני יכולה לגרום לו שיאמין בי שוב כי באמת אמנם זו הייתה רק נשיקה ואמנם זה היה טעות אבל לא עשיתי מעבר לזה, והוא סחף אותי למצב שבחיים לא הייתי בו ולא מאחלת אותו לאף אחד, איך אני גורמת לו שיאמין בי שוב???????????
אנחנו ממש מאוהבים ואוהבים, ולא רוצים להיפרד מה לעשות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על טעויות משלמים==
יעל06/02/2010עשית טעות ואולי לא תצליחו לעבור את זה. רק הזמן יגיד. הוא מאד מאד פגוע וכנראה מאד אוהב אותך אם הוא מוכן לקבל את זה. את רק יכולה לדעתי לחזק לו את האגו ולהיות הכי הכי בשבילו עכשיו. להראות לו שרק אותו ורק בשבילו את נמצאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמון
דליה שוורץ06/02/2010קורין שלום,
בשביל שהוא יאמין את צריכה להיות אמינה. את פשוט צריכה להיות נאמנה לו כדי שהוא ידע שאת נאמנה. את לא יוכלה לשלוט על המחשבות שלו אל יכולה רק ללכת בדרך של אמינות אם הוא יחליט שהוא נותן בך אמון למרות הכל ובאמת פותח דף חדש אז תצאו לדרך שמבוססת על אמון ובטחון אחד בשני אם הוא יחליט שאי אפשר לסמוך עלייך, לא חשוב מה תעשי הוא תמיד יחשוד, מה שאני מנסה להסביר זה שלך אין שליטה אל היכולת שלו לתת אמון והיחיד שיכול לשלוט בזה זה הוא בעצמו.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורא מצחיק לקרוא,
איל07/02/2010על כל הבוגדות שלאחר שהן נתפסות בקשר אותו ניסו ללא הצלחה להסתיר , מספרות, שהן "רק" התנשקו והחזיקו ידיים בהתרגשות. פחחחח.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח אשכרה
ליני07/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?