מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה....גרושה צעירהתמר06/02/2010
שלום!
קודם כל, מאוד נהנית לקרוא את העצות בפורום.
אני בת 28 והתגרשתי לפני שנתיים וחצי אחרי שנה של נישואין וקשר של 5 שנים סה"כ, המשמעותי היחיד בחיי. את הגירושין אפשר לומר שאני יזמתי, אם כי בסופו של דבר זה היה בהסכמה הדדית. כבר זמן רב אני מנסה לשבור את מעגל הבדידות ולא מצליחה. אני בטיפול פסיכולוגי והפסיכולוג שלי אומר לי שיש לי בעיה עם הנשיות והפגנת המיניות שבי. חייבת לציין שאני נראית טוב מאוד, עצמאית, משכילה ויש לי עבודה די מכובדת, אם כי לא מאוד מתגמלת כלכלית עדיין (אני בתחילת הדרך).אני מרגישה שאין לי ממש מקורות תמיכה כי אני באה מבית די "הרוס"...הורים מתעללים והכל...שבעצת הפסיכולוג שלי, ניתקתי איתם קשר. יש לי מעט חברות, שאת רובן הכרתי בעיקר לאחרונה בזכות השינוי שעברתי בטיפול. אבל בכל זאת, אני צמאה ומאוד רוצה בזוגיות טובה ומאושרת. נרשמתי באתרי היכרויות אבל גם שם לא נחלתי הצלחה רבה. פנו אליי המון גברים אבל משום מה, נדמה לי שזימנתי אליי את האנשים הלא נכונים. יותר מידי פעמים מופיעים בחיי טיפוסים שתלטניים או סתם לא רציניים . מי שמכיר אותי אומר שאני מכוונת נמוך מידי, ואין לי מספיק ביטחון לרצות בחורים מתאימים, ברמה שלי בגלל אותו חוסר ביטחון והעבר המעורער עם המשפחה והגירושין. כך היה גם עם בעלי לשעבר. הוא לא התאים לי כמעט בשום מובן, אך אהבתי אותו בתמורה לרסיסי אהבה. לאחרונה מסביבי יש המון חתונות והולדת ילדים והלב שלי נשבר. קשה לי גם להתלונן כל הזמן בפניי הפסיכולוג שלי שאומר לי לקחת אחריות. אני מתביישת לצאת לפאב לבד, והחברות שיש לי כבר בזוגיות כך שזה בכלל בעייתי. אני מרגישה לבד בעולם, למרות שאני מאוד מתאמצת להכיר...באתרים בעיקר. מה עושים עם הבדידות הזאת? כבר התחלתי לחשוב שאולי זה היה צעד שגוי להתגרש...אני מתגעגעת לביחד.
אפילו חזרתי לחשוב על בעלי לשעבר, אחרי זמן ממושך שלא חשבתי עליו שזה בכלל מלחיץ אותי, וגורם לי לחשוב שניסיונותיי לצאת לחיים חדשים עלו בתוהו
אשמח לעצה והדרכה
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני איתך==
יעל06/02/2010כמי שמכירה את המצב מקרוב.. (או תכף "תזכה" להכירו מחדש), אני יודעת שדרוש הרבה אומץ הרבה אופטימיות הרבה נחישות ו.. הרבה הרבה עיסוקים מסביב. נראה לי שזה המפתח.
עבודה מספקת- זה מעולה!
תחביבים- מה שאת אוהבת לעשות בשעות הפנאי ולהשקיע בכך, להשקיע בעצמך
חברות- אז מה אם הן כולם בזוגיות. צריך לדעת לפרגן ולא לשקוע ברחמים עצמיים (אפילו שזה ככ קל). אז נפגשים רק בנות. זה לפעמים מאד כיף . אני הרבה פעמים פשוט קופצת לחברה הבייתה. לא חייבים לצאת לבלות. (האמת שאישית כבר מזמן עברתי את השלב הזה)
אתרי הכרויות- מבורך !
שידוכים והכרויות בכל דרך אחרת - מבורך!
והכי חשוב
תדעי מי את ומה את שווה, שיהיה לך את הבטחון והערך העצמי. אין לזה הרי שום קשר אם את בזוגיות או לא, זה ככ עניין של מזל!
ולפי זה תכווני -את צריכה את מי שמתאים לך ! אני לא אומרת לכוון גבוה (מדי) אבל גם לא נמוך (מדי). את מי שמתאים לך.
מאחלת לך רק טוב , ועד אז שתדעי למצוא את הטוב במה שיש. אופטימיות זה שם המשחק.
נב. זה מעולה ללכת לשיחות. תשימי לב אם הפסיכולוג מתאים לך או לא. תמיד אפשר להחליף..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמיני בעצמך
דליה שוורץ06/02/2010תמר שלום,
אני קוראת את דברייך ומקבלת הרגשה שאת באמת לא לוקחת אחריות על מה שקורה לך, ניתקת את הקשר בעצת הפסיכולוג, מי שמכיר אותך אומר לך שאת מכוונת נמוך מידי ועוד משפטים שמתייחסים למה שאחרים אומרים וחושבים עלייך. מה את חושבת עלייך? האם את רוצה באמת להכיר גבר שמתאים לך. אם כן מה את באמת עושה בשביל זה? כמה זמן נתת לעצמך עד שתתיאשי מההכרויות? האינטרנט מלא באנשים מכל המינים ומכל הסוגים וכן, פונים אלייך גם כאלה שאינם מתאימים לך אך זה לא אומר שאת מכוונת נמוך, תלמדי לסנן את אלה שאינם מתאימים לך ולהתמקד באלה שכן מתאימים. האחד שלך בוודאי נמצא שם את רק צריכה להאמין בעצמך ולאהב את עצמך מספיק כדי שתוכלי למצוא את האחד המתאים לך במקום להצטער שהתגרשת מגבר שאינו מתאים לך.
אני בהחלט חושבת שאימון אישי יוכל לעזור לך להעמיד את עצמך במקום שמגיע לך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?