מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כן. תגובתי היא לתשובת מיכל פאטלתום08/02/2010
כתבתי כאן בפורום ב-4.1.2010 בערב (בערך בשעה 21:00) ומיכל השיבה למחרת, ב-5.1.2010. תשובתי עשתה שימוש בכמה מהמשפטים של מיכל בתשובתה, שהכילו עצות או הצעות, שאת רובן כבר ניסיתי, לשווא. היו בינינו קונפליקטים... בעצם כבר אין זוגיות חודשים לא מעטים ! אהבה היא מרכיב מאד חשוב בחיי זוגיות, כאשר היא קיימת אצל שני בני-הזוג... כרגע יש נתק מוחלט ביני לאשתי, להערכתי כי היא פוחדת שאם תראה אותי, רגשות-הלב שלה יחזרו להציף את שיקולי-השכל (כך אמרה לי בעבר). מיכל פאטל הסכימה אתי שמוקדם מדי לפתוח פרק חדש ולמצוא אהבה חדשה, במיוחד לאור העובדה שאני מאוהב באישתי ויש לנו 6 ילדים משותפים. אשתי מטופלת לבדה בטיפול פסיכולוגי כבר שנים רבות באופן אינטנסיבי (פעם-פעמיים ואפילו לפעמים 3 פעמים בכל שבוע) ולדעתי הפסיכולוג שלה נתן לה את העצה להפרד ממני. היא לחצה גם עלי להתחיל טיפול. הסכמתי בתקווה שלאחר זמן נוכל להמשיך ביחד,גם בטיפול. אבל אחרי 6 חודשי טיפול שלי (פעמיים בשבוע על-פי דרישתה), כאשר הצעתי לחבר את הטיפולים, אצל מטפל/ת על -פי בחירתה (המטפל שלה, שלי, או מישהו שלישי), היא סרבה. לכן מה שהמליצה לי מיכל, להציע לאישתי לפנות ליועצ/ת לחיי נישואין ומשפחה ולטפל במשבר שהגיעה לשיא באופן מיקצועי, נוסה ונכשל. אני מבקש שלום-בית והיא תבעה גירושין בבית-משפט, ואין בינינו קשר ישיר. כתבת, דליה שוורץ, שחסרים לך פרטים לגבי המצב בינינו אך הצלחת להבין שאשתי אינה מעוניינת לשקם את הקשר ורוצה לסיים אותו. חשוב להבין שתהליך זוגי יכול להצליח רק כשבני הזוג רוצים בכך ואם היא אינה מעוניינת זה לא יוכל לעזור אבל, את מציעה שאנסה להבין מה מקור התסכול שלה ומדוע היא אינה מאמינה יותר בקשר הזה. אולי אם אדע למה היא לא נותנת לי צ'אנס אפשר יהיה לעזור ע"י טיפול במה שבאמת כ"כ מפריע לה עד כדי הרצון לפרק את הנישואין. אבל אין מצדה נכונות לשום הדברות ! תום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתעקשת להתגרש.
דליה שוורץ14/02/2010תום שלום,
אתה חייב להבין שאם אין מבחינתה רצון לשום הדברות אז כנראה שמערכת היחסים בינכם הגיע לסיומה. לא כל זוג מתאים לטיפול זוגי, אני חוזרת ואומרת שרק עם רצון של בני הזוג לשיקום ניתן לשקם אבל לא תמיד בני הזוג רוצים זאת. אם אישתך אינה מעוניינת בשום הדברות ופנתה לבית דין רבני לגרושין כנראה שזה מה שהיא רוצה, כבד את רצונה מלחמות תמיד מסתימות רע ולא משנה מי צודק או מי התחיל בסופן יש פצועים בשני הצדדים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?