מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידה וחרדותKeren11/02/2010
שלום לכם,
בשבועיים האחרונים אני בתהליך סיום קשר בן שנה וחצי שהתחיל אחרי שנה של דיכאון בעקבות קשר קודם שארך שמונה שנים. מבולבלים? גם אני :-(
אני בת 33 ומעולם לא נישאתי. בן זוגי גרוש וחרד ממחויבות אמיתית. כשעלה נושא הנישואין והמשפחה, הבנתי שגם איתו זה לא יקרה. אני גם לא בטוחה ששנינו זוג משמיים. אבל החרדות מפני העתיד והבדידות שנכפית עליי בעקבות הפרידה, וכן - גם הכאב מהניתוק ממנו, כי בסה"כ התאהבתי ונקשרתי - כל אלה מוציאים אותי מדעתי ומחזירים אותי אליו לכמה ימים של סיפוק היצר להיות נאהבת שוב, ואז שוב עולות החרדות מפני העתיד הבלתי יציב שצפוי לי איתו.
מה עושים? איך ממשיכים הלאה? אני זקוקה לטיפים שיעזרו לי לשמור על עצמי מעל המים, כי יש רגעים שהמחשבות האובדניות מתחילות להציף אותי ולהרגיש כאילו הן המוצא היחיד שנותר לי.
תודה,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקבל את ההחלטה הנכונה
דליה שוורץ14/02/2010keren שלום,
את רוצה לשמור עצמך מעל המים? תגדירי לעצמך מזה עתיד עם הגבר הזה. האם רק חתונה היא עתיד טוב בעינייך או שחיים משותפים עם ילדים משותפים גם הם עתיד בעינייך? אם אתם לא זוג משמיים לדעתך אז למה את מתעקשת עליו? במקום זה עשי כל מה שאפשר כדי ליצור מערכת יחסים עם מישהו אחר. אני חושבת שהלחץ שלך מכך שאת בת 33 כ"כ גבוה שאת מוכנה ללכת גם בדרך שלא בהכרח תיהיה לך טובה. עשי רגע הפסקה ותחליטי מה את רוצה. את רוצה אותו בכל מחיר? את רוצה אותו רק עם חתונה? את רוצה אותו בכלל?
לאחר שתקבלי החלטה מה את רוצה תוכלי לתכנן את צעדייך בצורה מסודרת יותר וטובה יותר.
בנוגע למחשבות שמציפות אותך אני מציעה לפנות בהקדם לקבלת טיפול/עזרה.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות אחרת
ערן17/02/2010אם את מרגישה שהקשר הזה לא מוביל לשום מקום, והוא רק עושה לך נזק ומשאיר אותך במקום את יכולה להתנתק. יש דרך קלה לעשות את זה. אם את מעונינת בעוד פרטים את יכולה ליצור איתי קשר במייל אני אתן לך עוד מידע
בהצלחה, ערן
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרות נוספת , נק המבט של הגבר
ירון21/02/2010גם אני הייתי גרוש, היינו ביחד 4 שנים, היא רווקה
השעון הביולוגי דופק, ואני אחוז חרדה, לא מוכן לשמוע על נישואים
אז יום אחד היא אמרה, בסדר,
לא נתחתן, אבל נקים משפחה, אני רוצה ילד, איתך או בלעדיך
הייתי בשוק, חשבתי
מצד אחד אני חולה עליה, מצד שני , למה היא צריכה לסבול את השריטות שלי
אמרתי בסדר, בואי נעשה ילד, כאילו שהחלטנו על קניית רכב,
חששתי מאוד, כי ילד זה לכל החיים, אי אפשר לחזור אחורה
נולד לנו ילד מדהים, כמובן שעברנו לגור ביחד
ואז אמרנו, אנחנו טובים בלעשות ילדים, אז נעשה עוד אחד
אין מאושר ממני
אנחנו משפחה לכל דבר
אז נכון שלא עברנו ברבנות
אבל בנינו, לא מציאה גדולה הרבנות הזו
יש לנו משפחה מאושרת, עברנו לבית חדש, עם גינה וכלב
וכמות האור שנכנסה לחיי היא עצומה, בכל זאת שני ילדים
הגדול בן 4, הקטן בן שנה וחצי
זו ילדותי השניה
אגב שנינו בני ארבעים היום, כשמאחורינו שנות השרלילות שלנו :)
בוגרים הרבה יותר, מחושבים (במובן הטוב של המילה)
לא מתחשבנים
והאהבה, מה אני אגיד רק גדלה לנו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה לקובי
אורית26/02/2010הי קובי
סתם מחשבה של אישה. בגדת בחברה שלך לאחר זוגיות כ"כ ארוכה. ללא ספק היא נפגעה עד עמקי נשמתה. אתה באמת חושב שsms וכמה מיילים עשויים להחזיר אותה? אתה לא חושב שהיא שווה קצת יותר השקעה. תרדוף אחריה, תשלח לה פרחים, תנסה קצת דרכים יצירתיות. תנסה לחכות לה מתחת לבית. לפחות זה מה שאני הייתי מצפה. בדיוק כמו האקסית שלך לא הייתי מגבה למיילים וsms אחרי מעשה כזה. הפגיעה היא קשה מאוד. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהצד השני
דני28/02/2010מירב שלום,
קראתי בעיון את בעייתך ואני מרגיש שאני נמצא בצד השני של המתרס מול אישתי,
אני מרגיש שהדברים שאת מארת בבעייתך קיימים מול אישתי,
האם מנקודת מבטך יש משהו שהצד השני, כלומר הגבר, יכול לעשות כדי לשנות את המצב.
אולי זה סתם משבר זמני וצריך פשוט לתת לזמן לעשות את שלו.
ואולי זה לא, ואז כדאי עם כל הצער לפרק את החבילה...
ייתכן כמו אחת התגובת שראיתי בפורום , עלי לשחק אותה יותר מיסתורי ובלתי מושג?
אולי היא פשוט התרגלה אלי? ואני צריך לגרום לה להתאהב בי שוב.
אשמח לשמוע את דעתך בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?