לא רואה את הסוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רואה את הסוף
    מון
    12/02/2010

התגרשנו לפני שנתיים אבל לא הגעתו לאיזון משאבים.
    אני כבר 3 שנים בתהליך ולא רואה את הסוף!!!

מה קורה כאשר גרוש משאיר צוואה (לתובת בנו בן ה16) לפני שהסתיים המשפט לאיזון משאבים עם גרושתו?
    בצוואה הוא כותב שמשאיר את הירושה רק כאשר הבן יהיה בן 28. עד אז הוא ממנה 3 אפוטרופוסים לנהול הירושה (אחיו +2 עורכי דין).

איך יודעים מה חלקו של הנפתר אם לא הגעתו לאיזון משאבים?(יש לציין שיש חוות דעת של אקטואר)

איך בית המשפט מתייחס לסוגיה הזאות-מתייחס למה שהאקטוא כווה?
    האם בתור אמו של בני (היורש), אני יכולה להתנגד לאפוטרופוסים, או להתנגד לצוואה?
    אולי הבן יכול להתנגד לאופוטרופוסים זרים?

לא מעוניינת להיכנס למשפט עם הבן המיוצז ע"ד אפוטרופוסים!
    אני רוצה כבר לבנות את החיים שלי!!!
    מה אפשר לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רואה את הסוף

הוספת תגובה

• שימי לזה סוף

דליה שוורץ
    14/02/2010

מימי שלום,
    את שאלותייך בנושאים החוקיים המתיחסים לחלקו של הגרוש שלך בירושה, להתנגדות שלך לאפוטרופוסים ולסוגיות משפטיות נוספות לא אוכל להתייחס מאחר ואיני עורכת דין ולא מכירה את החוקים. בנושא זה אמליץ לך לפנות לאיש מקצוע ( עו"ד שמתמחה בנושא) וכך תקבלי את התשובות.

בקשר לכך שאת רוצה לבנות את חייך סוף סוף ולסיים את האפיזודה הלא נעימה הזו אני יכולה להציע לך להתחיל להתרכז בבניית החיים שלך ופחות בצוואה של הגרוש שלך. תתכילי ללכת בדרך שתוביל אותך לבניה מחודשת של חייך. כרגע את עסוקה במה מגיע לך ומה חוקי ואיך את יכולה לדעת מה החוק במקום לדוש בזה קחי עו"ד שייצג אותך מול הגרוש שלך כדיש תוכלי להביא לסיום את חלוקת המשאבים ובמקביל תשקיעי מאמצים במציאת הדרך שלך שימור היחסים עם הבן שלך, מציאת בן זוג חדש, חברויות חדשות או ישנות כדי שתוכלי למלא את זמנך בבילויים עם חברות אם תשקיעי את זמנך באלה לא תצטרכי למלא את חייך בכל החלק הפחות נעים של הגירושין.

נסי אימון אישי כדי למצוא את הדרך שלך לייצירת חיים נעימים יותר.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו