הסדרי ראייה ללא לינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסדרי ראייה ללא לינה
    שרון
    18/02/2010

שלום
    אני ובעלי בתהליך גירושין. לפני כשבועיים קיבלתי משמורת זמנית ועזבתי לבינתיים עם הילדים לבית הוריי.הילדים הם בני 4 ו 7.
    כרגע בעלי מציע הסדרי ראייה של פעמיים בשבוע כולל לינה וכל סופש שני כולל מוצאי שבת.
    אני מתנגדת בתוקף לחלק של הלינה באמצע השבוע ובמוצאי השבת.
    אין לי בעיה שיקח אותם אפילו בסיום בית הספר והגן או בסיום הצהרון,מתי שנוח לו,ושיחזיר אותם בערב לשינה.וכמובן שגם אין לי בעיה עם כל סופש שני למעט מוצאי השבת כמו שציינתי.

מה הסיכויים שלי לקבל אישור לזה בבית משפט?האם יש טעם להילחם?הבנתי שמה שהוא מציע זה המקובל.
    האם זה נכון?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסדרי ראייה ללא לינה

הוספת תגובה

• ייעוץ משפטי

דליה שוורץ
    18/02/2010

שרון שלום,
    אני מציעה לך להפנות את השאלה לפורום שנותן ייעוץ משפטי או לעורך דין שמתמחה בנושא גירושים.
    לצערי לא אוכל לעזור לך בשאלות שנוגעות לחוק ולבתי משפט.

מה שאנח כן רוצה לשאול אותך זה מדוע את לא רוצה שהילדים ישנו אצלו? האם את רוצה שהילדים ידעו שאבא זה רק לשעות היום? האם את רוצה לקחת מהם את הזכות להנות מאבא שלהם כמו שהם נהנים מאמא שלהם?
    תחשבי על זה ועל ההלכות שיש לכך שהם לא ישנים אצלו.

מעבר לזה - בית המשפט יחליט .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו