זה בגללו?..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה בגללו?..
    הילה
    20/02/2010

שלום, אני בחורה בת 20 שהיו לה כמה מערכות יחסים ואפילו סטוצים. היה לי חבר לפני שנה וחצי שאיתו שכבתי פעם ראשונה. לפני כחצי שנה הכרתי מישהו שהקשר איתו התחיל מאוד מהר ונגמר מאוד מהר. מה שקרה לי איתו היה משהו מאוד מוזר כי כל רגש אחר שהרגשתי אי פעם לגבר (אף לראשון שלי) מתגמד לעומת מה שאני הרגשתי ולצערי עדדין מרגגישה אליו. ראיתי אותו בסך הכל פעמיים בחיים שלי והוא נישק אותי רק בפעם הראשונה שנפגשנו כי בפעם השנייה כבר סיימתי את הסיפור כייון שהקשר היה מבוסס רק על התכתבויות וטלפונים וגם בזה היו כלולים המון משחקי אגו.

כעבור חצי שנה לא היה לי אף גבר כי אינני מעוניינת. חשוב לציין שאני בחורה מאוד מושכת ומחוזרת, ומאז איתו לא הרגשתי כלום לאף אחד וגם לא נדלקתי, אני לא מעוניינת לנסות ולא מחפשת ושוללת את כל מי שמנסה. חשוב לציין שלפני שהכרתי אותו היה לי תאבון מיני בריא מאודד ומאז אחרי מה שקרה איתו (שנגמר הסיפור - ולא בדרך מכוערת) התיאבון המיני שלי הדרדר עד כדי כך שגברים שמאוד מאוד משכו אותי בעבר כיום כבר לא מושכים אותי ולא מעניינים אותי משום בחינה.

נמאס לי להיות לבד ולחשוב על מישו שכבר חצי שנה עברה מאז, אני ממש חושבת שבגללו אני לבד ולא בא לי אף אחד ואני מחפשת הסבר לתחושה הזאת.
    מדוע זה לא עובר לי?
    ואיך אני יכולה להעביר את זה הלאה?
    והאם זה בכלל בגללו כל מה שעובר עליי במכתב הנ"ל?

אני לא מעוניינת לחזור לדבר איתו שוב אי פעם.

בברכה, הילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה בגללו?..

הוספת תגובה

• בגלל מי?

דליה שוורץ
    20/02/2010

הילה לשום,

אני אתחיל דווקא מהשאלה האחרונה שלך האם זה בגללו??? התשובה היא לא! זה לא בגללו אלא בגללך, את החלטת לסיים את הקשר ואת לא רוצה מערכת יחסים חדשה ולכן שוללת את כל מי שמנסה. את בוחרת לשקוע לתוך תחושת הפספוס שלך ולא הוא. את נכנסת לקשר שלא הגיע למיצוי מבחינתך ונגמר ואת נמצאת במין תוחושה של ספספוס ולא מוכנה לוותר על מה שאולי פיספת אך מצד שני את גם כותבת שאת לא מוכנה לדבר איתו שוב אי פעם. יש לך שתי אפשרויות: האחת לנסות ליצור איתו קשר כדי שתדעי לפחות אם יש לך אופציה לחדש את הקשר וכך תוכלי לבדוק האם הוא מתאים לך או לא. אפשרות נוספת שעומדת בפנייך היא להתחיל ליצור קשרים אם אחרים ( אמרת שיש לך לא מעט הזדמנויות) וכך תפגשי את זה שיוציא את הקודם ממחשבותייך. הבחירה בידייך.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו