תנו עצה טובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנו עצה טובה
    קובי
    21/02/2010

בגדתי פעם אחת.לפני 4 חודשים סיפרתי זאת מיוזמתי לבת הזוג (היינו בזוגיות למעלה מ-8 שנים) והיא פשוט זרקה אותי.בחודש וחצי הראשונים לא יצרתי קשר איתה.בחודשיים האחרונים שלחתי סמסים ומיילים בהם אני מביע את רצוני בחידוש הקשר-ללא תגובה.

תנו עצה טובה.מה עושים ואיך נוהגים כדי לנסות ולשכנע אותה לשמוע מה יש לי לומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנו עצה טובה

הוספת תגובה

• חידוש קשר

דליה שוורץ
    21/02/2010

קובי שלום,
    עצה טובה אפשר לתת אם היא היתה מוכנה לפחות לענות לך ולהגיד שהיאלא יכולה לבטוח בך אבל אם היא אפילו לא מוכנה להגיב על ההודעות שלך לא תוכל להכריח אותה.
    נסה לשלוח לה הודעה בה אתה רק מבקש לנסות להסביר ואם היא לא תסכים לא תוכל לכפות זאת עליה......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקובי

אורית
    26/02/2010

הי קובי
    סתם מחשבה של אישה. בגדת בחברה שלך לאחר זוגיות כ"כ ארוכה. ללא ספק היא נפגעה עד עמקי נשמתה. אתה באמת חושב שsms וכמה מיילים עשויים להחזיר אותה? אתה לא חושב שהיא שווה קצת יותר השקעה. תרדוף אחריה, תשלח לה פרחים, תנסה קצת דרכים יצירתיות. תנסה לחכות לה מתחת לבית. לפחות זה מה שאני הייתי מצפה. בדיוק כמו האקסית שלך לא הייתי מגבה למיילים וsms אחרי מעשה כזה. הפגיעה היא קשה מאוד. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו