מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבר לא יודעת מה לעשותמאיה21/02/2010
לא יודעת אם זה המקום לשאלה הזאת אבל אני ינסה .
אני בת 15 וחצי וכרגע אני נימצאת עם מישהו כבר שנה וחצי אנחנו מאוהבים מאוד ואהבה שלנו רק הולכת וגדלה . ההורים שלי לא מוכנים לקבל אותו משום שהוא בעל נכות ובא ממשפחה הרוסה . הם מצפים ממני שאני יגמור את הקשר , אבל אני פשוט לא מסוגלת אני מאוהבת בו עד מעל הראש וגם הוא בי ואני לא יכולה בכלל לחשוב על האופציה של להיפרד ממנו למרות שאני יודעת שאם אני ישאר איתו בעתיד הרחוק אני יתחרט על כך עם כל האהבה . אני לא מפסיקה לבכות רק מהמחשבה שאני יעזוב אותו , הוא בטוח שנישאר לנצח ביחד ובכלל לא מעלה בדעתו שאני בכיוון של להיפרד
אני פשוט מיאושת ולא יודעת מה לעשות :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות
מיכל פאטל21/02/2010היי מאיה,
אני מאד מבינה לליבך ולרגשותייך.אני מניחה כי הקשר שלכם עונה על צרכייך הרגשיים במידה רבה ויתכן אף על צרכים נוספים.הבחור עימו את מנהלת קשר זוגי הוא קודם כל בן אדם -לפני תיוגו כבעל נכות והגדרת משפחתו כהרוסה-ולכן חשוב עבורך לברר עם עצמך מה משמעותו עבורך? האם קיימת ביניכם הבנה? תקשורת טובה וזורמת? פתיחות ?הדדיות בקשר? הערכה וכבוד הדדי? שיתוף?ועוד.
חשוב שתדעי כי חשוב שיהיו בקשר טוב ומספק עוד מרכיבים מלבד אהבה.
תקשיבי גם לאינטואיציה הפנימית שלך, ותבררי מדוע לתחושתך את 'תתחרטי על כך אם תישארי עימו '- יתכן שאת בתוך תוכך חשה שאין זה נכון לך להשאר עימו בקשר לטווח הארוך , בלי קשר למה שהורייך רוצים או חושבים.אני מאמינה שאת יודעת את התשובה.
בהצלחה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:(
מאיה23/02/2010קודם כול תודה על ההקשבה והעזרה .
וזו בדיוק הבעיה יש בנינו הכל , אנחנו מספרים הכל אחד לשני , מבינים אחד את השני , יש בנינו אמון והרבה מאוד פתיחות בכל נושא .
ואני פשוט לא מסוגלת לגמור את הקשר הזה בגלל הסיבה הזאת , ההורים שלי מבינים אותי אבל לא מוכנים לקבל אותו .
אמא שלי טוענת שהוא חמוד והכל אבל בשביל הבת שלה היא רוצה הרבה יותר , ואם היא לא עצרה את זה לפני היא תעצור את זה עכשיו ושהיא מעדיפה שאני יבכה עכשיו ולא יצטער על זה שנשארנו ביחד בעתיד וכו' ..
מצד אחד אני מבינה אותה כי היא רוצה בשבילי יותר טוב וגם במקום כלשהו אני גם רוצה בשבילי משהו יותר טוב אבל אני פשוט לא מוכנה לוותר עליו בשביל דבר כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?