מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיפור אהבה..חסויה22/02/2010
היי..לא יועת איך להתחיל נשואה 17 שנים+2 לפני 13 שנה בגדתי בבעלי(משבר נישואין שכזה) נגמר נסלח המשכנו..
מאז נולדה לי בת מקסימה והשגרה המשיכה.
אני ובעלי התחלנו לעבוד יחד מבחינתו מצויין והאהבה רק גוברת האמת בעל מקסים חרוץ מעניק לי לילדים מה שכל אישה רק רוצה !!!
אבל משהו בכל זאת חסר..מבחינתו זה בית ועבודה הוא לא אוהב חברים משפחה מורחבת פשוט בית זה הבילוי המנוחה והכל..ואני הפוך
באחד הימים הופיע בחור מקסים בחיי (בעבודה)השאיר טלפון והלך.. יום אחרי יום.. אחרי יום הוא שאל אותי למה אני לא מתקשרת ..עד שנשברתי התקשרתי נפגשנו בערך 3 פעמים הוא "ילד" מקסים רגיש עדין שיודע מה הוא עושה ולאיזה מערכת הוא נכנס (הייתה רק נשיקה לא הסכמתי ליותר..) דיברנו בטלפון עשרות פעמים ..הוא נשוי שנה פרפרון .. חתיך ..ויודע זאת!! ויכול להיות ידיד מקסים ..אך די..(הכל קורה בעבודה כשאנחנו יודעים שגם בעלי נמצא שם)
החלטי שמספיק אני לא יכולה לשאת זאת מצפונית זה מציק לי בטרוף אני מתאהבת בו!!! ולא יכולה לגעת ו!!! מצד שני לא רוצה לפגוע במה שיש לי בבית..ניתקתי קשר הוא מצידו ממשיך להגיע אלי לעבודה אנחנו מדברים רק עם העיניים והוא לא מבין למה ניתקתי קשר..
אני חייבת להפסיק עם האתגרים שאני מכניסה את עצמי אליהם !!!
אבל איך מנערים את מה שיש לי בבית שיבין שאני צריכה אותו גם ברגשות אחרים???????
לא ראיתי אותו כבר יומים אני מתחרפנת רוצה לדעת שהכל בסדר שהוא מבין עניין שנשאר חברים בעבודה ולא מעבר.. אני לא רוצה להתקשר ...הלב שלי נקרע!!!
בנתיים לאיש שלי אני מתחילה לגרום שיבין שיש עוד דרכים לאהבה מקווה שזה יעבוד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפור אהבה
מיכל פאטל22/02/2010שלום לך,
אפשר להתרשם מדברייך שאת אכן עושה מאמץ כן ואמיתי שלא לפתת מערכת יחסים מחןץ לנישואין.
העניין הוא שהשיגרה מכרסמת ומציקה לך במערכת היחסים שלכם.זוהי תופעה ידועה ושכיחה במערכות יחסים ותיקות כמו שלכם.צריך וחשוב גם לצאת קצת מהשיגרה, להשתעשע, אפילו להשתטות- כדי לשמור ןלשמר את 'הניצוץ' שמשימות החיים השיגרתיות שוחקות לאט אך בהתמדה.
מאחר ולדברייך יש לך בן זוג מוצלח, מקסים היודע כפי הנראה להעניק........אך הוא כנראה לא יודע מה.על מנת שלא תמצאי עצמך נסחפת למערכת יחסים מחוץ לנישואין, אני ממליצה שתשןחחי עם בעלך בפתיחות ותסבירי לו מה מה חשוב לך בזוגיות?למה את זקוקה ולא מקבלת מענה? איזה צרכים יש לך? איזה תיסכולים על הידרם נוצרים לאט לאט?כמו כן תציעי דברים קונקרטיים בכגון:יציאה קבועה בכל שבוע לבילוי אינטימי משותף , מציאת פעילות פנאי שנעימה לשניכם כגןן:ריקודים סלוניים/עם, טיולים , בישול וכד', סוף שבוע רומנטי בצינר (לבד -ללא ילדים וחברים) ועוד ועוד.נראה שעם פרטנר כמו שלך -זה אפשרי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)

.jpg)
.jpg)

