בגידה/ות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה/ות
    נון
    26/02/2010

הכרתי את בעלי לפני כחמש שנים , היינו זוג יונים יחד לו יש שתי ילדות מנישואין קודמים ולי ילדה אחת , נכנסתי להריון ומסתבר לימים שכתוצאה מהריון זה חליתי , נולדה לנו ילדה מקסימה יחד ושוב חליתי ......כתוצאה מהמחלה ברחתי מהבית ובגדתי בבעלי ....הוא בזמן הזה מצא לו מישהי אחרת...
    ניהל רומן של כחצי שנה , אני כמובן לא ניהלתיי שום רומן הייתי בתקופה קשה , היום אני מטופלת ובמצב יציב, עמדנו להתגרש ובמדרגות הרבנות תפסנו רגליים קרות,יש רצון מצד שנינו לחזור...
    וזה כנראה יקרה בקרוב הוא סיים את העניין שלו.....ואני את עינייני סיימתי מזמן...הייתי רוצה לדעת איך אפשר ליצור אמון מחדש על מנת לנהל זוגיות תקינה ואיך אפשר לפתוח דף חדש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה/ות

הוספת תגובה

• שיקום היחסים - אפשרי

דליה שוורץ
    27/02/2010

נון שלום,
    קשה לי להבין מתוך הפרטים שנתת כאן מה בעצם קרה, מה קשר הבריחה והבגידה למחלה שהייתה לך, האם טופלת או לא והא המחלה הזו מאחורייך. בכל אופן, ניתן לגשר על התקופה הלא טובה הזו שהייתה לכם ע"י היכולת לסלוח באמת ולהמשיך הלאה. לא תמיד זה קל אבל זה בהחלט אפשרי. אני מאוד ממליצה לפנות לתהליך של ייעוץ זוגי שבו תוכלו לקבל את הכלים המתאימים להמשיך הלאה ביחד, יהיה קשה לדעתי להמשיך ללא סיוע של איש מקצוע.

דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו