מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה רגשיתאני27/02/2010
שלום לכולם,
ברצוני לתאר בעיה שמטרידה אותי כבר כחודש שלם,
אישתי ואני מכירים כבר 17 שנה, ומאחרי הצבא אנו ביחד, בשנה האחרונה ואולי קצת יותר התחילה אישתי לשנות את התנהגותה, היא שמה דגש גדול על חיצוניותה, עברה ניתוחים קוסמטים לשיפור דברים שהפריעו לה, הורידה שערות במקומות אסטרטגים והדחף המיני שלה גדל+ הפנטזיות.
עד כאן נשמע לי נורמלי לאישה בשיא מיניותה ופריחתה, ואני אף נהניתי מהנושא, בחודש האחרון גיליתי שהיא מנהלת רומן באינטרנט ובטלפון עם עמית לעבודה שלה, אותו פגשה לפני יותר משנה וחצי בכנס אותו ארגנה בארץ. ברצוני לציין שהנ"ל אינו ישראלי אלא זר ואינו מתגורר/מגיע לארץ.
לאחר שגיליתי את הפרטים, ניסיתי לבדוק מה יחסה אלי, והאם היא עוד אוהבת אותי, (טיפוס חרדתי משהו!) בכל מקרה היא הכחישה את נושא הבגידה ואמרה שהיא אוהבת אותי מאד, והיא אכן עוברת סוג של משבר בחייה, אך זה לא קשור אלי, לא גיליתי לה שאני יודע, ואני מזהה במכתביה, בדידות ורצון לסוג של ריגוש חיצוני, אתמול הבחור הנ"ל התקשר אליה אחרי הצהריים והיא ניהלה איתו שיחה סודית, בערב היא כתבה לו שברצונה לעשות איתו אהבה כל הלילה ושהוא מאד חסר. אני נפגעתי מאד וכששאלתי אותה עם מי היא דיברה, היא כמובן הכחישה ואמרה שאני חי בסרטים ואח"כ עשינו אהבה. אני אוהב את אישתי מאד ואין ברצוני לפרק את החבילה ( + 3 ילדים) על משהו כזה, אך אני מרגיש פגוע מאד, על עצם ההסתרה ופחות על הקשר, תמיד חשבתי שנוכל להגיד הכל אחד לשני...
אנא הצעותיכם, רעיונותיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייצר ריגושים
דליה שוורץ27/02/2010שלום לך,
ניתן להבין ממך שאת המרגיש פגוע ונבגד אך לא ברור לי לגמרי ממה, האם ההסתרה היא אכן אכן העניין או שאתה פגוע או מודאג מעצם הקשר שיש לה עם אותו גבר? אני מציעה לך במקום לחשוב כמה אתה פגוע שלא סיפרה לך נסה במקום לבדוק מה חסר לך בקשה איתך? איזה ריגושים היא מחפשת ומה יכול לגרום לה להשתקוק אליך במקום לאחרים. לעיתיקם קרובות הקשר בין בני זוג הופך להיות מאוד שיגרתי ואחד מבני הזוג או שניהם מחשפים לדרך ליצור לעצמם עניין ומוצאים זאת אצל אחרים במקום לנסות לייצר זאת עם בן / בת הזוג.
נסה ליזום אירועים מענינים ולא שיגרתיים בזוגיות שלכם כדי שהיא תרצה ותהנה להמשיך להיות בחברתך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הסבר
אני28/02/2010דליה, קודם כל תודה על התשובה, אני אכן מזהה את הבעיה כסוג של מונוטוניות בחיים ושיגרה, התחלתי אכן בחודש האחרון ליזום יותר יציאות ובילויים, הבעיה שלי היא שאני לא רואה אותה מוותרת על הקשר הנ"ל כלכך. יזמתי איתה שיחה ודיברנו על הבעיות שמציקות לשנינו והיא אכן משתדלת יותר ביחס אלי ואני יותר אליה, אך הנושא של החיים הכפולים וההשתוקקות למישהו אחר
אמשיך אח"כ
סליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בגידה רגשית
אני28/02/2010הבעיה שלי שתמיד מאד הערכתי את אישתי והאמנתי שיש ביננו קשר של כנות ופתיחות הדדית, והנושא הנ"ל פשוט משגע אותי, עצם העובדה שהיא משקרת לי בפנים לגבי היחסים האחרים ומצד שני ממשיכה להיות האשה האוהבת והסקסית, פשוט מטריף אותי,
אני לא מוכן לוותר עליה ולפי איך שהיא מתנהגת ופועלת, גם היא לא עלי (אני מקווה...)
אני מנסה לחפש דרך להוריד אותה מהרומן הנ"ל, בלי שהיא תדע שעליתי עליה, אני רוצה להאמין ולקוות שזה ישאר רק ברמה הרגשית ולא יגיע לגופני (יכול להיות שהוא יגיע לארץ להרצאה בעתיד הקרוב) למרות שמבחינתי זה החלק הקשה.
אתמול למשל יצאנו למסיבה והיא רשמה את שם הבחור באותיות יפניות על הכתף שלה, כששאלתי אותה מה כתוב, היא פתרה אותי בסתם קשקוש.
אנא מכן הנשים אשר קוראות את המדור הנ"ל, הסבירו לי את לב האישה!
האם עלי לעמת אותה עם הידע שלי?
האם עלי ליצור קשר עם הבחור ולהגיד לו שלא יתקרב לאישתי?
האם עלי פשוט להניח לה ולתת לעניין לגווע, או שלא.
אני ממש לא יודע מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בגידה רגשית
אני28/02/2010הבעיה שלי שתמיד מאד הערכתי את אישתי והאמנתי שיש ביננו קשר של כנות ופתיחות הדדית, והנושא הנ"ל פשוט משגע אותי, עצם העובדה שהיא משקרת לי בפנים לגבי היחסים האחרים ומצד שני ממשיכה להיות האשה האוהבת והסקסית, פשוט מטריף אותי,
אני לא מוכן לוותר עליה ולפי איך שהיא מתנהגת ופועלת, גם היא לא עלי (אני מקווה...)
אני מנסה לחפש דרך להוריד אותה מהרומן הנ"ל, בלי שהיא תדע שעליתי עליה, אני רוצה להאמין ולקוות שזה ישאר רק ברמה הרגשית ולא יגיע לגופני (יכול להיות שהוא יגיע לארץ להרצאה בעתיד הקרוב) למרות שמבחינתי זה החלק הקשה.
אתמול למשל יצאנו למסיבה והיא רשמה את שם הבחור באותיות יפניות על הכתף שלה, כששאלתי אותה מה כתוב, היא פתרה אותי בסתם קשקוש.
אנא מכן הנשים אשר קוראות את המדור הנ"ל, הסבירו לי את לב האישה!
האם עלי לעמת אותה עם הידע שלי?
האם עלי ליצור קשר עם הבחור ולהגיד לו שלא יתקרב לאישתי?
האם עלי פשוט להניח לה ולתת לעניין לגווע, או שלא.
אני ממש לא יודע מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאח שלי היקר
רואי01/03/2010למה אתה אוכל את עצמך? הגברת לא ממש רוצה רק אותך, האם לא חתמתם על הסכם בלעדיות כשקראת לה "אשתי"? מה קרה לכבוד שלך למי שאתה לגבר שבך? היא בוגדת בך ואתה מנסה להפסיק את הרומן שהיא כמעט בפה מלא אומרת לך "אני לא רואה אותך ממילימטר" ואתה מתנהג או כמו אדיוט או אמפוטנט רגשי. לא מצליח להבין אותך. אתה מבין את עצמך? מחפש תשובות מנשים שיאמרו לך מה לעשות??? בן אדם לאן הדרדרת? שים לזה סוף במעשים לא במחשבות.
אתה מזכיר לי בדיחה רעה ששמעתי על גברים נבגדים ולא הייתי רוצה לפגוע בך יותר כי מצבך גם כך דפוק לגמרי. תתעורר ותהיה גבר...אין לי עצה אחרת לתת לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?