גרוש שנה ועדיין שם...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרוש שנה ועדיין שם...
    אייל
    28/02/2010

שלום לכולם ,

אני מאוד אשמח לקבל מכם עצה טובה להמשך דרכי כי אני די מתוסכל.

התחלנו לצאת בגיל מאוד צעיר ( היא 18 ואני 20 ) וכפי שאני קורא כאן בפורום לעיתים האהבה נגמרת למרות הכל ולמרות שהשתדלתי לתת את המקסימום שלי לקשר ולבית ולמרות שנעשו נסיונות עדיין זה נכשל.ככל שהזמן חלף התחלנו להתפתח לכיוונים אחרים בעוד שאני נותרתי איש של משפחה שמחפש את אותה אחת פשוטה שנעניק האחד לשניה אושר אמיתי , שנהיה חברים אמיתיים , שיהיה לנו כייף יחד ,שנבנה משפחה ונהנה גם מלטייל יחד , לדבר... לבלות יחד ועם חברים בעוד שהיא היא פשוט ברחה לכיוונים אחרים : ידידים , חברות , מועדונים , יציאות עד השעות הקטנות של הלילה , פתחה עסק של בגדים, בזבוזים אין סופיים וכל זה בצורה די חדה שזה כאב והכעיס באותה נשימה.
    להגיד שאני המלאך מיכאל לא אומר אבל אני יודע שנתתי הכי טוב לאישה הזו כדי שיצליח
    ולא פעם זכיתי ממנה לאמרות שאני אדם מדהים ואבא למופת אבל היא לא שם יותר.
    את האמת זה מאוד כואב אבל מה שיותר כואב וכאן הבעיה הוא שגרושתי יוצרת איתי קשר גם בעניינים שלא קשורים לבתנו באופן קורקטי ובגידול שלה , חינוכה ובריאותה וזה לא מאפשר לי להתקדם הלאה ואני פשוט צועד שמאל ימין שמאל במקום.( ענייני עבודה , בית , סתם לקטר על שלא קל לה , אס אם אסים סתמיים של מה נשמע ? )
    אין לי מוטיבציה לתור אחרי קשר חדש וגם אם יצאתי עם כמה בחורות בסופו של יום זה נגמר במיטה וזה ממש לא מספק רק מתסכל יותר.
    המשפחה והחברים מאשימים אותי שלא נתתי לה שיחת הבהרה על טיב היחסים ביננו אחרי הגט ולנתק אותה מהרגש והשכל כדי שאוכל להתפנות לזוגיות חדשה ומתאימה יותר אבל זה אני.
    זה נורמלי להרגיש כך אחרי שנה ? , היא מתקדמת ואני חש תקוע , אני מאוד אשמח לקבל עצות מה לעשות ....
    תודה
    אייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרוש שנה ועדיין שם...

הוספת תגובה

• יש מה שנקרא פרק ב בחיים...

עדי
    09/03/2010

אין ספק שאתה צודק וקשה להמשיך אבל הקשה זה במחשבה שלנו שעם המילה הזו צריך להתמודד.
    ההחלטה הייתה שלה ולפי מה שסיפרת היא הפסידה אם קשה לך לקבל את הקשר שהיא ממשיכה איתך חוץ ממה שצריך להיות נוגע לילדה אז תבקש ממנה להפסיק, ותמשיך הלאה תזכור שכנראה היא לא הזיווג שלך וחוץ ממנה יש אלפי נשים בחוץ שמיתוכן ממתינה לך האחת, תצא לבילויים לבתי קפה תתעסק במה שאתה אוהב בעיקרון בעיקר ולא בתפל כי היא הפכה לתפל שים אותה מאחור ותמשיך רק אתה תחזק את עצמך אני כותבת לך מתוך ניסיון אישי אני נבגדתי והמשכתי הלאה ואתה תראה הזמן יעשה את שלו ותבוא האחת שתיהיה מאושר איתה . מאחלת לך בהצלחה וחיי אושר תאמין יהיה טוב לא תאמין לא יהיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עדי

אייל
    09/03/2010

ערב טוב

אני מודה על על תגובתך , אין ספק שזה כייף ומעודד לשמוע מילים חמות ומעודדות כאלה ועוד מאדם שחווה בגידה.
    זה ישמע חצוף אם אשאל אותך איך את התמודדת ואיך את פעלת כדי לעזור לעצמך אחרי שנודע לך
    שנבגדת ?
    המשך ערב נעים
    אייל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו