מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איתי בגדה בידדניאל03/03/2010
מה אני עושה עכשו
תפסתי אותם לאחר העבודה בתוך פרדס חשוך ברכב .לתענתם עינינה עבודה.
לאחר שדרשתי ניתוק מוחלט .וגם עברה למקום עיר אחרת עקב קידום.גם הוא.
לאחר כמה חודשים הגברת התחילה להיתכלח בבוקר ולגלח את המיפסעה ללבוש חוטיני .
החלטטי לעקוב אחריה ותהדהמתי היא שוב ננפגשת איתו הפעם בתוך מקום העבודה.
(עובדי בנק ) לאחר שכל העובדים הולכם הוא מגיע פותחת לא את הדלת נכנסים למיטבח ומכבים את האןר .
נכון להיום לטענתה נותק הקשר .
אך אנו לא כמו שהינו אן מגע מיני כלום ולא קשר זוגי.
קצת עלנו
אנו נשואם 23 שנים יש לנו 3 ילדים
אישתי טוענת שיש משבר בננו
ד.א. הגבר שבגדה איתו נשוי אשתו לא יודעת האים ללכת לספר לא ולהראות לה את הצילומים שיש לי המתועדים .
בתודה
דניאל המיואש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה
דליה שוורץ07/03/2010דניאל שלום,
אישתך בוגדת בך ובשלב הזה גם י ש לך הוכחות והיא מאשרת את המצב. אתה שואל אם להראות לאישתו את התמונות או לא. אני מציעה שקודם כל תחשוב מה אתה רוצה להשיג. אם אתה מעוניין לנקום ולהעניש אז אתה יכול להראות את התמונות אבל השאלה היא מה יצא לך מזה ומה אתה תרויח. האם לאחר שתראה את התמונות המצב שלך ושל אישתך ישתפר? כנראה שלא. ולכן אני מציעה לך לבדוק עם אישתך מה הבעיות שלכם ומדוע היא מחפשת ריגושים ועניין במישהו אחר. איפה הכשל שלכם שגרם לה לבגוד. מדוע היא לא הרגישה צורך ללבוש חוטיני ולגלח את המפסעה עבורך? האם הקשר שלכם במשך 23 שנה נתן מענה לצורך שלה ושלך מחיי נישואים או שכל השנים האלה אתם עסוקים בלגדל את הילדים וקצת שכחתם את הזוגיות שלכם.
אלה שאלות שאתם צריכים לשאול את עצמכם יחד וכל אחד לחוד ומשם לבדוק מה אתם באמת רוצים לעשות האם לפרק את הזוגיות או לשקם אותה. ההחלטה בידיים שלכם.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות הכל
דדניאל13/03/2010למרות הכל אני עושה את כל המאמצים להחזיר את הזוגיות אך היא בשלה ממשיכה את הקשר איתו טלפונית. ומתעלמת מימני כאילו אני לא קיים . אם אני לא אפנה לאישתו שגם היא תהיא מודעת אז הקשר בנהם לא יפסק.או שיש דרך אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?