דלוקה על מישהו מהעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלוקה על מישהו מהעבודה
    רווית
    10/03/2010

היי
    אז ככה, אני נשואה, התחתנתי מאהבה, בעלי מספק לי את כל מבוקשי וטוב לי מאוד איתו..
    הכרתי במסגרת העבודה בחור מדהים ושמתי לב שלא רק אני דלוקה עליו אלא אף הוא(צורת הדיבור, החיוך המפתה, הכבוד ההדדי)...
    מה לעשות? אינני מעוניינת בבגידה בבעלי אך מצד שני אני ממש דלוקה עליו... והוא ממש ממש דלוק עליי.... הבחור אינו נשוי אך אינני יודעת אם הוא נמצא במערכת יחסים כלשהי.. אני רק יודעת שאני מחכה לרגע לפגוש אותו ולו לכמה שניות... היום למשל הוא מצא תירוץ מדהים רק בכדי לראות אותי... אז שנינו דלוקים אחד על השני... מה לעשות?
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלוקה על מישהו מהעבודה

הוספת תגובה

• דלוקה על מישהו מהעבודה

מיכל פאטל
    10/03/2010

שלום לך רוית,
    על פניו נראה (מתוך תמצית תאורך את יחסייך עם בעלך) כי לא חסר לך מאום בזוגיות, ואת אף מציינת כי 'טוב לך מאד'....
    אם כך הם פני הדברים, מה גורם לך להידלק על גבר אחר? כאשר מערכת יחסים מושתתת הן על אהבה, הן על הדדיות והן על כבוד ,אין בדרך כלל סיבה 'להידלק' על מישהו אחר, לכן דברייך מעוררים תמיהה. אני מציעה לך לבדוק את עצמך ואת יחסייך עם בן זוגך לעומק, ולזהות האם יש קושי איזשהו/ חסם/חסך אליו את אולי לא מודעת, למשל אולי חסרים ריגושים בחייך?אולי השיגרה והמובן מאליו מכרסמים לאט לאט וכו' ,ולשוחח על כך בפתיחות עימו.
    במידה ובאמת אין כל בעיה, מומלץ להמנע מכל קשר עם הבחור בעבודה.שכן אחרת את תיצרי בעיה וחבל.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו