המומה ושבורת לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המומה ושבורת לב
    גילי
    13/03/2010

אני בת 38 נשואה 16 שנה לבעלי ו- 20 שנה איתו. לשנינו זו הייתה החברות הראשונה וההתאהבות הראשונה . יש לנו 2 ילדים בני 8 שבאו אחרי טיפולי פוריות....
    בעלי תמיד התייחס אלי יפה אי הייתי הכול בשבילו והוא כל הזמן פחד שאני אקום יום אחד ואעזוב אותו הוא תמיד תמך בי והיה לי חבר נפש .חברים אומרים שתמיד קנאו במערכת הזוגיות שלנו ובאהבה שלנו .לאחרונה ז"א בחצי שנה האחרונה שמתי לב שהיחס של בעלי אלי השתנה מאוד . הוא חיפש כל תירוץ לא להגיע הביתה לא דיבר איתי במהלך היום והיה אדיש ברמות שלא הכרתי קודם כול פעם שניסיתי להתקרב אליו הוא נרתע ממני והתחמק בטענות מטענות שונות.. עלי לציין שהוא בעל עסק עמצאי שמעסיק עובדות!!!!! לאט לאט התחלתי לשמוע שהוא "מבלה" עם אחת העובדות שלו אישה נשואה עם ילדים . וזה נראה לי חשוד במיוחד בגלל ששמתי לב שהיחס אלי השתנה ....בסופו של דבר החלטתי שאני חייבת להבין מה באמת קורה ויזמתי שיחה שבה הונחת עלי הבום הגדול והבנתי שלבעלי ולחבר הכי טוב שלי ..יש כבר חברה חדשה שאיתה הוא מעדיף לבלות את זמנו ווהוא בעצם מאוהב בה קשות... הוא נשבע לי ( לא שזה משנה מבחינתי ) שלא היה בניהם משהו פיזי והוא לא מבין שמה שהוא עשה קשה ונורא מבחינתי פי 1000 . עכשיו אנחנו נמצאים כבר חודש בתהליך של "פסק זמן" כפי שהוא מגדיר אותו שמבחינתי זהו גיהנום עלי אדמות . הוא נמצא בבית פיזית למרות שאנחנו ממעטים להיפגש והדבר מקשה עלי מאוד.
    אני שבורת לב ולא יודעת איך להרים את הראש מעל המים ..אני רוצה להתחיל בהליך של גישור למטרת גירושין כי אני לא רואה איך אני חוזרת לחיות עם האיש הזה שבגד בי . אני גם לא שומעת ממנו שהוא רוצה לתת צ'אנס . לשאלתי למה הוא לא עוברת לחיות איתה הוא אומר כי " יש לה בעל" והיא לא רוצה להרוס משפחה. למרות כול ההפצרות שלי שיפטר אותה וישלח אותה קיבינימט הוא טוען שהוא לפני חג וחייב אותה בעבודה. אני חייבת שמישהו יגיד לי מה כדי לי לעשות ואיך אני מצליחה להמשיך לנשום.
    פרט חשוב נוסף שהוא הכניס אותנו לחובות ענקים כך שגם ענין הגירושין הולך להיות לא נעים בכלל ואין לי מושג מה כדאי לי לעשות.
    אשמח לקבל תגובות ועזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המומה ושבורת לב

הוספת תגובה

• מבינה לליבך-

יעל
    13/03/2010

וזה מאכזב ופוגע וקשה!
    אבל, ובשביל שלא תתחרטי אח"כ, הייתי חושבת לדבר איתו בשיא הכנות. מה הוא רוצה לעשות והאם הוא בכלל רוצה לעשות משהו למענכם. (הסיבה שהוא נתן ללמה הוא לא מפרק את הכל היתה באמת קשורה לבחורה השניה. כאילו שאם היא היתה מוכנה הוא היה מפרק). אבל הייתי מבררת את זה שוב עד הסוף כדי שאף אחד לא יפגע ויתחרט על מעשיו אחכ כאשר יהיה כבר מאוחר לתקן.
    אולי אפילו ללכת לייעוץ זוגי עוד לפני פירוק החבילה. גם כדי להבין איפה הדברים השתבשו? איך קרה שהוא פגש מישהי אטרקטיבית ופתאום זרק את כל מה שיש לו איתך לפח? ? בד"כ מדובר על בעייתיות בקשר שגרמה בכלל למצב שבו הוא יתפתה למשהו (אלא אם כן הוא טיפוס בוגדני מלכתחילה שאי אפשר לסמוך עליו). אולי זו השחיקה ביחסים והשגרה? אולי משהו אחר? רק אתם יכולים לענות על זה.
    ואם אחרי כל זה תבינו שזה הרוס ,אין אמון יותר,אין רצון משותף חזק לתקן ולהחזיר את מה שאבד, אז תמיד אפשר להתגרש.
    זו דעתי.
    היי חזקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישה יקרה[ גילי]

לילוש
    14/03/2010

אני מבינה לליבך זה נקרא ב ג י ד ה אפילו שלא היה שום דבר אל תוותרי תעמדי על שלך תתחילי להפתיע בעסק ותראי ש ל י ט ה ואולי הזונה הזאת תירתע כמה זבלים יש בעולם הזהה ותחנכי אותו כמו שצריך זה מעצבןן אותי בהצלחה בהלב תהיה חזקה ואל תפנימי כלום תעמדי על שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רומן של הבעל

דליה שוורץ
    14/03/2010

גילי שלום,
    גילית שבעלך מנהל רומן וזה בהחלט גילוי קשה שמוביל לתחושות שונות וגורם לבלבול מסויים.
    אני מוכרחה להגיד לך שהדרישה שלך שהוא יפטר אותה יכולה אולי לעשות לך טוב בחלק של הנקמה כלומר היא תקבל את העונש שלה אבל חשוב שתביני שהבעיה העיקרית היא מה שבעלך חש כלפיה ולא אם היא עובדת שם או לא. אם הוא באמת רוצה אותה הוא ימצא אותה בכל מקום אחר ולכן תפני את הכוחות שלך למה שיכול לתת לך תועלת.
    דברי איתו שיחה כנה, תסבירי שאת פגועה ונסי לקבל ממנו תשובה מה הוא רוצה שיקרה במערכת היחסים שלכם. אם יש בו רצון אפילו קטן לשקם את הזוגיות שלכם. במידה וכן נסי להציע יעוץ זוגי כדי שהתהליך יהיה מודרך ותוכלו לצאת מהמשבר כמה שיותר מהר. אם הוא לא רוצה אז תצטרכי להחליט מה את רוצה לעשות, האם להמשיך לחיות יחד או להפרד.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו