לא מאמינה........

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מאמינה........
    לילוש
    14/03/2010

יש לי בעל מקסים ביותר אין עליו ולא יהיה לאחרונה לפני כ3 חודשים גיליתי שהוא היה במכון לעיסוי ונשבר לי הלב אני אחרי לידה 7 חודשים כבר ואין ל אמונה בו כל פיפס אני חושדת ואנחנו לא מקיימים יחסים כמה חודשים אני נרתעת והוא עסוק כל הזמן ולא יוצא לי לדבר על זה וקשה לי מאוד מה לעשות.. עם המצב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מאמינה........

הוספת תגובה

• לשים דברים בפופורציה

גילי
    14/03/2010

קודם כול תודה על התגובה . דבר שני לדעתי צריך לשים את הדברים בפופורציה . התקופה אחרי הלידה היא קשה מאוד לשני הצדדים מכול מיני סיבות .
    אם יש ביניכם אהבה והוא מתיחס אליך כמו שצריך תני צאנס לדברים ( אם שמת לב למה שאני כתבתי אני נמצאת במצב שהוא לא אומר לי אפילו במרומז שהוא אוהב אותי אלה שהיא לא רוצה להרוס את הבית שלנו ולה יש בעל , כאילו שלו אין אישה ) ולכן לדעתי אם הוא אומר לך שהוא אוהב אותך ורוצה לעבוד על דברים , הכול זניח אז הוא הלך למכון ביג דיל ..... אני לא יודעת כמה זמן אתם נשואים , גם אני הייתי כך בהתחלה , אם היו אומרים לי שהוא בגד בי פיזית הייתי אומרת שהייתי רוצה לפרק הכול. אבל יש דברים יותר גרועים תאמיני לי.היום אני מסתכלת על הדברים בצורה אחרת לגמרי .

תהיה חזקה ושימי דברים בפופורציה..
    גילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגילי

לילוש
    14/03/2010

את צודקת אבל עלי זה לא מקובל זה הרחיק אותי רגשית והשפיע עלי מאוד ואני כל יום חושבת איך,מה,מי,מו מי זאת מה היא עשתה לו משהו שייך לי ומישהי אחרת תלכלך אותו זה קשה והוא מצטער על זה מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילי

לילוש
    14/03/2010

נשואה שנה שכחתי לציין מזעזע אה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי

לילוש
    15/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לב שבור

דליה שוורץ
    14/03/2010

חלוש שלום,
    אכן הסיטואציה לא נעימה, את אחרי לידה ובעלך במכון עיסוי, אבל.. האם דיברתם על כך שאין בינכם יחסי מין כבר כמה חודשים? האם הוא אמר כמה זה חסר לו? האם את יודעת למה אין בינכם סקס כבר כמה חודשים?
    סקס הוא חלק בלתי נפרד מזוגיות ולכן חשוב מאוד שהוא יהיה קיים במערכת יחסים זוגית.
    יחד עם זאת מאוד חשוב להסביר מה מעכב מקיום הסקס עם בן הזוג כי אז יש סיכוי לצוא פתרון לעניין.
    אני לא אגיד לך שזה לא נורא ושיש דברים גרועים יותר אבל אני כן אציע לך לפתוח איתו שיחה בנושא ולהבין מה משך אותו לשם האם העדר הסקס בבית או שאולי יש סיבות אחרות...

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    0544-220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך דליה

לילוש
    14/03/2010

הוא אומר שזה ממני שאני עם התינוק וכו תרוצים ואין לי אומץ לפתוח שיחה על זה אני לא יודעת איך ולמה כי בעבר דיברנו על זה וכלום לא השתנה הוא כל היום עובד בא לבית גמור אז זה מוריד את החשק לא הכל צריך לבוא ממני למרות שאמת אני קרירה קצת קשה לי להסביר לך ככה בכתב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו