גירושין...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושין...
    מורן
    18/03/2010

אני בת 23, נשואה כחצי שנה. מהיום בו התחתנתי עשית את טעות חיי, הייתי " לחוצה להתחתן" ועכשיו אני משלמת על זה. כבר חודשים ארוכים אני החלטתי שאני רוצה להתגרש ו"בעלי" כמובן יודע מזה ומסכים איתי, אך בכל פעם שמגיעים לרגע שצריך לפתוח תיק הוא משכנע אותי לתת עוד צ'אנס לקשר . אני אוהבת אותו ועם זאת יודעת שהוא לא הבן אדם בשבילי, יש לו אופי נוראי, אני לא יכולה לסמוך עליו שהוא ידאג לי כשאצטרך, יהיה אבא לילד, או אפילו שיתחשב בי או בכל דבר אחר חוץ מעצמו. אני רוצה כבר לסיים את כל הסיפור הזה ולבנות לי חיים חדשים. אין לנו בית , לא ילדים ואפילו לא רכוש משותף. מהי הדרך המהירה ביותר להתגרש בהסכמת שני הצדדים?, איך עושים זאת? האם חייב עורך דין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושין...

הוספת תגובה

• גירושין

תמי אורן
    18/03/2010

מורן שלום,
    את נשמעת מאוד נחרצת האם בדקת לעומק, האם הלכתם לייעוץ כדי להבין ?במידה וכ"ז נעשה ובכל זאת את חושבת כך צריך לפנות לגישור בהסכמתו של בעלך או לחילופין לפנות בעצמך לעו"ד ולהגיש תביעת גירושים.
    מאחלת לך הצלחה בכל אשר תחליטי
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו