מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפרדנו כך?יעל20/03/2010
אני ובן זוגי הגענו למשבר עמוק. מצידי- חוסר אמון מצידי בו ברגשותיו כלפיי וחוסר בטחון בקשר בגלל זה. מצידו - אכזבה שלו ממני והרגשה שגם כשאנחנו ביחד הוא לבד ובמיוחד ברגעים הקשים.
ניסינו ללכת לייעוץ (היינו בדיוק פעמיים). אני חושבת ששגינו הרבה בדרך אחד עם השני וכך הגענו למצבהזה. אנחנו כן אוהבים אחד את השניה (כך הוא אומר גם). והייעוץ כן היה אולי עוזר. בכל אופן אני כבר חודש וחצי מחוץ לדירה , מדברים ונפגשים ולא מגיעים לדבר. בשבוע וחצי האחרונים אנחנו לא בקשר בכלל. מאד קשה לי. הבנאדם שהיה הכי קרוב לי פשוט איננו עוד. אני החלטתי אחרי שיחה ארוכה שהיתה לנו שאי אפשר ככה יותר,שחייבים להחליט מה רוצים מהקשר הזה. ברגע שאין החלטה אין התחייבות לשינוי.(מקווה שיש יכולת) לשינוי או לפחות הבנה וקבלה שלנו). . זה היה בידיים שלו (אני אמרתי שאני מוכנה). אמרתי לו שיקח את הזמן לחשוב על הדברים. מאז עברו שבוע וחצי ארוכים ואני מחכה. אני כבר תוהה אם הוא באמת "יודיע" לי את החלטתו או אולי זה מה שזה אומר? יש לי עוד הרבה דברים לקחת מהדירה, ובכלל אני מרגישה בהולד ואני לא יודעת מה לעשות. אני רוצה לתת לו את הזמן ןזה מה שאני אעשה אבל קשה לי.:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לשמוע דיעות :
יעל20/03/2010אני מתלבטת אם להתקשר אליו או לא (כרגע אני חושבת יותר על לא להתקשר מאשר על כן, למרות שזה קשה לי), על מנת לברר איפה הוא נמצא בקשר אלינו.
מצד אחד נתתי לו זמן , וזה מה שגורם לי להמשיך לחכות.
מצד שני כבר עברו 10 ימים של נתק, ואני תוהה אם מבחינתו זה אומר שזה בעצם נגמר ואני סתם "מחכה"?
אני על הולד כבר כ"כ הרבה זמן (ההתלבטות הזו היא הרבה מעבר ל10 ימים האלה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרדה
דליה שוורץ21/03/2010יעל שלום,
את כרגע במצב שבו אתם לא יחד אבל א מרגישה בהולד. אני חושבת שאת מרגישה כי את מעבירה את האחרות על קבלת ההחלטה למישהו אחר. קחי אחריות על מה שקורה לך במקום לשבת ולהמתין למוצא פיו. אם את רוצה להיות איתו דברי איתו ותגידי לו שאת לא מעוניינת לפרד ושאת מבקשת לדעת מה הוא רוצה. את יושבת לך מחוץ לדירה החפצים שלך אצלו ואת מחכה ומחכה. ההולד שאת נמצאת בו קורה כי את נכנסת לשם ולכן רק את יכולה לצאת משם. נכום שאם תודיעי לו מה את רוצה יש סיכוי שהוא יגיד שהוא אינו מעוניין וכך יסגר הפרק הזה בחייך אבל לפחות את תדעי את זה באופן ברור ותוכלי להמשיך הלאה. כרגע את יושבת ומחכה ובלי ששמת לב הוא אומר לך שאת צריכה להיות מחוץ לדירה אחרת כבר היית חוזרת לשם.
החכמה בחיים היא לקחת אחריות על מה שקורה לך וזה הרגע שלך לעשות א ת זה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)