נבגדת שלא יודעת איך להתגבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נבגדת שלא יודעת איך להתגבר
    אביגיל
    21/03/2010

אני בת 37, נשואה 12 שנה לבעלי עם 3 ילדים. את הילד השלישי ילדתי לפני חודשיים. לפני 5 חודשים גיליתי שבעלי מנהל רומן כבר חצי שנה עם מישהי בת 26 מהעבודה שלו. כלומר, הייתי בחודש שביעי בעת הגילוי ובאותה שנה גם עברתי הפסקת הריון בשבוע 23. בעת הגילוי ירדתי במשקל (בהריון...) ואף היו לי בעיות לב. בהתחלה הוא הכחיש אבל לאחר בדיקה יותר מעמיקה והבאת הוכחות הוא הודה. ניסיתי להישאר רגועה בגלל ההריון המתקדם אך עולמי חרב עליי. גיליתי שהוא היה איתה בחופשות, סופי שבוע שבהם הוא סיפר לי שהוא נסע במסגרת עבודה, הוא היה איתה. הוא שיקר לי, לילדים ולמשפחה שלו. הלכנו ליעוץ זוגי שם עלו בעיות בזוגיות שלנו שאני לא מעניקה לו מספיק אהבה, לא מתייחסת אליו מספיק ועוד. אני לא מכחישה את הדברים אבל הגעה לבגידה איננה הפתרון. אין ספק שאנו מנסים לעבוד על זוגיות אחרת. אבל, מאז הגילוי, הוא בדילמה אם להישאר בבית או לא. הוא רצה לעזוב את הבית לפני שגיליתי אבל לא היה לו אומץ. ביקשתי שיעזוב את העבודה אבל הוא לא הסכים ואני לא יודעת איזה קשר עוד ממשיך ביניהם. הוא טוען שזה נגמר אבל כבר ראיתי שיחות ו sms ביניהם. כעת הוא נסע לחודשיים וחצי לחו"ל במסגרת עבודה, אני לבד עם 3 ילדים קטנים והוא בעצם יחזור עם החלטה אם לעזוב אותי או לא.ברור לי שאם יעזוב אותי הוא יהיה איתה וכנראה יקים איתה משפחה חדשה. אני לא מסוגלת לחשוב מה זה יעשה לילדים שלנו . הזמן לא עושה את שלו ואני חושבת על הבגידה יום ולילה. איפה הם היו, מגע מיני ביניהם, שיחות נפש שהיו להם, השקרים והתחמנות שלו כל החודשים והכי כואב לי שכל זאת כשהייתי בהריון ואחרי הפסקת הריון. אני מאוד מאוד אוהבת אותו והוא אומר שגם אוהב אותי אבל אפילו אם נשאר ביחד אני פשוט לא יודעת איך להתגבר על בגידה. אמרתי לו שאם הוא חוזר עם החלטה להישאר איתי הוא צריך TO WIN ME BACK . אני אישה נבגדת ויש לזה כ"כ הרבה השלכות. כ"כ הרבה כעס ופגיעה שאני לא יכולה לתאר וזה משהו שתמיד יהיה בינינו. אז עם כל האהבה שיש לי כלפיו, אני שואלת את עצמי אם זה הגבר שאני רוצה לצידי. מצד שני לפרק משפחה עם 3 ילדים קטנים.....עצם זה שהוא נסע עכשיו עוד יותר קורע אותי ומכניס אותי לדכאונות. המשפחה שלי ושלו לא יודעים כלום וזה נורא קשה לי לא לשתף את הוריי במה שאני עוברת. אם אספר קרוב לוודאי שלא יכניסו אותו הביתה יותר. אני משתפת חברות אבל הכאב כ"כ חזק שאני לא יודעת איך מתגברים. אני כ"כ רוצה להתגבר ושנהיה ביחד אבל זה לא עוזב אותי לרגע והידיעה שהיו לו חיים אחרים עם אישה אחרת....אנא עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בגידה

דליה שוורץ
    21/03/2010

אביגיל שלום,
    ניתן לקרוא מדברייך שאת מאוד מבולבלת וכואבת וגם לא כ"כ יודעת מה את בדיוק רוצה שיקרה,
    מצד אחד לא רוצה להפרד ומצד שני את לא בטוחה שאת רוצה בעל בוגד לצידך. את לא יכולה להפסיק לדמיין אותם יחד אך מצד שני את רוצה שהוא יזכה בך חזרה. הדבר הראשון שאת צריכה לעשות זה להחליט מה את רוצה. האם להיות איתו או בלעדיו. רק אחרי שתקבלי החלטה תוכלי להתקדם הלאה לעבר מה שאת רוצה. נכון לפרדה יש הרבה השלכות במיוחד כשיש ילדים קטנים אך מצד שני להשאר יחד ולא להיות מסוגלת לסלוח ולדרוש שהוא יוכיח את עצמו כל יום מחדש כדי "לזכות בך בחזרה" זאת גם לא דרך. ההחלטה צריכה להיות מהמקומות הנכונים ללא קשר אם את יכולה לראות אותו עם אישה אחרת או לא, שיקול מסוג זה יקח אותך להחלטות לא רלוונטיות לחיים שלך ולכן עשיעם עצמך בדק בית ובדקי מדוע טענותיו כלפייך נכונות, האם את ויתרת על האהבה בינכם עוד לפניו? האם את האמת רוצה לחיות איתו או ששיקולי נוחות הם שקובעים עבורך?

אם את מחליטה שאת מעוניינת בו ורוצה שהוא ישאר אז תצטרכי לסגור את הפרק ולחיות איתו תוך כדי אמון שזה לא יקרה שוב. חיים שנצאים כל הזמן תחת בדיקה הופכים מהר מאוד לבלתי אפשריים. נכון הוא זה שבחר לבגוד אבל כנראה שבקושי בזוגיות היה שם קודם ולכן על שניכם לעשות שינוי בגישה אם אתם רוצים להמשיך את החיים יחד.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביגיל, ליבי מדמם מההודעה הכואבת

מרתה
    21/03/2010

שלך. איזה גבר מאכזב ונוטש. גם פישל בענק וגם נסע לחודשיים. ואת עם שלושה קטנים וילד בן חודשיים. כל הכבוד לך, אשה חזקה, שאת מחזיקה מעמד לנוכח כל זה בשביל ילדייך.
    כל הכבוד שאת לא מתפרקת.
    מעבר להחלטה האישית להישאר או לא, והכעס האדיר, הדבר הראשון שאני קוראת לך לעשות זה לגייס עזרה, עזרה, עזרה. לשתף, להיתמך, לגייס את כולם. חברות, הורים, וכן, גם אם אפשר ייעוץ, יש ייעוץ מסובסד.
    זה תקופה כל כך קשה ואת חייבת לקבל את העזרה הזו. להישען. עם כל ההורמונים, פוסט לידה, והטראומה של משבר ביניכם ובגידה באמון.
    אני אחשוב עלייך הלילה, כואב לי מאוד לקרוא את כאבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביגיל מנסיון דומה לשלך

לוסי
    28/03/2010

תנסי להפתיע אותו הוא מחפש אהבה חחזרי אחריו אל תשאירי לו את הכח לאחרת
    זה יהיה קשה אבל מנסיון זה עובד.
    תחזרי להיות מי שהיית בת 20 תתרפקי עליו שלחי לו הודעות חיזור
    אני דתיה חרדית ותאמיני לי שבחוג שלי זה יותר קשה אבל לא התביישתתי וקניתי לי מלתחות של סליחה על המילה "זונה" תדעי שזה מה שהוא רואה באחרת. את האיכותית שבחר בך בגלל מי שאת אל תתעסקי בהשוואות
    תתאפרי ותתגנדרי כל יום תהיי הכי יפה הכי עדינה ומחזרת תדברי איתו בקול רך זה קונה כל גבר
    מחזיקה לך אצבעות תאמיני לי שזה יעבוד אם רק תאמיני בעצמך!
    חג שמח ומאושר: )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו