מחשבות טורדניות וקושי להמשיך הלאה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות טורדניות וקושי להמשיך הלאה..
    טל
    21/03/2010

שלום,
    אני והאקסית נפרדנו לפני כחמישה חודשים,
    הפרידה הייתה קשה וכואבת,אני כבר לא מרגיש אהבה אליה אם כי במקום מסויים עדיין נורא אכפת לי ממנה למרות שאנחנו בנתק מוחלט אחרת לא הייתי שורד, עדיין קר לי להיות לבד ...
    לאחד הפרידה היא גליתה לי ששכבה עם גבר זר אחר כחודש אחרי שנפרדנו...
    מאז ועד היום אני סובל ממחשבות טורדניות על המעשה שעשתה,
    עולה שוב ושוב תמונה מוחשית בראש שלה עם גבר אחר במיטה ולאחר מכן עולות כל מני שאלות והירהורים על איך היא עשתה כזה דבר זמן קצר לאחר הפרידה ואיך עם מישהו זר לחלוטין וכו וכו'...
    המצב כבר מתחיל להימאס, אני מנסה להמשיך קדימה ועושה צעדים חיוביים אבל בגלל המחשבות האלה שלא נותנות מנוח ,כל צעד שאני עושה קדימה המחשבות מחזירות אותי שניים אחורה. בקיצור אני תקוע וחסר אונים.
    אולי זה הזוי לחשוב ככה כי היא כבר לא שלי, אבל אני אחרי חודש לא הייתי עושה דבר כזה בגלל הרגש שעדיין נשאר, וזה כל כך אכפת לי כי היא האהבה והקשר הרציני הראשון שלי...
    כל מחשבה שעולה כל דקה ביום משפיעה עליי ועל המסגרות שלי וזה יוצא כלפי אנשים והסביבה.
    רע לי מאוד עם זה, אנשים דוחים אותי, אני בקושי ישן בלילות ונורא קשה לי.
    התחלתי טיפול פסיכולוגי קליני וזה לא ממש עוזר לי כרגע...
    בבקשה עזרו לי להפטר מהמחשבות האלה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרידה קשה

דליה שוורץ
    21/03/2010

טל שלום,
    אתה מתאר מצב של פרידה קשה שבה קשה לך להפסיק לחשוב עליה. ראשית אני רוצה לציין שללכת לקבל ייעוץ זהו צעד טוב וחכם וגם אם כרגע אתה מרגיש שלא עוזר, אל תפסיק, זהו תהליך שלוקח זמן אבל נראה לי שבמקרה שלך זהו תהליך שלא כדאי לוותר עליו.
    מעבר לזה, אתה עושה השוואה בין המעשים שלה לבין מה שאתה היית עושה או לא עושה. עליך להתייחס לעצמך בלי השוואה למה שהיא בוחרת לעשות. שים לב מה אתה כן עושה ותשקיע את המאמצים בלמלא את הזמן שלך בעיסוקים אחרים. אתה כולך עסוק באבל על הפרדה אך כעבור חמישה חודשים כבר צריך להרים את הראש ולהתקדם הלאה.
    אני חוזרת ואומרת - אל תפסיק את תהליך היעוץ זה חשוב מאוד.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו