מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגטלטל21/03/2010
למישהו יש עצה?
אני נשוי, אבל היה לי קטע עם מישהי בעבודה (גם נשואה).
שנינו מצטערים על זה, פעם ראשונה לשנינו, ועכשיו היא מאוד מתרחקת, ואני לא יכול לישון מרוב דאגה, שאולי אישתי תגלה, שאולי כי היא תספר לה, או אני לא יודע מה. אז שאני מדבר איתה, היא אומרת שלא קרה כלום ובאמת היא מצטערת על זה, אבל לא יותר מזה. אבל אני מרגיש לא טוב עם היחס שלה, וממש התחלתי לפחד עכשיו, במיוחד מה יקרה עם בעלה יגלה. בקיצור, אני ממש בסרטים, ולא יודע מה לעשות. אם אשתי תגלה היא עוזבת אותי בטוח.
מה אני יכול לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלטל
מיכל פאטל21/03/2010שלום לך מודאג,
מתוך הדברים שאתה מתאר, לא ניראית סיבה מדוע אותה אישה מהעבודה תספר לאישתך על מה שקרה ביניכם.נראה שהיא מנסה להתנתק ,לשכוח ולהניח מאחוריה מה שהיה ביניכם.
אתה הוא זה שנראה כי נותר עם חששות וחרדות.המחשבות שמתרוצצות בראשך והפרשנות לאירועים שאתה נותן, הם אלה התורמים לחרדותיך ןמעצימים אותם.לה כמו לך אין עניין שמה שהתרחש ביניכם יתגלה לבני הזוג שלכם, כלומר יש לכם אינטרס משותף ולא הפוך.
עם זאת, אני ממליצה לך לברר עם עצמך, ועם אישתך, מה חסר לך (ואולי גם לה) ביחסים הזוגיים?איזה צרכים אינם באים על סיפוקם? מה ניתן לשנות?תתחילו בלדבר בפתיחות ובכנות....
ובמידה ולא תצליחו , כדאי לכם לפנות לייעוץ מיקצועי, כדי למנוע בעתיד אולי את ה'מעידה' הבאה, ובעיקר לשפר את הטעון שיפור כעת.
בהצלחה!
מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?