תעזרו לי! אני לא יודעת אך להתמודד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי! אני לא יודעת אך להתמודד
    אירה
    23/03/2010

אני בת 26 ותמיד הייתי ביישנית למוות, אף פעם לא נתתי לאף אחד להתקרב פחדתי נורא להיפגע
    לפני כ שנתיים התחלתי להתכתב עם ידיד שלי בפייסבוק (התכתבנו שנה ומשהו), וניקשרנו ממש (הוא היה בזמנו במערכת יחסים) כאשר הוא ניפרד מהחברה שלו הוא ישר יצר איתי קשר, ואני בגלל שכל כך רציתי נעלמו כל הפחדים שלי וקפצתי על הזדמנות, ישר היה בינינו פרפרים או יותר נכון התפוצצות אטומים מבחינה הכל, כל הרגשות שלעולם לא חוויתי קפצו עליי ולא הייתי מוכנה לזה
    לא היו לי שום ניסיון במערכת יחסים, עשיתי מלאה טעויות
    והראשונה בהם היה להתאהב בו כמו שלעולם חשבתי שאפשר, הורדתי את כל ההגנות שלי!!!
    והרגשתי אהבה כמו שרק ניתן לראות בסרטים
    אבל אז אחרי חצי שנה, הוא קלט שהוא לא אוהב אותי כמו שאני אותו
    וזרק אותי!
    הייתי בהלם שוק, לא אכלתי 3 ימים ורזיתי בימים אלו איזה 4 קילו, מאז עבר חודש ומשהו ואני עדיין שבורה, אני בוכה ללא הפסקה, ולא מצליחה להתגבר או להתקדם הלאה
    הלב שלי שבור ומדמם, כל הזמן אני חושבת עליו וחייה בתקווה שהוא יתחרט
    ההיגיון שלי אומר לי להמשיך הלאה יש דברים הרבה יותר גרועים בעולם אבל בגלל שאני לא חוויתי דברים יותר גרועים וזה אכי גרוע שהרגשתי בחיים שלי אני לא יכולה להתמודד עם זה
    אני רוצה אותו רק אותו, למרות שהוא לא רוצה להיות איתי
    ניסיתי ישר אחרי שניפרדנו לכפות על עצמי להמשיך הלאה לצאת לדייטים
    וכל אחד מהם ישר ניפסל בעיניי, גם אלו שהיו נהדרים, אני כל הזמן משווה אותם עליו
    הם עושים לי בחילה, אני לא יכולה אפילו לחשוב על לנשק מישהו אחר חוץ מי זה שזרק אותי
    אני לא מוצאת לעצמי מקום, הלב שבור, וכואב, הדמעות לא מפסיקות, אני רואה הכל שחור בעולמי שום דבר לא טוב לי בחיים לא העובדה לא החברים לא ההורים לא רוצה לימודים
    אני רוצה שההרגשה הזאת תיפסק! אני רוצה לעבור הלאה ! אני רוצה לחוות אושר
    ואם לא אושר לפחות שלווה
    אך עושים את זה,???? תעזרו לי אני על הסף! לא יכולה יותר אני עייפה כל כך :,-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא יודעת להתמודד

תמי אורן
    23/03/2010

אירה שלום,
    ברוכה הבאה לעולם האמיתי מתוך פחד להפגע לכאוב בחרת להסתגר ואין ספק שהרווחת שלווה ושקט אבלבצד זה שילמת מחירלא פחות משמעותי, לא חווית אהבה ותשוקה כפי שחווית במערכת היחסים הזו כך שבצד הרע בשל הפרידה והכאב הנורא חווית רגשות מדהימים כך שיש לך בעבור מה להמשיך לחפש , לשאוף במערכת היחסים הבאה. אבל לאט תני לעצמך זמן לכאוב להתאבל לעכל ואח"כ תרצי קשר חדש ותתפני אליו . העולם אינו גן של ורדים יש טוב ויש רע ואת בהסתגרותך יצרת לעצמך כאלו עולם טוב. זה כמו כדי לא להריח את הריחות הלא נעימים ויתרת גם על ריחות מדהימים.במידה וקשה לך להכיל את הכאב ואני מבינה שאינך נעזרת באף אחד מקרובייך אני ממליצה על טיפול פרטני או קבוצתי.
    בהצלחה וחג שמח
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היום היה יום רע במיוחד

אירה
    24/03/2010

תודה על המענה שלך, כמובן שאני מבינה שעשיתי לעצמי הבל, במקום להיפתח לאנשים בזמן ולהתבגר לרגשום שכאלו אני חווה אכן הכל עכשיו, והמערכות שלי קורסות כי הם לא רגילים לזה

אף פעם לא חשבתי שאני ארגיש כל כך רע בחיים, המוח שלי אומר שחייב לעבור, ושהיה טוב והיה עד גברים בחיים שלי, והזמן מעביר

אבל אני מרגישה שאני תקוע! ככל שזמן עובר נהיה יותר גרוע, רק לחשוב על להיות עם מישהו אחר עושה לי בחילה, ואני מסתובבת בלב כבד בעולם, ושום דבר לא נותן לי שימחה

אני כן מבקשת עזרה מההורים וחברים, אבל מה הם יכולים לעשות חוץ מלנחם

זה כאילו שאני רוצה תשובות מדויקות, עד חודש יעבור עד חודשיים תמצאי אחד אחר

אני לא יכולה יותר! אני מרגישה חרדות, חנק בגרון כזה צביטות בלב, אני מרגישה שאני עומדת מעל תהום מפוחדת ועומדת לקפוץ, אני לא שולטת בעצמי כל אימות גורם לי לבלגן
    והיום קלטתי את עצמי חושבת בעמצה מעבר חצייה, שאם אני קופצת לכביש אני כבר לא ארגיש כלום וזה עדיף.

דיי אני לא יכולה אני מוצפת מותשת עייפה לא יכולה לישון לא יכולה לאכול

אני מודעת שזה דיכאון, ואני יודעת שזה שאחד ניפרד ממני זה לא סוף העולם
    אבל הלב אומר שכן, אני נידהמת מעצמי אבל אני לא מתאפקת להרגיש ככה.

נראה לך שעזרה מקצועית תעזור? אני מפוחדת מעצמי והמצב רק מחמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה מאחד שגם חווה משבר כזה...

אלון
    28/03/2010

גם אני חוויתי משבר חריף כזה של הבנה שמשהיא שאהבתי פיתחה קשר עם משהו אחר. גם אני ירדתי כשישה ק"ג בשבוע. לא היה לי חשק לאכול, לא היה לי חשק לכלום.
    הנחמה היחידה שמצאתי היתה ועדיין, פעילות גופנית. רץ, רוכב על אופניים. מוציא את כל הכאב הגופני שאוכל אותך מבפנים באמצעות פעילות גופנית.
    התוצאה היא שאני ממשיך לרדת במשקל ובתקווה שבעתיד הקרוב לאחר שהכאב יתעמעם אוכל למצוא מישהי לאהוב ולהיות נאהב.
    ממליץ גם לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה לליבך. הכל מתחיל מ... כנסי

לוסי
    28/03/2010

הכל מתחיל מדימוי עצמי שלילי!
    ברגע שתעשי לעצמך רשימה של כל התכונות והדברים הטובים שאת מכירה בעצמך תשנני לעצמך שאת טובה ומגיע לך את הכי טוב, כל הסובבים אותך יחושו בכך

תהיי עסוקה תמיד אם זה בעבודה אם בבית תמיד שהראש שלך יהיה עסוק בדברים אחרים ותשדרי אופטמיות ברגע שתאמיני בכוחות שבך תרגישי שהאהבה שאת אוהבת את עצמך מספקת אותך והיא זו שנותנת לך את הכוחות ואנרגיה של להיות אהובה.

בנ"א אהוב זה בנ"א שאוהב את עצמו! כמובן במובן הבריא של המושג אהבה עצמית!

שיקום מאהבה נכזבת היא : תאהב את עצמך:)

מאחלת לך בהצלחה וחג שמח@

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו