פרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה
    שני
    24/03/2010

היי שמי שני ואני נמצאת בתהליך של פרידה, אני בת 26 והחבר בן 28.
    אנחנו ביחד כבר שנה ושמונה ועכשיו לפני חודש בערך הקשר הגיע למבוי סתום. תמיד יש עליות ומורדות.
    הכל החל בכך שאני החלטתי לחתוך כי אי אפשר להמשיך בקשר שלא טוב לי, לחבר שלי יש כל הזמן נטייה לרדת עלי ולבקר אותי על כל דבר. ראוי לציין שתמיד שזה קורה אנחנו ננסים לתוך מעגל של ריבים, אני צועקת ובוכה והוא מקלל אותי, או מסובב את הגב שלו, או הולך לאינטרנט. דבר שיוצר עוד בעיות מבחינתי - מרגישה שזה חוסר כבוד בעיני.
    אני יודעת שהוא אוהב אותי, אין לי ספק בזה ואנ י אוהבת אותו אבל המצב הפך כבר להיות בלתי נסבל שהחלטנו לקחת "הפסקה", הפסקה שלא באמת עבדה כי הוא כל הזמן התקשר וסימס ורצה שניפגש... חשוב לי לציין שאני לא עשיתי שום התקשרות מצידי.
    שלשום יצא לנו להיפגש והיה מדהים ודיברנו וכל אחד העלה את הבעיה שלו. ואמרתי לו שלהמשיך ככה אי אפשר כי זה כבר נמשך 3 שבועות ושזה או להיפרד או לחזור להיות ביחד ולתקן את הבעיות בזוגיות. חשוב לי לציין שהוא כל הזמן אומר שהוא יודע שאם אנחנו חוזרים הוא יודע שזה מוביל לחתונה (נראה לי הוא מפחד). בסופו של דבר החלטנו לחזור ואז אחרי שעתיים הוא התקשר ואמר שהוא לא יודע ושהוא צריך עוד זמן ושהוא מבולבל. אני נורא כועסת עליו ומרגישה פגועה. מה שעוד יותר מכעיס אותי זה שהוא אתמול אחרי שהוא אמר כמה קשה לו ורע לו והוא לא יודע מה לעשות הוא פנה למישהי שהוא יצא איתה מה שהעלה מבחינתי את הפגיעה. אני יודעת שגם אם הייתי אומרת לו משהו לגבי זה הוא היה מכחיש...

אני יודעת שאין לי שום זכות להגיד לו משהו על זה כי בפועל אנחנו לא ביחד, למרות שהוא טוען שזה עדין לא סופי. זה מרגיש לי ככה. אני מתה להתקשר אליו ולהיות איתו.

אשמח לקבל עצה. מה עלי לעשות? לשבת ולחכות שהוא יתעורר אני יודעת שזה לא טוב אבל אני מרגישה אבודה. לא יודעת מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה

הוספת תגובה

• שני

מיכל פאטל
    25/03/2010

היי שני,
    תלןנתיות וביקורת הן רעות חולות, והן מחבלות במערכות יחסים לאורך זמן.אף אדם לא אוהב שמבקרים אותו בלי סוף, ולכן הן מביאות הרבה פעמים לסיום מערכות יחסים כפי שקרה אכן אצלכם...הרבה פעמים אנשים נוקטים בתקשורת ביקורתית כיוון שאינם יודעים לבטא את רצונם ו/או צורכיהם באופן בונה וכן לבטא את רגשותיהם.נסי בשיחה פתוחה לדון עם חברך בסוגיה זו, ולהסביר לו שעדיף שיהפוך כל ביקורת לבקשה.יתכן כי תצליחו לבד להתמודד ולהיפתר מהביקורתיות ולא-יתכן כי סיום המערכת הוא אכן הדבר הנכון עבורך...
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות

שני
    25/03/2010

היי מיכל,
    קודם כל תודה על התגובה, מעריכה את זה מאוד!
    אני באמת לא יודעת מה לעשות כי בעבר דיברנו ותמיד העלתי בפניו את עניין הביקורתיות והתלונות מצידו וזה כאילו שאין הוא מבין על מה אני מדברת. יש בינינו חוסר תקשורת, אפילו גם דיברנו על זה והסכמנו על זה שהרבה פעמים קשה לנו להבין אחד את השני כמובן שתמיד שכשאני מעלה משהו הוא תמיד מביא כנגדי את העובדה שאני מתעצבנת, צועקת ובוכה והוא לא יודע מה לעשות כי כבר נמאס לו שאני ככה. אני אישית חושבת שזה הכי מפריע לו, התגובות שלי. הוא טען בפני שהוא לא יודע איך להתמודד עם זה עכשיו ובטח לא ידע גם איך להתמודד עם זה בעתיד.
    זה שהוא מבולבל, לא נראה לי יש לי מה לעשות נגד זה. נראה לי הוא כל כך מבולבל שלא תהיה ברירה אלא לסיים את המערכת יחסים הזו ולתת לו להתבשל עם עצמו. זה לא מה שאני רוצה אבל זה מה שהוא טוען שהוא צריך.

אשמח לתשובתך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות

שני
    25/03/2010

היי מיכל,
    קודם כל תודה על התגובה, מעריכה את זה מאוד!
    אני באמת לא יודעת מה לעשות כי בעבר דיברנו ותמיד העלתי בפניו את עניין הביקורתיות והתלונות מצידו וזה כאילו שאין הוא מבין על מה אני מדברת. יש בינינו חוסר תקשורת, אפילו גם דיברנו על זה והסכמנו על זה שהרבה פעמים קשה לנו להבין אחד את השני כמובן שתמיד שכשאני מעלה משהו הוא תמיד מביא כנגדי את העובדה שאני מתעצבנת, צועקת ובוכה והוא לא יודע מה לעשות כי כבר נמאס לו שאני ככה. אני אישית חושבת שזה הכי מפריע לו, התגובות שלי. הוא טען בפני שהוא לא יודע איך להתמודד עם זה עכשיו ובטח לא ידע גם איך להתמודד עם זה בעתיד.
    זה שהוא מבולבל, לא נראה לי יש לי מה לעשות נגד זה. נראה לי הוא כל כך מבולבל שלא תהיה ברירה אלא לסיים את המערכת יחסים הזו ולתת לו להתבשל עם עצמו. זה לא מה שאני רוצה אבל זה מה שהוא טוען שהוא צריך.

אשמח לתשובתך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו