אסור בקשר אסור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסור בקשר אסור
    בחור אחד
    24/03/2010

היי, אני נשוי בן 35, בחצי שנה האחרונה התחיל רומן עם המזכירה שעובדת איתי, היא נשואה שנה. לאחרונה התחילו רינונים בעבודה. יש לי חיים יפים, משכורת טובה ובית שאני רוצה לשמור עליו, השאלה אם לחתוך איתה את הקשר, ואיך להגיד לה‏?‏ זה מאוד מטריד אותי ומה שתייעצו זה מה שאני יעשה כנראה, אז תשתדלו. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסור בקשר אסור

הוספת תגובה

• בחור אחד

מיכל פאטל
    25/03/2010

שלום לך,
    אם להיות ישירה אז מהמעט שהצגת נראה שיש לך מה להפסיד ושחשוב לך לשמור על הבית, לכן לדעתי רצוי להפסיק את הקשר עם המזכירה.תאמר לה בדיוק את מה שאמרת כאן בפורום אך כמובן בטקט וברגישות הולמים.כמו כן ציין את מעלותיה והדגש כי השינוי נובע ממך ואינו קשור אליה.
    לא ברור מדבריך אם יש לך ילדים-אך אם ישנם כל מילה מיותרת....
    במקביל אני מציעה לך -וזה חשוב ביותר- לחשוב מה חסר בנישואיך ? האם ישנם דברים שאין אתם מלבנים ופותרים אןתם?האם יש תיסכול מצטבר סביב נושא כלשהוא?האם יש מישקעים?וכו' ולעבוד על ביסוס והשקעה במערכת היחסים עם רעייתך, שכן ישסיבה לרומן שהתפתח וחשוב להבין את סיבתו אחרת רומן אחר עלול לצוץ בעיתוי אחר.אם לא תצליחו לבד, פנו לייעוץ לייעוץ מיקצועי.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אבל בעיה קטנה

בחור אחד
    26/03/2010

איך אני יכול לצאת לה מהראש והלב‏?‏ב?‏ אני חושש שהיא לא תפתח את הפה, או תרגיש רצון לנקום בי אם אני יחתוך פתאום‏?‏ אולי כדאי לצנן את הקשר בהדרגה‏?‏ דרך אגב אנחנו עובדים רוב שעות היום באותו משרד והיו לנו יחסים של מין אוראלי. אז אני לא רוצה שהיא תרגיש פגועה ושנאה. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על כל זה היית צריך לחשוב לפני.

איל
    28/03/2010

אם הבחורה בצד השני לא תאהב את ההחלטה, ותרצה לפגוע בך, אז גם אם תצנן בהדרגה את הקשר, לא ימנע זאת.

ומילה אחת למומחית, שכמו תקליט שבור חוזרת על המנטרה של "לחפש מה חסר בזוגיות"?
    לא כל זיון או מציצה במשרד הוא תוצא של חוסר כזה או אחר.
    אנשים בוגדים, כי מים גנובים ימתקו, וגם גבר וגם אשה, מעוניינים לרענן את שגרת חייהם ולטעום פרי אסור, יש שמתגברים על הרצון מתוך פחד ויש שלא עומדים בפיתוי.
    זה הכל, ולא תמיד צריכים לעסוק בחפירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו