מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשוי במערכת מפורקתאבי26/03/2010
אז ככה אני נשוי לאישה כבר 40 שנה אנו גרים בבית משותף אין ביני לבינה יחסי אישיות
אנו ישנים בחדרים ניפרדים וכמעת לא מדברים כל תשלומי הבית אני משלם מיסים ועד בית וכו כל אחזקת הבית .
לגבי אוכל כל אחד קונה את האוכל שלו בעצמו.
אני אדם מבוגר לא פעם חשבתי להיתגרש אבל לחיות לבד זה לא קל לא נוח לי צורת החיים הזאת אבל יש לי ביטחון שאם יקרה משהו היא תזעיק את הילדים .
שאלתי האם אני צריך לפרנס את אישתי למרות שהיא עובדת כמה פעמים בשבוע בעבודות
מיזדמנות ויש בבעלותה דירה שרשומה רק על שמה?
במידה והיא תובעת אותי האם עלי לשלם לה מזונות ?
האם אני יכול לחייב אותה לשלם חצי מהוצאות הבית ?
תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים משותפים בזוגיות מפורקת
דליה שוורץ26/03/2010אבי שלום,
השאלה שלך מורכבת משני חלקים ואני אתחיל דווקא עם החלק השני:
השאלות שלך על המחוייבות שלך לפרנס אותה ומה קורה אם היא תובעת אותך, צריכות להיות מופנות לעורך דין או לפורום שנותן ייעוץ משפטי.
בחלק הראשון אתה מספר על חיים בדירה משותפת אך החיים הם נפרדים לחלוטין. אתה גם מספר שלא טוב לך בצורת החיים הזאת אך בכל זאת נשאר. לא סיפרת על טיב הקשר שלך עם הילדים והאם לדעתך יהיו איתך בקשר במקרה שתתגרש. אני חושבת שהפחד לעזוב את הבית נובע לא רק מהפחד שיקרה לך משהו אלה מהפחד להיות באמת לבד, כלומר לחזור לבית ריק ולהיות אחראי על תחזוקת הקשר עם הילדים. אני מציעה שתשאל את עצמך האם במצב היום אתה מרגיש שאתה לא לבד? האם היום החיים המשותפים ממלאים איזה צורך שלך? יכול להיות שתגלה שהחיים האלה רק גוזלים ממך את האנרגיות ולעומת זאת חיים לבד יתמלאו בכל מני עיסוקים אחרים. אולי במקום לקוות שיזעיקו את הילדים תוכל להיות איתם בקשר יומיומי ולבקר אותם יותר, אולי תוכל להזמין את הנכדים(לא כתכת אם יש נכדים) אליך או ללכת איתם לסרט לקניון או כל דבר אחר שירצו. החיים לבד יכולים להיות מלאים בדברים טובים זה תלוי רק בך ועד כמה אתה באמת רוצה להפסיק את החיים שלך במתכונת הנוכחית ולקחת אחריות על החיים שלך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?