בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה
    ליזה
    01/04/2010

הנני בת 32 נשואה זה 8 שנים 2 ילדים, לפני כ3 שנים לערך היה לבעלי מעידה וגיליתי שהוא היה בקשר עם בחורה רווקה, אין לי מושג האם התפתח שם משהו, אבל זה נגמר לאחר שגיליתי זאת והמשכנו בחיינו השגרתיים האהבה עזבה את דלתינו עוד לפני ושנינו לא תפקדנו כבעל ואישה, מדי פעם יציאות לטיולים עם הילדים אבל לרב מריבות מה שגם המצב הכלכלי הקשה מאוד על חיינו, לפני כשנתיים יצא לי להכיר מישהו גרוש שהתאהבתי בו הכרתי את ילדיו ,אני יודעת שעשיתי שטויות ועלי היה להתגרש לפני שאני מכירה משהו... היום הוא דורש שאני אתגרש, ויושב על מצפוני שחיכה לי שנתיים והוא לא יודע שאני מנהלת חיים רגילים בבית (חגים, טיולים שבתות) ואני מבחינתי לא מוכנה נפשית להתגרש יש לי פחדים שמא לא יסתדר והפחד הכי גדול זה לפגוע בבעלי למרות שבדרך אחרת אני פוגעת בו. אני לא מתפקדת בעבודה ובבית כל הזמן עצבנית וממורמרת.יש לי רגשי אשם על מה שעשיתי ואפילו סיוטים ואף אחד לא יודע על עצם הבגידה, רק אני ורגשות האשם שלי... בעלי אדם מקסים מפרנס דואג.
    ביקשתי ממנו (מהגרוש) שימשיך את חייו ושיכיר בחורות אחרות ושאני לא מסוגלת להיות איתו יותר למרות כל האהבה, אבל הקשר מתנתק לשבוע וחוזר
    לא יודעת מה לעשות אנא עזרתכם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה

תמי אורן
    01/04/2010

ליזה שלום,
    כנראה שעד כה מצאת פתרון שיצר איזון בין הצרכים שלך , מחד משפחה ( בעל ילדים) שנתנו לך כנראה את המסגרת שאת צריכה ומאהב מנגד שהשלים את מה שהיה חסר אצל הבעל. היום המאהב מפר את האיזון כי מבקש ממך לקחת החלטה חשובה בחייך ונשמע שמייד מצאת דברים טובים אצל הבעל שאגב בתחילת הכתוב ציינת אחרת רק את מה שאין בקשר . ההחלטה בהחלט חשובה ומשמעותית שיהיה עלייך להתמודד איתה ולכן המלצתי לך היא לפנות לטיפול כדי לבחון היטב את בחירותייך בחיים.הפתרון שמצאת עד כה להחזיק את המקל בשני קצותיו לא איפשר לך לבחון את היחסים השונים. כנראה שהגיע הזמן כדי שתתמסרי לכאן או לכאן ולחילופין תלמדי לחיות עם היש והאין בהשלמה.
    בהצלחה וחג שמח
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו