בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה
    לי
    01/04/2010

שלום אני נשואה17 שנה.גיליתי שבעלי בגד בי שנה וחצי אני מרגישה שבורה לרסיסים.לא חשבתי שזה יבוא גם עליי.אני בדיכאון קשה לי מאוד אני כול הזמן בוכה.איו לי כוח לילדים המקסימים שלי.אני עצבנית הרבה בעלי לא מוכן לדבר על הבגידה כלל.הוא אמר שהפסיק וזהו.שאני יאמין לו עים אני רוצה.אני נאכלת למה הוא עשה.אני לא יודעת עים לאמיו לו.גבר שבוגד פעם אחת יבגוד כול הזמן.אני אוהבת את בעלי .אבל הכאב לא מרפה המחשבות רצות כול הזמןואז אני בוכה ולכחת כדור נגד דיכאון אני רוצה לצאת מהסיות הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• בגידה

תמי אורן
    01/04/2010

לי שלום,
    אין ספק שגילוי של בגידה מביא עמו תגובות כפי שבאות לידי ביטוי אצלך וגורמים לשבר גדול. אני חושבת שלהשאר עם הכאב לבד מבלי שבעלך יהיה שותף לזה משמע להנציח פה דפוס יחסים שאינו בריא. יש שקשה להם לראות את הכאב שגרמו ולכן מרחיקים ולא מוכנים לדבר אבל כמה את עומדת על דעתך וצרכייך מול בעלך? האם זה דפוס ביחסים ביניכם? ממליצה לדבר איתו על הכאב ולהגיד שהנטישה שלו אותך כעת עם הכאב לא פחות כואבת מהבגידה ויש לדון גם על זה כמו כן להביע את הרצון והצורך שלך להבין מה ביחסים הוביל אותו לבגידה ואיך ניתן בעתיד למנוע בגידה. אם אינכם מורגלים לדבר על דברים כואבים ממליצה לפנות לטיפול זוגי.
    בהצלחה
    וחג שמח
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו