בחרדה ותקועה עם עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחרדה ותקועה עם עצמי
    מהורהרת
    02/04/2010

לפני כמה זמן סיימתי קשר עם גבר נשוי- לא מכבודי להיות שם זה התפוצצ אחרי שספרתי לאשתו כי לא יכולתי לחיות עם המצפון שלי ולהמשיך להיות שותפה לשקר הנתעב הזה. אנ ייודעת שעשיתי צעד חכם בשביל הבריאות הנפשית שלי אך אינני מסוגלת להמשיך הלאה. לאותו בחור עד כמה שידוע לי לא קרה כלום הוא ואשתו המשיכו הלאה. מה שלי קרה וקורה זה מחשבות מטריפות שאני הפסדתי פה את האביר על הסוס הלבן- אהבת חיי שלא מומשה, שאשתו יותר טובה ממני שהיא שווה יותר וכו ואני הדפוקה מבין שלושתינו כאן. יש שיגידו לי כל הכבוד שלא נשארת שם ומה את בכלל מקנאה באשתו- היא צריכה להתמודד עם בעל מפוקפק (בוגד, הסתבכויות עם משטרה הוא נהג משאית, עישן גראס הרבה למרות שטען שהפסיק בקיצור כאלה דברים), יש שיאמרו שאשתו אמיצה או חזקה, אני יודעת שאני לא מוכנה לחיות ליד משהו עליו צריך לשמור כל הזמן של יסתבך שמשקר שצריך גלגל הצלה...יש להם ילדה 1 ביסודי, שאולי יבגוד שוב אבל ועם כל זאת אחרים יאמרו שאשתו מסכנה ופאטתית, אב לעם כל ההבנה הזו אני מרגישה תחטשת פיספוס שאם היה עוזב את הבית והוא השלה אותי לא מעט בהתחלה אמר שלא יעזוב אך עם הזמן שינה את גירסתו וטען שאני אהבת חייו שהוא מוכן לשינויים אבל לא עשה עם זה כלום הבנתי שהוא רוצה אותי רק בתור מאהבת ומורח אותי בסיפורים. אציין שגיליתי לבד את היותו נשוי הוא הסתיר זאת בהתחלה וטען שכשפגש אותי היה פרוד ואני לא מאמינה לו ככ (התקשר מחסוי וכו..)
    אני כל הזמן בהרגשה שבגלל שהם לא נפרדו אז הם הצליחו לתקן הכל והכל טוב ויפה אציין שאשתו לא באה מבית של מחסור כלכלי להפך, אז אני לא ככ מבינה למה לה להחזיק בבעל שהוא צרה צרורה. כאילו אני מקנאה בה ועל מה?!
    אני לא מצליחה להבין שגם בעתיד אם הוא יתגרש ויבוא אין לי מה לבחור באדם כזה הרבה פעמים אני שואלת האם אשתו מאושרת? אני חושבת שרק שאגיע למסקנה שהוא "ממש אוצר" שישאר אצל אשתו ולא אצלי אני אוכל לשחרר. אשמח לתגובות מועילות אבל אל תפטרו אותי בתשובה כמו שאתם עושים פה הרבה פעמים ב...ללכת לטיפול....
    אם משהו יצליח להסביר לי איך אפשר להתכחש או להיות גאה ולהמשיך עם בעל כזה אני ישמח (ברור לי שהילדה זה אולי הדבר היחיד שמחזיק אותם) ואם תצליחו להסביר לי את עצמי ואת תחושת הפיספוס שלי (גם לגביי עתיד אתו הנשוי הבוגדני) אני אודה לכם מאוד
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחרדה ותקועה עם עצמי

הוספת תגובה

• מבולבלת

דליה שוורץ
    03/04/2010

מהורהרת שלום,
    אני קוראתאת דברייך ולא לגמרי ברור לי מה בדיוק את רוצה שיקרה? האם את רוצה שהם יהיו מאושרים ולך יהיה שקט? האם את רוצה שהוא יעזוב ויהיה איתך? האם את רוצה אותו בכלל, את הרי כותבת שהוא צרה צרוררה ושאת לא רוצה בן זוג כזה...
    את עצובה על קשר שנגמר וזה ליגיטימי ונורמלי לחלוטין אבל אני מציעה לך לעצור רגע ולעשות סדר במחשבות שלך.. תפסקי להתעסק במחשבה למה אישתו מוכנה לסבול אותו והאם טוב לה או רע לה. מה שקורה לאישתו זה עניין שלה וההתעסקות שלך בזה רק מפריעה לך לחשוה מה את רוצה לעצמך. את כותבת שאת חושבת שזה שסיפרת לאישתו זה הדבר הכי טוב שעשית לעצמך אבל בעצם זה רק הכניס אותך לסחרור כי את רואה שהם נשארו ביחד. אני מציעה שתקחי אחריות על הבחירות שלך ותחליטי קודם כל אם הוא בכלל ראוי לך או שמגיע לך מישהו פנוי ופחות מסובך. לאחר שתגיעי להחלטה תצטרכי להחליט איך את מיישמת אותה בדרך הנכונה ביותר ולא בדרך מבולבלת.
    לסיכום: עזבי את ההרגשות של אשתו ותתרכזי בהרגשות שלך, תחליטי איך את רוצה לראות הזוגיות שלך וצאי לחפש שאת הגבר שמתאים לך בכל הדרכים האפשריות, אינטרנט, מועדונים וכו'.
    בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דליה

מהורהרת
    03/04/2010

לא ספרתי לאשתו כדי לראות מה יקרה שם...זה היה די צפוי שהוא רק ירקוד על 2 חתונות...הגילוי לפחות הוציא את השקרן הזה לאור- את האמת קיבלתי. כמו שענית לי זה בדיוק מה שרציתי לשמוע ממך האם את היית ממליצה לי לבחור בעתיד באותו אדם שכמו שנראה לי יש לו הרס עצמי, שעשה מה שעשה ששיקר והשלה. את עצמך יש לך דעה אישית בנושא? אם הייתי בתך לדוגמא והיית שומעת את זה ממנה מה היית מיעצת לה? מעבר ללכת לטיפול ואיפה להכיר גברים...אני קצת בטוחה שאשתו עצמה עיניים חזק כדי להתחתן אתו לא כך? על זה אני מדברת על הבחירות הללו זה מה ששאלתי היית מיעצת לי בתור מטופלת שלך אם הייתי באה עם הסיפור הזה ואומרת לך פגשתי מישהו הוא גרוש כי בגד וכו...מה היית אומרת לי? ואני מבקשת את דעתך האישית לא את דעת המטפל שבך שמשאיר את הבחירה למטופל שלו...אם בתור מטפל את אמרוה לגונן עליי גם להבהיר לי את הטעויות שאני הולכת אולי לבצע לא היית מזהירה אותי מפני טיפוס כמוהו? אם תשאלי אותי הוא לא התגרש כי לא נראה לי שיש משהי ביקום הזה אולי מעטות מאוד שבכלל תבחר טראבל- מייקר כזה...מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו