פרשת דרכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרשת דרכים
    חני
    05/04/2010

אנחנו בזוגיות של שלוש שנים שנינו גרושים אחרי שנות נישואין רבות,לשנינו יש נכדים קטנים.אנחנו גרים יחד בדירתי כשאת דירתו השכרנו. הבנין שבו הוא גר אמור לעבור שיפוצים בחודש הבא,לא יהיה שוכר לדירה במצב כזה,לפתע בן זוגי הודיע לי שהוא רוצה לעבור לדירתו שמאד מרוחקת ממקום מגורינו העכשוי.הוא רוצה להיות בה כאשר תשופץ,הציע לי לעבור איתו אבל זה לא מעשי בגלל המרחק מעבודתי וממשפחתי,הוא הציע שנפגש פעמיים בשבוע,ונמשיך את הזוגיות ,אני לא מוכנה,אינני רוצה לחיות לבד בדירה,ואמרתי לו שנאלץ להפסיק את הקשר,מה עושים?איך משכנעים אותו שלא לעשות את הצעד הזה?אני מאד חוששת לחיות לבד.ונראה לי שהוא נחוש בדעתו לעבור לדירתו.חשבתי שהקשר שלנו הוא לשנים ארוכות,עשינו גם הסכם לחיים משותפים בינינו,אינני מבינה את הצעד הזה ולמה הוא צריך לשמור על הדירה שלו כשאפשר לנסוע לשם פעם בשבוע,או להשכיר במחיר נמוך יותר לשוכר שחוזר מאוחר הביתה,העבודות מסתיימות בשבע בערב תודה חני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרשת דרכים

הוספת תגובה

• פרשת דרכים

מיכל פאטל
    06/04/2010

היי חני,
    התנהלותו של בן זוגך איננה הבעייה.אני מתרשמת שהוא מאפשר בכל מיני דרכים את המשך הקשר איתך.מקובל שכאשר עושים שיפוצים להיות בצמידות לבית המשופץ, על מנת לוודא את העמידה בלו"ז, מידת תקינות הביצוע וכו'- שכן כאשר הבעלים אינם מצויים בצמידות, ישנם 'תקלות' שונות.
    אני מתרשמת שלך חני יש בעייה של להיות לבד, את חרדה ומרגישה מאוד מאויימת ממהלך שהוא לגמרי נורמטיבי מצד בן זוגך.
    לכן, לדעתי עלייך לטפל בבעייה של חוסר יכולתך להיות לבדך אשר יוצרת תלות גדולה בבן זוגך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו