נבגד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נבגד
    דבלול
    05/04/2010

שלום רב לכם

אני נשוי מספר שנים ואב לבן. לפני מספר חודשים התחלתי לחשוד באשתי. הסיטואציה הובילה אותי לחפש בחפציה האישיים. כמעט בכל פעם שחיפשתי מצאתי מכתבון קטן. כוחותי לא עמדו לי ונגשתי אליה מיד עם שאלות. היות ומדובר במכתבים ולא הוכחות חותכות היא תמיד שללה את האפשרות של בגידה וטענה שמדובר במכתב ישן. פעם היא אף הודתה שהיו אנשים שאהבו אותה בעבר כדי לגרום לי (אולי) להבין שאני לא מראה לה אהבה. למרות שהקדשתי רבות לטובתה היא חזרה וטענה שאני לא נמצא רגשית ופיזית. בשלב מסויים נוצר נתק והיא אף טענה שאין לנו נושאים משותפים לדון בהם ונראתה די מתוסכלת. כל הסימפטומים גרמו לי לחשוד שמשהו מתרחש מאחורי גבי. יום אחד מצאתי מכתבים מבחור שהיה ידיד קרוב אותו אף נהגה להשמיץ תכופות. הייתי בשוק, הוא די האחרון שחשבתי שיכול לנהל איתה רומן. תוכן המכתב היה רבוי מילות אהבה. פניתי אליה וביקשתי לשאול לפשר המכתב כשאני בסערת רגשות. זמן רב היא שכנעה אותי שאין כלום מאחורי המכתבים והבחור חי בסרט. מיותר לציין שפשוט לא השתכנעתי באופן מלא ומאז עוד ניסיתי לחקור בכל דרך אפשרית שעמדה לרשותי. בשלב מסויים היא פשוט כבר מאסה בשיחות האלה ומאז אין לי עם מי לדבר ואת מי לשאול. אני מבין אותה מצד אחד, במידה והיא לא אשמה ולעיתים אני משתכנע מעצם העובדה שקשה לאדם להחזיק מעמד זמן רב עם שקר ובטח עם מצפון שקט בעוד אני מרעיף עליה אהבה. אבל אני סובל ומחפש מזור להרגשה נוראית של נבגד שקשה לי לשאת, במיוחד שאני כבר לא רוצה להעיק עליה עם חשדות נוספים שעולים בראשי הקודח. מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נבגד

הוספת תגובה

• יש לי הצעה

פיני
    05/04/2010

בדכ שחושדים יש דברים בגו תיהיה יצירתי ותשכלל את המעקבים שלך ויש גם אביזרים אבל תבדוק אם אתה בנוי לתוצאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי מאוחר מדי

דבלול
    05/04/2010

ברגע שהתחלתי לשאול שאלות רוב הסיכויים שהקשר נותק. כרגע אני חי עם התחושה שיש דברים שלא אדע לעולם וקשה לי עם ההרגשה הזו. אני לא יודע כיצד ניתן להמשיך לחיות יחד. מהצד שלה, לא היו דברים מעולם ואני חי עם ספק שמחמיר עם הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגד

תמי אורן
    06/04/2010

שלום לך,
    אין ספק שבמצב כגון זה מתבקש להגיב באובססיה כדי לדעת את האמת . רק שלהערכתי זה מרחיק אותך מהמטרה העיקרית והיא לראות במה שקורה בזוגיות שלכם. תראה זאת כהזדמנות לבחון מה קורה ביחסים ביניכם. אשתך מתלוננת ואתה לא במיוחד מבין למה כוונתה. יש פער , כך נשמע מדבריך בין מה שאתה מעריך לגבי תפקודך כבן זוג לבין מה שהיא רואה וחווה אותך. ממליצה בחום לפנות לטיפול זוגי כדי לעמוד על הפערים כי הפער יצר מרחק גדול ביניכם. שוב התהפכה הקערה על פיה במקום לראות היכן גם האחריות שלך למצב היחסים ההתעסקות בבגידה הובילה אותך לראות אותה אחראית למצב מה שכמובן משחרר אותך מאחריות. כדאי שתבחן בינך לבין עצמך מה כ"כ מפחיד אותך בלהיות לא בסדר. אני משוכנעת שיש בך הרבה תכונות נפלאות בשל כך נישאה לך ובוודאי יש גם תכונות שקשה לה איתם ומבקשת להעלות אותם בפניך ואתה מתוך הגנה הודף אותה עד לכדי הרחקה.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם החשדות

דבלול
    06/04/2010

האם עליי לוותר ולהמשיך? קשה לי עם המחשבה שיש שם משהו שאני לא יודע והיא מצליחה לחיות איתו בשלום, זה מפחיד אותי לחיות עם אדם כזה. ואני לא בטוח שיש לי בעיה להיות לא בסדר, אני בהחלט מוכן לתקן את דרכי אם קיימת בעיה ואני מאמין שקיימת. אני מנסה לדבר אך מרגיש שהכל תקוע, גם מהצד שלה וגם משלי. אני עומד היום בפני מצב שאני נאלץ להאמין לה או פשוט לדעת שקרה משהו, ייתכן שבאשמתי ואני פשוט צריך לחיות איתו. אז אני מוביל את עצמי לחיות עם עלבון מסויים ואני חושש לחפש לעשות את אותם דברים כדי להתגבר על הדיסוננס. בנוסף אני יודע שיש בי הכח להמשיך עם הידיעה שהיה משהו, שאני חלק מהגורמים לו ועכשיו תפקידי לשקם. אז עולה החשש שהיא כבר מעדה פעם אחת ועלולה לחזור על אותו דפוס. אני מאוד מבולבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם החשדות

דבלול
    06/04/2010

האם עליי לוותר ולהמשיך? קשה לי עם המחשבה שיש שם משהו שאני לא יודע והיא מצליחה לחיות איתו בשלום, זה מפחיד אותי לחיות עם אדם כזה. ואני לא בטוח שיש לי בעיה להיות לא בסדר, אני בהחלט מוכן לתקן את דרכי אם קיימת בעיה ואני מאמין שקיימת. אני מנסה לדבר אך מרגיש שהכל תקוע, גם מהצד שלה וגם משלי. אני עומד היום בפני מצב שאני נאלץ להאמין לה או פשוט לדעת שקרה משהו, ייתכן שבאשמתי ואני פשוט צריך לחיות איתו. אז אני מוביל את עצמי לחיות עם עלבון מסויים ואני חושש לחפש לעשות את אותם דברים כדי להתגבר על הדיסוננס. בנוסף אני יודע שיש בי הכח להמשיך עם הידיעה שהיה משהו, שאני חלק מהגורמים לו ועכשיו תפקידי לשקם. אז עולה החשש שהיא כבר מעדה פעם אחת ועלולה לחזור על אותו דפוס. אני מאוד מבולבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושב ש........

אילן בן ברוך
    07/04/2010

אני חושב שאתה צריך משרד חקירות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו