מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיחות ארוטיותאלה07/04/2010
שלום,
בעלי ואני נשואים כ-5 שנים עם שני ילדים. הזוגיות שלנו בסדר. בזמן שהייתי בחו"ל בסוף שבוע במסגרת העבודה. מצאתי כי בעלי ניהל שיחה ארוטית בהעדרי. כששאלתי איתו במה העניין, הוא אמר שהוא רצה להגיע לפורקן ולא היה בא לו לצפות בפורנו ,אז הוא התקשר לקו חם. האם אני צריכה לדאוג? האם מעשה כזה הוא אור אדום למשהו? לדברי בעלי- מה ההבדל בין לצפות בפורנו או לנהל שיחה אנונימית בקו חם? אני ממש מבולבלת ודואגת ולא יודעת מה לחשוב. אשמח לתגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיחות ארוטיות
מיכל פאטל07/04/2010היי אלה,
אני מבינה את התחושה הלא נעימה אותה את חשה, אך עם זאת עצם קיום השיחה הארוטית איננה הבעיה לדעתי.מה שמטריד אותי הוא שאת מספרת שאת 'מצאת את בעלך מנהל שיחה ארוטית'.....
כלומר הוא לא שיתף אותך לא בתהליך קבלת ההחלטה וגם לא עידכן אותך לאחר המעשה.
כל עוד הדברים נעשים בידיעה ובהסכמה על ידי שניכם אין עם זה כל בעיה, הבעיה היא כאשר יש צורך שמכל מני סיבות אינו מקבל מענה, והוא בא על סיפוקו ללא ידיעת בן/בת הזוג.
כלומר החשוב הוא לדעת לדבר על הצרכים (או היעדרם) בגלוי ובפתיחות, לשתף ,לקבל ולכבד את דעת בן/בת הזוג ולהגיע להבנות והסכמות בתהליך של משא ומתן הדדי.נראה לי שחשוב שתגיעו להידברות כזו ביניכם מבעוד מועד לבד או באמצעות איש מיקצוע.
בהצלחה!
מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?