בגידה בזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה בזוגיות
    דליה
    08/04/2010

אני בקשר זוגי כמעט יום יומי במשך 4 חודשים. במשך כל הקשר שלי אתו האקסית(חברה) הקודמת של בן זוגי מידי יום ביומו שולחת לו SMS וכן מתקשרת אליו לנייד. בן זוגי אמר לי שהוא כבר לא בקשר איתה אך היא עדין רודפת אותו ומנסה להשיג אותו בטענה כי עדין אוהבת אותו. הקשר שלנו היה יפה מאוד אפילו הרגשתי שבן זוגי אוהב אותי וגם אמר לי זאת אך לאחרונה בשבוע שבועיים האחרונים הרגשתי מן ריחוק כזה מבן זוגי. התחלתי לחשוד אולי האקסית שלו הצליחה לפתות אותו ולהחזיר אותו אליה ואז ראיתי באחד מן הימים ששלחה לו הודעת SMS שהיא מחכה לו במיטה והוא ענה לה לאחר יומים גם בהודעת SMS "מה את אומרת? איך היה?".
    איך שראית זאת קיבלתי כאבים בחזה ולא ידעתי מה לעשות . חיכיתי עד שבן זוגי התעורר כדי שאומר לו שאני יודעת שהוא בגד בי, אך לא אמרתי לו שראיתי זאת בהודעות בנייד שלו, שמא יגיד שאני מחטטת לו בדבריו הפרטיים.
    כמובן הוא הכחיש זאת ואפילו לא רצה להשבע (מדובר באדם ששומר מצוות) ועמד על שלו שלא קרה כלום בינהם ושאני סתם מאשימה אותו.
    אני מרגישה בתוך תוכי שאני לא מוכנה לסלוח על מעשיו כי אם בגד בי עכשיו זה יכול לחזור על עצמו גם אם משהי אחרת.
    האם ניתן לסלוח לאדם שבגד? האם אדם כזה יוכל לאהוב אותי אהבת אמת? איך אוכל לבטוח בו?

תודה מראש
    דליה 40

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה בזוגיות

הוספת תגובה

• בגידה בזוגיות

תמי אורן
    11/04/2010

דליה שלום,
    מאחר והקשר כ"כ ראשוני קשה לענות על השאלות המשמעותיות שאת שואלת. בטחון נבנה עם הזמן ואתם בסה"כ רק 4 חודשים בקשר וכרגע יש מס' ארועים שמערערים לך את הבטחון .יש אפשרות לסמוך על דבריו ולשים את הפרשייה בצד כדי להצליח לקיים את מערכת היחסים ולראות לאן ואיך מתפתחת וזה בהחלט לא קל עם הרעשים שנוצרו וכשהקשר הקודם נושף בעורפך. באופן כללי קשה תמיד להתמודד עם הרעיון שהאקסית ברקע. חשוב לדעת על רקע מה נפרדו והאם את מרגישה שבן זוגך פנוי לקשר ביניכם או עדיין אמביוולנטי לגבי הקשר שנגמר. או לחילופין להציף את חוסר הבטחון שנוצר ולדבר עליו בפתיחות על כל השלכותיו ולראות כיצד מתקדמים מכאן והלאה. השאלה איזו מערכת יחסים את רוצה לטעת האם חלק ממנה זו פתיחות.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו