שבורה מהמצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבורה מהמצב
    גל
    09/04/2010

אני חדשה בפורום בת 35 נשואה ושני ילדים אני במצב של פרדה מבן זוגי נתתי לו את הכל כלכלי ונפשית אין לנו משכנתא לאחר שקבלתי פיצויים ממקום העבודה כיום אני לא עובדת רציתי לבנות משפחה במקום קרירה והיום הכל מתפרק לי כמו מגדל קלפים הנפש שלי חבולה וכואבת לא רק שמתפרקת המשפחה אלא גם החלום הגדול מתנפץ אני יודעת שהייתי נאבית שאלתי לכם מה התהליך שעוברים בפרידה? כיום אני מפחדת דכאונית ללא ביטחון עצמי ושמחה הפחד שהכל יחריף יותר לאחר הגירושין כי אני לא מוצאת כוחות? ושאלתי השניה הוא לקח את כל הכסף שהיה שלי מלפני הנשואין האים גם זה מתחלק חצי חצי אין יוצא מן הכלל? והאים הסיוע המשפטי של המדינה שניתנת חינם
    שווה משהוא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבורה מהמצב

הוספת תגובה

• שבורה מהמצב

דליה שוורץ
    11/04/2010

גל שלום,
    החלום שלך על משפחה שקטה ומאושרת התנפץ וכתוצאה מכך איבדת את שמחת החיים שלך. שאלי את עצמך ממה את מפחדת? הרי עבדת והרווחת כסף וקיבלת פיצויים שסגרו את המשכנתא, אז מה בעצם מעקב אותך מלחזור ולחפש עבודה? מה מעוכב אותך מלקום ולבדוק איך את מנהלת מחדש את חייך? את רק בת 35 ושנים רבות של עבודה ושל חיים עוד לפנייך וכרגע יש לך שתי אפשרויות:
    1. להשאר בדיכאון ולשקוע בצער על החלום שנגוז
    2. להרים את הראש לבדוק מה האופציות שלך ולהתחיל לחיות את החיים עם כל מה שיש בהם גם הטוב וגם הפחות טוב.
    אם תבחרי באפשרות הראשונה כך יראו חייך אם תבחרי באפשרות השנייה אז זה ידרוש ממך להתחיל לעבוד ולהיות עסוקה ביום יום שלך במקום במחשבה על אובן החלום. זה גם יאפשר לך להכיא אנשים חדשים שימלאו את חייך.
    לגבי עניין הכסף - תצטרכי להפנות את שהשאלה לעו,ד שמתמצא בעניני גרושין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו