מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזיבת הביתשרי11/04/2010
שלום בני נשוי 9 שנים אבא לשלושה ילדים קטנים, במשפחתו חל משבר. כלתי החליטה שהוא צריך לישון מחוץ לבית על מנת להגיע לאיזו שהיא החלטה לגבי המשך הזוגיות ביניהם. הם החליטו ללכת ליעוץ, אך עד אז האם מהלך של עזיבת הבית היא צעד חכם מבחינתו והאם מבחינה משפטית זה יכול לפגוע בו? מקווה למענה מהיר , תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעזוב את הבית
דליה שוורץ11/04/2010שלום לך שרי,
לגבי השאלה המשפטית לא אוכל לתת לך תשובה ואני ממליצה לפנות לעו" ד להתייעצות.
בנוגע לשאר הנושאים: עזיבת הבית יכולה לתת לכל אחד מבני הזוג כמה ימים של אתנחתה ומאפשרת שקט לצורך קבלת החלטה אבל, עזיבה ממושכת של הבית יכולה לגרום נזק מאחר ואחד מהשניים כבר בחוץ ווהחזרה הביתה מפסיקה להיות ברורה. בנוסף, אם הם החליטו לפנות לייעוץ זוגי אז מומלץ לעבור את התהליך הזה כששני בני הזוג גרים באותו הבית וזאת מהסיבה שהתהליך של היעוץ נותן את הכלים להתמודדות עם המשברים וגם עם הדילמות היומיומיות שיש לבני זוג ואם הם יגורו בנפרד אז היעוץ הוא בעצם תהליך מעבדה ולא תהליך של שטח כי בבית מתמודדים עם כל מה שמדברים עליו בייעוץ. תהליך נכון מתקיים פעם בשבוע כשבמשך כל השבוע בין המפגשים הזוג מיישם ובודק את כל מה שקרה בבגישה עם הייועץ.
דבר נוסף, אני מבינה שאת מעורבת בעניין, וזה הגיוני כי מדובר בבנך אך אני רוצה להדגיש שמעורבות יתר של ההורים יכולה להיות בעייתית מאוד וליצור קושי במקרה שהם מחליטים להשאר ביחד כי בן הזוג מחליט להמשיך לחיות יחד אבל ההורים נשארים עם הכעס כמו גם אישתו עלפיכם כך שמעורבותך טובה אם תיהיה במידה ומאחורי הקלעים.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?