"דקה" לפני גירושין - נואשת!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "דקה" לפני גירושין - נואשת!!
    סימה
    12/04/2010

אני ובעלי (בני 38) בזוגיות של 16 שנה מתוכן 10 שנות נישואין ועם שני ילדים קטנים (6,3) שהובאו לעולם במאמצים מרובים של טיפולי פוריות. לפני כשמונה חודשים בעלי הודיע לי שהוא מרגיש שאינו אוהב אותי מספיק והנ"ל הולך ומתעצם והתחייב על כך שאין שום אישה אחרת בתמונה. לפני כחודשיים וחצי הוא עזב את הבית בעקבות דרישה שלי מאחר ולא יכולתי לסבול יותר את ההתעלמות ממני. החודשיים הנ"ל היו דיי קשים בעבורי ומבחינת הילדים עדיין לא אמרנו להם כלום מאחר ועבורם אנו מנסים לשמור על שגרת החיים כשהייתה כמובן עם תירוצים לסופי השבוע.... אתמול שוחחנו ביננו ובעלי ציין שהוא מעוניין לעבור לשלב הבא שהוא לפנות לעורך דין משותף ולהתחיל לסגור את העננינים מאחר ואינו מרגיש כלפיי כלום, ובחודשיים הנ"ל לא העסקתי את מחשבותיו כלל. וכשכתגובה הייתי מאוד קונקרטית הוא שאל אם אני חושבת שיש לנו עוד סיכוי והאם מטפל זוגי יעזור והוא רוצה שנתנהל במקביל בשני הערוצים. אני חייבת לציין שאיני מצליחה להבין אותו יותר, ממצב של סגידה מוחלטת אליי ובעוונותיי לא ידעתי להעריך זאת ולא לפרגן על המון תכונות שלו הוא הפך להיות מנוטרל רגשית. אני מאמינה שזה לא רק קשור אליי אלא לחיים בכלל למרות שעושה רושם שהוא מאוד מרוצה במקום שהוא נמצא בו. איני יודעת מה להחליט, יכול להיות שהעובדה שפתאום הוא הציע ייעוץ נובעת מכך שהוא רוצה לסמן V וזהו או שבאמת הוא אינו סגור על עצמו באופן סופי. מה לעשות.......? האם ניתן לקבל עצה? אני מאוד נואשת ומפחדת מכל נושא ההודעה לילדים התמימים והמקסימים שלנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שווה

ש
    12/04/2010

בראש ובראשונה בשבילך כדאי לתת צאנס וללכת לטיפול זוגי או מגשר כדי שתוכלי להגיד לעצמך ולילדיך שעשית הכול כדאי לשמור על המשפחה ואם תלכו בראש פתוח אולי באמת יהיה שינו זה שווה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל האם זה נכון שנגמרת האהבה?

סימה
    12/04/2010

עד היום האמנתי שהולכים ליועץ/מגשר כאשר ישנם פערים בזוגיות מהבטים של אי הסכמות וכו'. האם נכון ללכת ולנסות להציל זוגיות כאשר אחד הצדדים מציין כי אין לו שום רגש לצד השני שאינו מרגיש כלום כלפי הצד השני ושהצד השני אינו מעסיק את מחשבותיו מאז שעזב את הבית. להערכתי הוא הציע את הנ"ל רק בגלל העובדה שהילדים יקרים לו מכל אבל האם זה מספיק? האם ניתן להחזיר אהבה למישהו שמצהיר שהפסיק לחלוטין לאהוב? "האם זה לא כוסות אוח למת"?? בבקשה הייתי מאוד רוצה לשמוע חוות דעת מקצועית, אני על סף ייאוש!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקה לפני גירושין- נואשת!

מיכל פאטל
    12/04/2010

שלום לך סימה,

אכן נישמע שאת מאוד מבולבלת....לדעתי יש לקחת את הצעתו של בעלך מתוך כוונה אמיתית לשקם את נישואיכם המצויים במשבר. אני מתרשמת כי ערוצי התיקשורת ביניכם אינם מפותחים במיוחד ,ויש מקום לערב גורם מיקצועי. כפי שאת מציינת, את מזהה כעת כי התייחסת לבעלך שסגד לך כמובן מאיליו, ןלא פרגנת לו מספיק, יתכן כי הוא אכן מתוסכל מהיחס שנתת לו, ויתכן כי אף את מתוסכלת מהתנהגויות אחרות שלו, אך במקום לרוץ עם נושא הגירושין, יש הרבה עבודה לעשות ביניכם:לדבר בפתיחות, לומר אולי לראשונה אחד לשני דברים שלא העזתם- זה לא יהיה קל, אך שווה לנסות ולימצוא דרכים אפקטיביות להידברות,לא רק למענכם אלא כמובן גם למען ילדיכם.
    ממשבר כזה יוצאים לא אחת הרבה יותר מחוזקים!

בהצלחה!

מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם עי ייעוץ מחזירים אהבה שנגמרה לג

סימה
    13/04/2010

תודה על התייחסותך, אכן אני מבולבלת כי אני מרגישה שאו שלא הכרתי את האדם שחייתי עימו 16 שנה או שהבן אדם הפך להיות קר הנטול רגש לחלוטין. האם ייעוץ יכול להחזיר אהבה שנטען שלגמרי נגמרה? האם לנסות להחיות את זה לא מהווה בזבוז זמן?. עד היום נאחזתי בעובדה שהוא אינו שלם עם עצמו כי לא היה מוכן להודיע לילדים ואילו כעת הוא ממש מעוניין להודיע. האם זה לא אמור להעיד על משהו? אני באמת אובדת עצות, בבקשה עזרו לי להחליט!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי סימה סימה---

בני
    13/04/2010

אם זכרוני אינו מטעה אותי כבר כתבת כאן מגילות על המצב שלך, ומה שמדהים זה שלא קיבלת ולא הפנמת את מה שכולם כתבו לך,
    יכול להיות שאני טועה עוד מעט אני אבדוק את השרשור הקודם בעינייניך, אבל כיום כולם מודים שעדיף לנסות להצית אהבה מחדש אפי' על בסיס של אינטרסים שונים, ובלבד שלא לאמלל את כל החבילה, והכוונה היא שגם לך וגם לו ובטח לילדים יגרם עוול בל יכופר, שתוצאותיו מי ישורנו,
    עם קצת רצון והרבה סבלנות ניתן לעלות על דרך המלך בעבודה עיקבית של ראייה זוגית כוללת ולא אנוכית, יש כיום מאות מטפלים ואין סוף סדנאות שעולים כלום כסף לעומת גירושין שבמקרה הכי זול זה חצי מיליון שקל !
    ומה עם הנשמה הפצועה, הקושי לחזור לשיגרה פחדים חרדות, אובדן שעות עבודה, כניסה למעגל של חיפוש וריפוי נפשי תרופות וצמחים וכו' וכו' שאלי את מי שכבר עבר את הגיהנם הזה,
    אז למה לא ללכת לייעוץ ולחוות חוויות חדשות שלא הכרתם אפי' על עצמכם, ומתוך כך לצמוח לעתיד טוב יותר לכם לילדים ולאנושות כולה ????
    עד מתי תמשיכי לצרוח כאן בפורום לתוך חלל פלסטיק שומם ולקבל עוד ועוד ועוד ועוד הצעות שאת לא מתכוונת לעשות איתם כלום !!!!!!!
    אולי הפעם תתעוררי,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בינ, יש לך מטפל טוב להמליץ לי

סימה
    14/04/2010

מאחר ועושה רושם שאתה חזק מאוד בעניינים, הייתי שמחה לקבל ממך המלצה למטפל/ת זוגי וגם אישי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסור להמליץ בפורום, אבל,,,

בני
    14/04/2010

תגגלי בגוגל ייעוץ זוגי, ואם את דתיה אז תכתבי ייעוץ זוגי דתי, ויש אין סוף אפשרויות להיעזר ברצינות, אז קדימה לעבודה,
    ושיהיה בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חושבת שנכון

סימה
    14/04/2010

אני לא חושבת שנכון ללכת ע"פ חיפוש בגוגל, מרכיב ההצלחה מעבר למחייבות של שני בני הזוג הינו הינו גם ללכת ליועץ שידוע שהוא טוב ושתהיה עימו כימיה. אני לא חושבת שזוג הנמצא במצב כשלנו יש לו את הפריבילגיה לבצע ניסוי ותהייה עד שנקלע ליועץ הנכון. תודה בכל מקרה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבקשי מהנהלת הפורום שייתנו לך המלצה

בני
    14/04/2010

יש להם רקורד עשיר של ייעוץ והכוונה,
    אם הם יסכימו אני מוכן לתת לך את המייל שלי, ואנסה לעזור לך למצוא את הכי טוב בשבילכם,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנייה להנהלת הפורום

סימה
    15/04/2010

האם ניתן לקבל המלצה?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי---

בני
    16/04/2010

אולי תשאירי מייל ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיפוש של יועצת זוגי

דליה שוורץ
    18/04/2010

סימה שלום,
    את הפורום הזה מנהלות 3 יועצות זוגיות שהלינקים לאתרים שלהם נמצאים בראש הפורום.
    את מוזמנת להכנס לכל אחת ולבחון מי מתאימה לך הן מבחינת המיקום הגאוגרפי והן לפי התשובות הנתנות בפורום באופן קבוע ע"י כל אחת מהשלוש.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ytyh

אולג
    21/04/2010

fdfrgt

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקומך בגיהנום !!

רון
    13/04/2010

אני מאחל לך שבעזרת השם כל הגברים בחייך יבגדו בך ותישארי מתוסכלת כמו שאת היום !! אפס מאופס שכמוך חסרת חיים ללא תכלית בחיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהיכן הרוע??

סימה
    14/04/2010

אני חוששת שטעית בתגובה שלך ויכול להיות שייעדת אותה למישהו אחר ולא אליי, אחרת איני מבינה מהיכן נובע כל הרוע הזה אלא אם כן מדובר בתסכול מאוד רציני, לא יכול להיות שלמקרה מסוג כמו שלי צריכה להתקבל תגובה כמו שלך.!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתנצל יקירה !!

רון
    14/04/2010

ההודעה היתה מיועדת לליאל ...שורה מתחתיך !
    מתנצל מעמקי נשמתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו