בוגדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוגדת
    ליאל
    13/04/2010

אני נשואה שנה וחצי.... באושר אבל לא התחתנתי מהתאהבות התחתנתי כי מצאתי בן אדם טוב שיעניק לי כבוד, יחס טוב, יתן לי אמון, לא יבגוד ולא ישקר כמו אלא שיצאתי איתם ....
    אני בן אדם שמאוהב באהבה.... אני אוהבת להתאהב ומאז שבגדו בי בעבר בניתי חומה לא להתאהב היום, שאני נשואה ולא מאוהבת חסר לי ההתאהבות ....
    בשבועיים האחרונים הכרתי בחור שגרם לי לפרפרים בבטן... פרפרים שלא הרגשתי שנים ופתאום אני מרגישה רגש.... רגש של התאהבות..... ובגדתי....... התנשקנו ....זאת הייתה נשיקה עם רגש
    עם המון תשוקה נשיקה שאני חולמת עליה ומפנטזת עליה שוב ושוב... הבטן שלי מתהפכת רק מלחשוב...... פתאום אני מרגישה שאני הבחורה של פעם שמליחה להתאהב שוב שהורדתי את החומה לזר שהצליח לפרוץ לי לתוך הלב בשבועיים וגורם לי לחשוב עליו ועל הנשיקה החושנית הזאת.. אני נוראית !! אני בגדתי בבעלי והתנשקתי עם מישהו שהוא לא בעלי.....
    בעלי בן אדם מקסים, אך אנחנו לא מתראים הרבה רק בשעות מאוחרות 23:00 ואנחנו בקושי מתקשרים בגלל העבודה והשעות הארוכות... אין לנו ילדים ואין לי תשוקה כלפיו .... אני שם כי טוב לי איתו אבל אין לי אהבה....
    האם להתעלם מהרגש שהרגשתי ושאני מרגישה לבחור ? אני מפחדת לראות אותו כי רק נשיקה גרמה לי להפרפר עם עצמי... מה עושים עם רגש כזה? עם בגידה כזאת? לא היה סקס ...
    מה אני עושה???
    איך להוציא את הבחור מהמחשבות שלי? האם להתעלם מהרגש שחזר אלי אחרי ששנים לא הרגשתי ככה? איך ירדה לי החומה שבניתי הבטחתי לעצמי לא להתאהב בכדי לא להתאכזב שוב
    ואני מרגישה שאני מתאהבת במישהו שהוא לא בעלי...
    מה עושים ?
    בבקשה אני צריכה ייעוץ והכוונה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוגדת

הוספת תגובה

• בוגדת

תמי אורן
    13/04/2010

ליאל שלום,
    נראה שההגנה שלך הפכה להיות המתקפה נגדך. כ,כ רצית להמנע מהאפשרות לפגוע שהחלטת לבחור רק מהראש ולא נתת מקום לרגש. כרגע כשאת בטוחה בזרועות בעלך שמעניק לך את הבטחון, הנאמנות והשלווה להם את זקוקה את יכולה להתפרע עם הרגש אבל רק בשדות זרים . ליאל אני ממליצה לך לפנות לטיפול כדי לבדוק מה מניע אותך להגן על עצמך באופן הזה מאחר ובצד השכר את בוודאי גם יוצאת כדברייך בתחושה לא טובה ומסכנת את נישואייך
    בהצלחה
    תמי אורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההודעה הקודמת בטעות !! הכוונה לליאל

רון
    13/04/2010

אני מאחל לך שבעזרת השם כל הגברים בחייך יבגדו בך ותישארי מתוסכלת כמו שאת היום !! אפס מאופס שכמוך חסרת חיים ללא תכלית בחיים אני משוכנע שהמשפחה שלך מתביישת בך על כל צעד ושעל שאת עושה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון

ליאל
    14/04/2010

אתה ממש יצור לך תזדיין!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיועד לרון

ליאל
    14/04/2010

רון היקר
    אתה לא מכיר אותי לכן לכתוב לי דבר כזה קשה וכואב זה ממש עצוב לשמוע שאתה בן אדם כל כך קיצוני שלא מבין שיש לפעמים מצבים בחיים שאתה לא יודע איך להתמודד איתם.
    לזכותי בגלל שאני במצב רגיש מאוד פניתי לייעוץ כאן בכדי לדעת מה לעשות מכאן כי ידעתי שעשיתי צעד לא טוב ונכון.
    אני מטפלת בעניין שלי בצורה בוגרת ואני בודקת מה לעשות הלאה...
    אתה- מקלל ואומר "ב"ה" שיקרה לי משהו שלא הייתי מייחלת לשונאי!!!!!
    אתה כתבת לי משהו שובר משהו קשה ואתה בכלל לא מכיר אותי לא יודע מי אני לא יודע מה עברתי בחיים ....
    למרות שבגדתי בנשיקה בלבד!!!! אתה כתבת לי שאתה מייחל שיבגדו בי תמיד שאני אפס
    מי לעזעזל אתה חושב שאתה?
    יש בך רוע
    כנראה מתסכול ...
    אם יש לך בעיה נפשית תפנה למקום הנכון ואל תקלל אנשים שאתה לא מכיר מה מצבם לעומק
    כאן זה ייעוץ והכוונה....
    אז לתשומת ליבך ...
    תודה רבה שפגעת בי וקיללת אותי
    שיהיה לך אחלה יום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן

ירון
    14/04/2010

נשיקה היא מבחינתי דין פרוטה כדין מאה !! חד וחלק !!! נשיקה מבחינתי היא סקס חיבוק או סתאם חיבוק אוהב !!

מבחינתי תמיד המוטו שלי היה לתוף בכל הכח זוגות בוגדים (כמוך) וכך אמשיך ! האמיני לי שלא היית רוצה שהאיש אותו את אוהבת וסוגדת לו יזדיין/יתנשק וכ' עם טינופת זרה, אז תפסיקי לבלבל לי את השכל עם פוליטיקה בשיט.

אינני נפגעתי בעבר (לטענתך) ולא עברתי משקעים אני רווק בן 25 נראה מדהים משגשג שלומד פסיכולוגיה שמאמין בזוגיות ובהרמוניה ובמושג הקרוי LOVE.

לא מקבל את החארטה הזה של "פניתי לייעוץ לפני ש..........." מי שרוצה ינסה לפתור דברים עם עצמו בטח ובטח כאשר מדובר בבגידה !

הכאבתי, לא הכאבתי זה לא מזיז לי ! תחשבי על האיש שיושן איתך בבית שלא יודע שהשפתיים שלך נשקו לאחר וליקקו שפתיים אחרות, הוא מבחינתו ישן בידיעה שהשפתיים של אשתו שיכות לו (כמה שהוא טועה) איך את מרגישה עם זה הא ?

איכס אני מרגיש איכס בשבילך ליאל !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דברים שרואים משם---

בני
    14/04/2010

רווק בן 25 לא יכול לשפוט אשה נשואה, נקודה.
    לכל אדם עלי אדמות יש נפילות, השאלה כיצד הוא מתייחס ומה שקרה האם הוא רותם את זה לצמיחה או שהוא אכול רגשיי אשם ומתבוסס בעבר---,
    דעתי ודעת הפסיכולוגיה שאתה מתפאר בה,,, קובעת חד משמעית שאין להתעסק בעבר אלא בעתיד, מי שחי את העבר אינו חי את ההווה---, הבחורה שגתה פעם 1 , נורמלי לחלוטין, אנושי מאוד, אני מעריץ אותה על היכולת לקום ולהודות ולבקש עיצה, מי שמקבל תוכחה נעשה ראוי אף יותר מן המוכיח,,, הלוואי ותשכיל להבין מה שכתבתי,,,
    ובכן אתה מוזמן לצאת מהעולם הוורטואלי ולחשוב שאתה יודע משהו על אהבה, כי אתה לא !
    רק דרך התנסות וחיים של יום יום, ניתן לעבוד על המידות ולהלחם בייצרים, כי מי שלא עושה לא טועה---
    וכעת אני מרשה לעצמי לצלוף בך--- > תפסיק לייעץ ולשבת על הגדר לך תתמודד עם האמת מבלי להצהיר הצהרות,
    בכל אופן תמיד תמיד, תאחל גם למי שאתה לא מסכים איתו,,,
    ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אויש אתה חנפן

רון
    14/04/2010

לא מתאים לי לתת לך שביב של תגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני וחסויה

עינב
    15/04/2010

תודה רבה רבה על המילים המעודדות והתמיכה
    תודה!!!!!!!!!!
    יש אנשים רעים ופוגעים כמו שראיתם - רון וחבל!
    ליאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחחח

ירון
    14/04/2010

קראתי את אשר שכתבת בפעם השלישית אולי אין לך מושג כמה שאני בז לך ליאל לעזעאזל אין לך מושג כמה שאני בז לך
    שנה וחצי של נישואין וכבר בגדת ?!?! גועל נפש

לא פלא שבגדו בך בעבר..... ואם ירצה השם (ואני מתפלל אליו) שימשיכו לבגוד בך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאל יקירתי!!!

חסויה
    15/04/2010

הייי
    יש אנשים מגעילים בעולם אין מה לעשות נגדם..הם את העונש שלהם כבר קיבלו או יקבלו!!!

אני לעומתך נשואה 17 שנה עם ילדים גדולים וגם מעדתי לפני מ'ס חודשים .
    אני את בעלי רואה הרבה שעות ביום והוא מעניק ,אוהב והכל...אך משהו היה חסר בתקופה האחרונה..מתח עבר בינינו ..לא יודעת מה!!!

והוא היה שם אותו בחור כבש אותי במבט אחד בלי שום רגשי אשם.. גם רק התנשקנו בתשוקה הלהט... שיחות טלפון מילים יפות בדיוק כמוך פרפרים בבטן כמו ילדה בת 16
    עברו עלי כמה ימים שלא הבנתי מה קורה סביבי!! אבל המצפון העיק כי ידעתי שזה לא לעניין!!!
    החלטי חד וחלק להפסיק לנהל שיחות טלפון ומפגשים כי זה יוביל לעוד עניינים!!!

אני רואה אותו כל יום כי הוא מגיע למקום עבודתי (..ולא רק כדי לראותי ..)וזה קשה עוד יותר והוא שואל איפה אני ולמה אני לא מתקשרת ..ומבחינתי" נפגשנו מאוחר מידי..."!!!
    אני לא אתן לקן שלי להתפרק בגלל מעידה..
    ..ואולי אני שמחה באיזה שהו אופן שזה קרה כי רק אז הבנתי מה באמת יש לי בבית
    ועל זה יקירתי אני לא מוכנה לוותר לעולם!!!!!!!!!!!!

תהיי חזקה קחי את עצמך בידיים ותני את כל כולך לנישואיך אם הם חשובים לך.
    שאף אחד לא יקום וישפוט אותך ובטח לא ילד בן 25 רווק שלא יודע כלום על זוגיות!!!
    ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסויה.....(ולא סתאם את חסויה)

רון
    15/04/2010

עצם ההצגה שלך כחסויה ואחת שלא נוקטת בשם כלשהו מעידה על האישיות הנבזית והקלוקלת שלך, גם במקרה שלך אינני מתכוון לתת תגובה עניינית פרט לאיחול הלבבי שאני מאחל בכל כולי כי אשתו/בעלה של בנך/ביתך יבגדו בהם ואת תהיי שם בכדי לשמוע את הבכי מרורים של הילדים שלך על המעשה הניבזה והארור שעשו להם, ולאחר שהילדים שלך ישאלו את הבעל/אישה הבוגדת למה עשיתם את זה ?!?! הם יענו להם : אין לכם מושג כמה שאני מעריך/ה את מה שיש לי בבית רק עכשיו אני מבין/ה מה אתם שווים

כמה שאת פתטית אין לך בכלל מושג כמה

נ.ב. את מגעילה אותי אישה נבזית שכמוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לרון

חסויה
    16/04/2010

רון חמוד!!!
    בגיל שלך כבר גידלתי את 2 ילדיי המקסימים
    בגיל שלך עברתי כבר הרבה דברים לכאן ולכאן
    אבל אתה יקירי רווק בן 25 שלא יודע כלום על זוגויות\נישואין אין לך שמץ של דברים!!!
    אתה עוד מעז להכנס לפורום ולהגיב לאנשים שמחפשים עצה??
    הם בטח לא רוצים זאת ממך !!
    אני חיה לי באושר ועושר בלי שום רגשות אשם!!!!!!!!!!!
    ואתה עלוב נפש יושב מול קופסה ומשפיל ומלכלך את פיך זה רק מראה איזה טיפוס אתה.
    אני מאחלת לך שתשאר רווק כל חייך ממורמר ועלוב נפש... ואם כבר תמצא זוגיות שתהיה כמוך שיהיה לך עניין כי זה מה שמעניין אותך!!

למדת פסיכולוגיה???.........מסכנים אלה שיצטרכו את עזרתך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילים כדורבנות---

בני
    16/04/2010

יפה לך חסויה,
    התיסכול שלו ניכר בכל מילה,
    הבחור עבר אי אלו דברים בחיים שהביאו אותו לרשום ולהתבטא בצורה כזו,
    הבה נחבק אותו ונעניק לו חום ותשומי,
    בדרך האהבה והשלום עם המון סבלנות נתקן את נשמתו,
    אמן,
    חחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי אתה אוטיסט

רון
    16/04/2010

אבל בסה"כ אתה איש טוב עם כוונות טובות
    אומנם קצת חנפן אבל למעלה יהיה לך טוב עם בורא עולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

רון
    16/04/2010

יהיה בסדר יקירתי ! בורא עולם באיזשהו שלב יכניס בך תבונה (אינני דתי אם את חושבת, יעילגת)
    כמובן מיותר לציין כי אני גם לך מאחל ואף מתפלל בכל כוחי שבניך או בנותייך יקבלו בגידה מבני בנות הזוג שלהם ובואו לבכות לך כמה שרע להם וכמה גרוע להרגיש נבגד ובלה בלה בלה
    ואז נראה את פרצוף העז מצח שלך חתיכת שפן בוגדני שכמוך

נ.ב שפן שכמותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס שחכתי

רון
    16/04/2010

התגובה מ 16.04.10 23:06 היתה מיועדת לחסויה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמצאי את עצמך בחיים

הרמן
    17/04/2010

תדעי לשמור על רגשותייך ותפסיקי להתפלסף עם עצמך ועם''איזה אהבה מזויפת שמאן דהו מנסה לדחוף לך בין הרגליים'' ואצלך הפתייה משתוללים ההורמונים בסוף תשארי קרחת מפה ושם ומלאת צער שלא היית מספיק חזקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת תותחית !!

רון
    17/04/2010

שאפו לך יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמצאת בדיוק באותו מצב כמוךךך

שיר
    02/02/2011

אפשר לשאול, האם כבר התגרשת? איך התחושות אחרי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו