מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לתמיכה ולעצות .בבקשה...אלמוגי17/04/2010
אז ככה .אני נשואה 5 שנים עם 2 ילדים בן 4 ובת 9 חודשים.
הנישואים שלנו היו בסדר אבל היו לנו עליות ומורדות .בעלי הינו אדם אשר לא יודע להתמודד עם קשיים וכל פעם שהגענו לריב ומבוי סתום הוא היה קם והולך זה קרה פעם אחת שהכול התפוצץ והוא עזב ל3חודשים פתח תיק גירושין ואח"כ בעזרת גישור עם חבר ישבנו דיברנו וראינו שבכלל הפרידה היתה סתם פשוט אנחנו צריכים לדבר מה שלא היה בינינו קודם.אחרי שהוא חזר כמובן הכול היה נפלא אפילו סופר נפלא ואז אחרי כמה חודשים נכנסתי להריון. גיליתי והתחלתי לבכות כי נורא פחדתי ואמרתי לו כי אני רוצה לעשות הפלה כי אני מפחדת מהיום הזה שבו הוא יעזוב אותנו שוב. הוא נשבע והבטיח שבחיים הוא לא יעזוב אותנו והוא רוצה לחיות איתי עד המוות וככה הבאנו לעולם עוד תינוקת מקסימה.יש לציין שכל פעם שדיברתי איתו והבעתי בפניו את הפחד שלי שהוא ילך שוב הוא דיבר ואמר שבחיים הוא לא יילך והוא שלח אותי לבקש משכנתא ושנקנה בית ביחד וראיתי באמת שבעלי חותר לחיים משותפים אמיתיים ועוזר לי עם הילדים וכו'.
לפני 4 חודשים היינו אמורים לצאת יחד למסעדה ואז בעלי הפתיע אותי לא תאמינו!!! עם שרשרת זהב בשווי אלפיי שקלים הייתי המומה מהמתנה המפתיעה הוא ענד לי אותה אך מרוב לחץ מהילדים ברקע ובלבול שכחתי להגיד תודה אז בלב אמרתי אגיד לו ב4 עיניים במסעדה .
אבל לא הגענו למסעדה כי הוא נורא נפגע והכול התפוצץ באוטו רבנו צעקנו וחזרנו הביתה.מאותו יום התחיל ברוגז של שבוע אף אחד לא דיבר .אחרי שבוע הוא שלח לי הודעה אם אני רוצה לצאת לסרט ואני המטומטמת אמרתי לא כי רציתי להשלים בצורה אחרת ומאז שוב ברוגז של שבוע נוסף שבסופו הוא רשם לי הודעה כי הוא רוצה להתגרש..............
אני הסתומה פגעתי בו אני יודעת אבל עכשיו זה מאוחר מדי ,הוא פתח תיק ברבנות ועזב את הבית נעלם לנו ל4 חודשים לא ראה את הילדים 4 חודשים חשבתי שזה רק משחק והוא רק רוצה להפחיד אותי שאני לדבריו "ילמד לקח" לא לפגוע בו יותר. יש לציין שכעלי הוא אדם עם הרבה אגו וכבוד. אבל מאז הוא כותב לי כמה הוא שונא אותי וכמה אני זבל ורק לפני שבוע הוא נזכר לבוא לראות את הילדים אחרי 4 חודשים.בכל ה4 חודשים האלו הסתדרתי מצויין בבית מבחינת תיפקוד אני אישה עובדת עצמאית והכול תיקתק בבית כמו שצריך.הלכתי ותבעתי ברבנות שלום בית כי באמת לא היתה לט טענה לגירושין הוא רשם כי נמאס לו ממני. אבל היום ראיתי תמונה שלו עם איזו בחורה לא מחובק או מנשק אבל יושב ליד בחורה והילד שלה וכי הוא בא לילד איתה אני בוודאות יודעת שהוא לא בגד בי לפני הפרידה אבל עכשיו אני חושבת למה להלחם אם הוא מצא לו כבר מישהי אחרת והוא חי בבית שלה כבר. למרות ששוב מאוד כואב לי ואני יודעת בוודאות שבעלי מאוד רצה משפחה (הוא גרוש כבר פעם 1 עם 2 ילדים)וילדים ואהב את החום הביתיי והיה באמת בסדר בינינו לא משהו שמצדיק כאלו גירושין מהירים ועצובים. מחר אני אמורה לחתום על ההסכם וזהו זה יגמר סופית.
אני מפחדת לפרק את משפחתי
..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמוגית
רון17/04/2010מצער לדעת שאישך בגד בך, אין לי מושג איך את מתכוונת להמשיך לחיות איתו באותו בית
חבל שאת מוכנה להמשיך בכל מחיר
תמשכי הלאה, אני משוכנע שלא חסר לך כלום ןאת מספיק חזקה להקים אהבה חדשה !
אל חדד אישה יפה יהיה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך צלחה..
חסויה18/04/2010שלום לך..
קראתי את אשר כתבת ומצער לדעת שכשאין סיבה אמיתית לגירושין אנשים קמים ומפרקים את הקן שבנו.
אם באמת את אוהבת ויש לך רגשות אליו ולא רק בגלל הילדים...
נסי לקבוע איתו שיחה רק שניכם בלי הילדים במקום נטרלי או אפילו אצלך בבית דברי על הכל ...כל מה שעל ליבך אל תוותרי בקלות...רק אם באמת אין מה להציל זה יכול לגרום למהפך כשהוא יראה שאת נלחמת עליו שאת באמת רוצה את הזוגיות הזאת!!! ולא השרשרת ולא המסעדה הם אלא שהביאו אותו למצב הקיים תנסי לבדוק \לשמוע ממנו מה הסיפור???
לא קמים סתם ועוזבים בגלל שלא אמרת תודה-- זה ממש שטויות.
וה"רון" הזה-- שכתב לך את הצעתו--סתם ילד בן 25 רווק משועמם שלא יודע זוגיות\נישואין מה הם
חושב שאם למד פסיכולוגיה הוא יכול לעשות סטז' על אנשים במצבך!!!
ראי הוזהרת !!!
יקירתי שיהיה לך בהצלחה בכל דרך שתבחרי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת החלטות
דליה שוורץ18/04/2010אלמוגי שלום,
אני קוראת את דברייך ומתרשמת שכשאת רוצה משהו בזוגיות קורה לך בדיוק ההפך, את רוצה חיים משותפים עם בעלך אבל כשאת מקבלת מתנה לא מסתדר לך להגיד תודה, את רוצה להגיד תודה במסעדה אבל המסעדה לא יוצאת אל הפועל, את לא רוצה להתגרש והנה את עומדת לחתום על הסכם גירושין. יכול להיות שבעלך לא יודע להתמודד עם משברים ויכול להיות שכשקת קשה הוא מיד בורח אבל לפני שאת בודקת במה הוא לא בסדר אני מציעה לך לבדוק האם את יודעת יודעת את הדרך למטרות שלך? האם את באמת הולכת בדרך שמובילה אתך להגיע לתוצאה שאת רוצה? יש לי הרגשה שזה לא בדיוק ככה והדרך שאת הולכת בה מובילה אותך למקומות שאת לא רוצה להיותת בהם. אני לא יודעת כמה נחוש בעלך לעזוב ואם הזוגיות הזו באמת כבר נגמרה אבל אני מציעה לך לקבל החלטות ולהגיד לעצמך בדיוק מה את רוצה, לא רק בזוגיות הזו ... זהיכול להיות בעוד תחומים בחיים ובטח בזוגיות אחרת. קבלי את ההחלטות שלך ועשי מה שצריך כדי להוציא אותן לפועל אחרת לנצח תמצאי את עצמך במקומות שאת לא רוצה להיות בהם.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה לליבך
עינב20/04/2010הסיפור שלי אומנם קצת שונה אבל גם בעלי אינו יודע להתמודד כשיש קצת קושי ופשוט מעדיף לברוח, לקום וללכת. כך היה בפעם האחרונה שהוא עזב ולאחר מכן הגיש תביעת גירושין.
אני, נותרתי המומה וכואבת בייחוד שיש לנו ילדה משותפת, והרגשתי שהוא פשוט נמהר.
כל מה שעשיתי לא הועיל,מחלתי על כבודי יזמתי שיחה, בכיתי, התחננתי, כעסתי, התאכזבתי אבל הוא אמר שהוא פשוט נחוש ודבר לא יעצור מבעדו - הוא רוצה להתגרש.
היום אנו בתהליכים מתקדמים של תהליך הגירושין, זה כואב אבל אני מבחינתי יודעת שאוכל להסתכל לילדתי בעיניים ולומר שניסיתי הכל.
מקווה מאוד להשתקם ומהר ולשכוח ממנו, למרות שזה כל כך קשה כשיש ילדה משותפת והוא נמצא "בתמונה"..... מאחלת לו בריאות אך יחד עם זאת מקווה שייעשה צדק וכל התקופה הקשה שאני עוברת ועברתי תגיע באיזשהו שלב גם אליו כי הוא שמח וטוב לב, חייו ממשיכים והגירושין עוברים אצלו בקלות יחסית.
ימים יגידו.......
יהיה טוב!!! עצמאות שמח יקירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?