חוסר אימון מאז האס אם אס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר אימון מאז האס אם אס
    אחת העם
    18/04/2010

לפני מספר חודשים נודע לי כי בעלי קיבל אס אם אס 'אני לא בהריון' מבחורה שעובדת איתו. גיליתי זאת. הוא לא ידע שאני יודעת מה התוכן , סירב להגיד לי ואמר שלא היה כלום. מאוחר יותר נודע לי ששיתף את חבריו בעבודה ואמר להם כי זו שלחה לא הודעה בטעות. היא מצידה סיפרה לחברייה כי ההודעה הייתה אמורה להישלח לחבר שלה ובטעות נשלחה לבעלי. מאז אינני מאמינה לו לכלום. החוסר אמון הזה מכווץ אותי עד כדי שהראה אותו עם נמלה אחשוד בו. לפני כמה שבועו לאחר וויכוח אמר לי אין לי בעיה להתגרש ולפתוח בהליך שגם זה למען האמת מערער. אני מפורקת , משדרת לחץ, חשד וכל דבר שאינו מוסיף לזוגיות. מה עושים. מבקשת תגובה אחראית !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר אימון מאז האס אם אס

הוספת תגובה

• אויש

רון
    18/04/2010

רקי לאלף עזאעזל את הטמבל הזה ! איך את יכולה לשכב עם בן אדם שאת יודעת כמעט בוודאות שהוא שכב עם אחרת ואף כמעט הכניס אותה להריון

מה נסגר איתכן נשים ?!?!?!

למה להישאר בכל מחיר ?!

את פוחדת שלא יקבלו אותך ?

זרקי אותו לאלף עזעאזל !!

חוצפן אפס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרון

לי
    18/04/2010

אתה חושב שזה קל.אתה גבר .תחשוב מה אני עים 3 ילדים עשה. מה אתה אהיתה עושה במקומי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמימות

לי
    18/04/2010

לא ידעתי כלום.התמימות והחוסר ידע.לא נותנים לי רגע של מחשבה.אני נמצאת בדיכאון נפשי חזק אני על כדורים.ולא יודעת אייך להמשיך את החיים.{אני נשואה 19 שנה עים 3 מלאכים}לא יודעת אייך לחשוב שזו לא בגידה. כי כך בעלי אומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמימות

לי
    18/04/2010

התגובה להמשך ללי .כן או לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוס אמון

דליה שוורץ
    18/04/2010

אחת העם שלום לך,
    את חושבת שבעלך בגד בך אך למרות זאת החלטת להמשיך לחיות איתו כלומר לא ביקשת ממנו לעזוב את הבית. את בעצם מנסה "לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה" כלומר מצד אחד אתם ממשיכים לחיות יחד ומצד שני את לא מאמינה לו לכלום אפילו לא למרדף אחרי נמלה. את צריכה להבין שחיים שמתנהלים תחת חוסר אמון מוחלט מגיעים בסוף לפרידה בלי קשר למה שהוא יעשה או לא יעשה. אי אפשר לחיות כל הזמן תחת חוסר אמון וזה נכול לגבי שני הצדדים - זה פשוט מתיש! אז תבחרי לך את הצד של הגדר במקום לשבת עליה ותחליטי מה את רוצה. האם את רוצה לחיות איתו או שאת רוצה לא להאמין יותר. אם את רוצה לחיות איתו, דברו על זה, לכו לייעוץ זוגי או שתתני לו הזדמנות להראות שזה לא קורה יותר. אם את לא מוכנה לוותר על החשדות אז תפרדו אבל חיים תחת עין הבולשת הם בלתי אפשריים לשניכם.\

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו