אשתי התאהבה אבל לא בי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשתי התאהבה אבל לא בי
    שימחה
    18/04/2010

בוגדים נמאסתם

אישתי היקרה אהבת חיי התאהבה במישהו אחר כמובן שבהתחלה סופר על ידיד אמת
    שאין לו עניין בכלום אבל לצערי מבדיקות שעשיתי לא כך היו פני הדברים.
    הבחורה התאהבה וכמובן שכאשר חספה זאת בפניו הוא ניבהל ולא הבין על מה היא מדברת
    הרי הם רק חברים.
    כיום חודשים לאחר הפיצוץ אנחנו די בסדר אני מאוד אוהב אותה וניראה לי שגם היא אותי.
    אשמח לשמוע את דעתכם או ניסיונכם. האם ניתן להציל האם יש בכלל אפשרות כזו? האם פעם אחת
    צריכה ללמד אותנו על דפוס התנהגות ?
    אשמח מאוד לשמוע סיפור דומה שנגמר בזוגיות חזקה יותר עם בן הזוג ( הבעל ) וניתוק מהאהוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשתי התאהבה אבל לא בי

הוספת תגובה

• תשליך אותה !!

רון
    18/04/2010

אחי מה נסגר איתך ?!?!

היכן הביטחון העצמי שלך !?

ראבאק אנשים יש 5 נשים בישראל על גבר 1 ממה אתה חושש אבאל'ה ?

תשליך אותה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להמשיך הלאה אחרי בגידה

דליה שוורץ
    18/04/2010

שלום לך נבגד.
    אישתך בגדה בך וזה אכן לא נעים ובהחלט חוויה שאפשר לוותר עליה אבל, אתה כותב שאתה אוהב אותה והיא אותך ולכן אתה צריך לשאול את עצמך קודם כל אם אתה רוצה להמשיך לחיות איתה למרות מה שהיה. אם התשובה היא כן אז תצטרך לתת בה אמון ולשים את העניין הזה מאחור כי לחיות יחד וכל הזמן לחשוד יגרום לכם להמון כעס ותיסכולים וחבל. אם יש רצון להיות יחד אז אפשר להתעצם ממה שקרה ולהבין מה ישלשנות במערכת היחסים כך שתיהיה כזאת שאף אחד מכם לא יסכן את הטוב שלכם.
    אני עובדת כיועצת זוגית ובמסגרת זו פוגשת זוגות רבים שעברו חווית בגידה ואכן הצליחו להתקדם הלאה ולהגיע לזוגיות טובה יותר מזו שהיתה טרם הבגידה. זה תלוי רק בכם וברצון שלכם לחיות יחד.\

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו